Отново ни занимават с рома Лечков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Отново ни занимават с рома Лечков

Мнениеот obi4am_pirin » 16 юли 2015 08:01

Отново ни занимават с рома Лечков и неговата наглост.Типичен нагъл ром.Викнал е медиите да ни занимават с него и е толкова нагъл,че определя сценария на предаването и как журналистката трябва да говори и какво да пита.Не си плаща,има да дава пари и той като някакъв грък иска друг да плати сметката.Е с такива е пълно БФС и ни очакваме да има футбол в България.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Отново ни занимават с рома Лечков

Мнениеот modor » 16 юли 2015 08:12

А ти отново ни занимаваш с поредната ти уникална тема :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 16 юли 2015 08:16

modor написа:А ти отново ни занимаваш с поредната ти уникална тема :roll:

Като не те интересува не се занимавай.И аз се сблъсквам с теми които са ми безинтересни но не мрънкам.За това се нарича Свободна зона или ти по друг начин го разбираш?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 16 юли 2015 08:27

Чест му прави на сливенския бек, че не си сложи коса-менте, но се оказа ръководител-менте като Бобката.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 юли 2015 08:32

obi4am_pirin написа:Отново ни занимават с рома Лечков и неговата наглост.Типичен нагъл ром.Викнал е медиите да ни занимават с него и е толкова нагъл,че определя сценария на предаването и как журналистката трябва да говори и какво да пита.Не си плаща,има да дава пари и той като някакъв грък иска друг да плати сметката.Е с такива е пълно БФС и ни очакваме да има футбол в България.

Доколкото разбрах, БНТ са отишли при него. Десетки пъти повтори на тая смешна журналистка, която се интересуваше само кои точно мебели са описани от съдия-изпълнителя, "След като сте дошли и искате интервю от мен ще ме изслушвате, а не прекъсвате".... Той не е търсил никого. Отделно той каза, че само една малка част от хотела е негова собственост като ФЗ. Хотелът е собственост на фирма на жена му, която е теглила кредит за да го построи.
Отделно там си има чисто търговско-правен проблем. Според Лечков(който е и общински съветник) Общината дължи на фирмата на жена му над 500 000 лв(за които фирмата има изпълнителен лист и би трябвало да са блокирани сметките на Общината, докато не ги платят), а фирмата дължи на Общината около 300 000 лв. Лечков е прав като казва, че от дължимите от Общината към фирмата 500 000 лв, да се приспаднат 300 000 лв(които фирмата дължи) и пак в крайна сметка Общината дължи над 200 000 лв на фирмата на жена му.

Един чисто търговски спор, който се раздухва от медиите. Лечков като общински съветник няма право да е собственик на фирми или да работи на друго място.
Интериорни врати - Врати хармоника

pomiqr268

Мнениеот pomiqr268 » 16 юли 2015 09:16

bobo_13 написа:
obi4am_pirin написа:Един чисто търговски спор, който се раздухва от медиите. Лечков като общински съветник няма право да е собственик на фирми или да работи на друго място.

Обнови си правната култура.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 16 юли 2015 09:20

Той е общински съветник, обаче ОБЩИНАТА дължи на ЖЕНА МУ 500 000 лв. Междувременно ТОЙ ще се кандидатира за КМЕТ.

Някой да пусне накрая една бомба тука и да се приключва, няма смисъл от нищо.
Изображение

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 16 юли 2015 09:49

До 1998 г. не беше ром, а герой! Спокойно можеш да доразвиеш "ромската тема" и с Бала и с Гонзо, и те са роми!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 16 юли 2015 10:26

Onze_dOr написа:До 1998 г. не беше ром, а герой! Спокойно можеш да доразвиеш "ромската тема" и с Бала и с Гонзо, и те са роми!

Така е.
Честно казано и не мен ми мина подобна мисъл като прочетох коментара на автора. Ром не ром, неговият гол срещу Германия ми е донесъл такава радост, каквато на дали ще изживея някога отново във футбола.
А за другото си има прокуратура, съд и т.н., но за мен Лечков, както и останалите от това поколение, заслужават уважение за това, което са ми донесли като емоции.
Когато чуя името Лечков, първото нещо с което го свързвам е футбола и футболиста Лечков, а не с човека, бизнесмена или кмета Лечков.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:obi4am_pirin

Мнениеот Странджата » 16 юли 2015 11:10

Е как не се роди по-рано, че като награждават някой олимпийски шампион по бокс, да кажеш - гледай го този нагъл ром (тогава думата означаваше само кубинско питие) как плаче под българския трибагреник.
Иначе някои, които са се родили по-късно, са успели и да се поизучат ...

Върни се в “Свободна зона”