Здравейте ! Имам сериозен проблем с един лаптоп и по специално след неговата преинсталация.Лаптопа на майка ми беше ужасно бавен и реших да му преинсталирам уиндоуса (ХР),но постоянно ми дава някакви грешки.5 или 6 пъти пробвах и то с различни версии на ХР и пак същата работа.
Например когато искам да пусна skype и ми изписва "not enough quota is available to process this command"...
при стартиране на Mozilla ми изписва,че липсвал някакъв dll файл...
Незнам какво се случва и ако може да ми помогнете,ще съм ви много благодарен,защото останах без нерви...
Проблем с уиндоуса
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Проблем с уиндоуса
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: Проблем с уиндоуса
Error Message:
Not enough quota is available to process this command.
User Action:
Close some applications and try again. If you still get this message, choose System from Control Panel, then choose Virtual Memory and increase the size of your paging file.
хубаво е да споменеш и параметрите на лаптопа или модел

- Drunken_Master
- Контакти:
veselinsk написа:Error Message:
Not enough quota is available to process this command.
User Action:
Close some applications and try again. If you still get this message, choose System from Control Panel, then choose Virtual Memory and increase the size of your paging file.
тц...не става !
пробвах го преди 2 часа,но не става...най-вероятно нещо при инсталацията се е*е...
лаптопа е Lenovo r60
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Пусни една подробна проверка на твърдия диск за лоши сектори, по информацията която ми даваш е възможно да ти е там проблема.

- 7 е добро число
отиваш при човек , който наистина разбира и с/у 30 лв. проблема ще изчезне . 

[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

имаш проблем с паметта или по вероятно с хард диска, отиди на сервиз щото сам няма да се оправиш и има готовност за смяна на хард диск
- Drunken_Master
- Контакти:
stg333 написа:имаш проблем с паметта или по вероятно с хард диска, отиди на сервиз щото сам няма да се оправиш и има готовност за смяна на хард диск
втасахме я...

- levskar_95
- Контакти:
Направи пълно форматиране на хардиска и тогава пробвай пак с инсталирането.
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Drunken_Master
- Контакти:
levskar_95 написа:Направи пълно форматиране на хардиска и тогава пробвай пак с инсталирането.
"Пълното форматиране" го правя с абсолютно всяко преинсталиране на уиндоуса...Не е от това !

Drunken_Master написа:stg333 написа:имаш проблем с паметта или по вероятно с хард диска, отиди на сервиз щото сам няма да се оправиш и има готовност за смяна на хард диск
втасахме я...
Нищо не си втасал чак толкова, можеш да си намериш втора ръка хард или памет за по 15-20 лв. Изобщо не ходи във фирми, които ще те одрусат между 30 и 50 лв за елементарни неща. А харддиск или памет на лаптоп можеш много лесно да видиш как се сменят в интернет - елементарно е. Все пак първо пусни проверка на харддиска за лоши сектори и след това проверка на рам-а за грешки.