Честит 4-ти юли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Честит 4-ти юли
Честит четвърти юли на нашите братя и приятели от САЩ. С пожелания за весел празник и забавно прекарване на нашите партньори и приятели, както и на техните съмишленици и сподвижници. Още веднъж, честит празник.
Re: Честит 4-ти юли
messi.fan написа:Честит четвърти юли на нашите братя и приятели от САЩ. С пожелания за весел празник и забавно прекарване на нашите партньори и приятели, както и на техните съмишленици и сподвижници. Още веднъж, честит празник.
Като истински български патриот, аз се гордея еднакво с конницата на генерал Колев и подвига на Димитър Списаревски и българските летци през ВСВ! Който ме разбрал, разбрал!!
Като истински български патриот, аз считам, че България трябва да бъде лоялен партньор и съюзник, особенно в системата за колективна безопасност наречена НАТО, относно САЩ, считам че те днес са коректен съюзник на България, въпреки историческата обремененост на отношенията ни, от такива съюзници имаме нужда не от такива, каквито имахме през Балканската война!
Честит празник на Янките и Чичо Сам
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

DANS написа:
Като истински български патриот, аз считам, че България трябва да бъде лоялен партньор и съюзник, особенно в системата за колективна безопасност наречена НАТО, относно САЩ, считам че те днес са коректен съюзник на България, въпреки историческата обремененост на отношенията ни, от такива съюзници имаме нужда не от такива, каквито имахме през Балканската война!
м
Т.е. много не се различаваш от рубладжиите лапащи на Путин?
- aleksandrov77
САЩ е най-голямата лъжедемокрация в света! Държава, която налага терор на по-малките и по-бедни държави! Държава, която се меси във вътрешните работи на други суверенни и независими държави!
В миналото западната пропаганда наричаше СССР "Империята на злото"!
Днес светът си има нова империя на злото и тя се нарича Съединени американски щати !
Системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД, която налагат американците в сатаничен съюз с евреите и своите западноевропейски съучастници е най-тираничната и най-демонична система позната в човешката история!
Новия световен ред задминава дори комунизма и фашизма като антихуманна система! Нейните "плодове" вече берем и ще продължаваме да берем тепърва!
В миналото западната пропаганда наричаше СССР "Империята на злото"!
Днес светът си има нова империя на злото и тя се нарича Съединени американски щати !
Системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД, която налагат американците в сатаничен съюз с евреите и своите западноевропейски съучастници е най-тираничната и най-демонична система позната в човешката история!
Новия световен ред задминава дори комунизма и фашизма като антихуманна система! Нейните "плодове" вече берем и ще продължаваме да берем тепърва!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
Alexx написа:DANS написа:
м
Т.е. много не се различаваш от рубладжиите лапащи на Путин?
ЯВНО НЕ СИ МЕ РАЗБРАЛ, или напротив!
затова си цензурирал това:
DANS написа:
Като истински български патриот, аз се гордея еднакво с конницата на генерал Колев и подвига на Димитър Списаревски и българските летци през ВСВ! Който ме разбрал, разбрал!!
Аз несъм нито русофил, нито какъвто и да е друг "фил", не страдам от чуждопоклоничество и "филии"!
Обективно съм признателен на САЩ за позицията им при изготвянето на Ньойския договор, малограмотните псевдо "патриоти" едва ли знаят, че представителите на САЩ се противопоставят на такова отмъстително отношение към победените, опасявайки се, че то ще предизвика нова световна война (както и става през 1939). Президентът Удроу Уилсън настоява да се зачита прогласеният от него принцип за етническо самоопределение на териториите при следвоенното устройство, дори българска граница по линията Мидия-Родосто твърдо е подкрепена от САЩ, но Франция и Великобритения отхвърлят разумния подход на САЩ. В отговор на това президентът напуска конференцията и оставя само някои свои служители да участват в нея.
това са ФАКТИТЕ, никоя друга "велика" сила не се е застъпвала така за българските интереси!
Освен това НАТО е най-добрия избор за малка държава като България, вече над 70 години няма нападната натовска държава, няма и да има!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 

Честит празник!Чест е да сме съюзници с най-великата държава в историята.
- Синьо сърце
- Контакти:
При всичката ми неприязън към външната политика на тази държава, пожелавам всичко най-добро на американските хора и им честитя празника. В края на краищата, обикновеният американец бачка здраво, има си своите проблеми, гледа си семейството и едва ли го брига особено какво става в Донбас, Афганистан или Сирия. И едва ли се изживява като поданик на велика световна империя.
Още веднъж, честито на истинските американци!
А на онази част от политиците и военните им, мечтаещи за световно господство и доминация, бих пожелал да имат не едно, а няколко наум.
Още веднъж, честито на истинските американци!
А на онази част от политиците и военните им, мечтаещи за световно господство и доминация, бих пожелал да имат не едно, а няколко наум.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Поради ред причини, тази година САЩ ще празнуват скромно с фоейверки, изстрелвани от малки групи американци в Ирак и Афганистан.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Честит празник на САЩ!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

fcb_bg написа:Поради ред причини, тази година САЩ ще празнуват скромно с фоейверки, изстрелвани от малки групи американци в Ирак и Афганистан.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hWuP6dmYOE0[/youtube]
красота