[center]

[center]Владимир Путин[/center]
В момента ми гостуват приятели от Русия. От тях имам сигурна информация, че президентът на Руската федерация - Владимир Владимирович Путин е забранил на всички държавни служители в Русия да ходят на почивка в България. Забраната важи и за семействата им.
Тази неофициална заповед, руският президент е издал в отговор на външната политика на българските управляващи, които през последната година се изявяват като "ястребите" на НАТО, САЩ и ЕС срещу Русия.
Москва следи отблизо изявите и изявленията на българския президент Росен Плевнелиев, в които той неведнъж нападна братска Русия. За Кремъл не остава скрито и поведението на министър-председателя Бойко Борисов, на неговия военен министър Николай Ненчев и външния министър на България - Даниел Митов. Тези тримцата не един път нападнаха Русия и подкрепиха в изявленията си санкциите срещу братския руски народ.
[center]

Руските ми приятели дори твърдят, че Путин не просто е забранил на руснаците да идват на почивка в България. Путин е наредил всички държавни служители да прекратят покупките на недвижими имоти у нас, а тези, които вече имат закупени такива - да предприемат тяхната продажба.
Понеже работя в сферата на туризма и недвижимите имоти с очите си виждам какъв голям удар за България е това.
Предполагам, че и всеки от вас, уважаеми съфорумци, усеща стагнацията в България.
У нас по различни канали влизаха много свежи руски пари.
Откакто нашите управляващи идиоти подкрепиха санкциите срещу братска Русия, тези пари секнаха ...
Днес българите сме още по-бедни и още по-притеснени как да покриваме разходите си ...
И всичко това благодарение на тъпата позиция, която заеха управляващите у нас.
И понеже знам, че русофобите и слуги на американската пропаганда сега ще ме контрират, напомняйки ми, че България е член на ЕС и НАТО ..., аз пък ще им посоча поведението на управляващите в Чехия и Унгария, които също са членове на двете организации.
Нито Виктор Орбан, нито чешкия президент се съобразиха с директивите на Вашингтон и Брюксел. Те водят политика на добри отношения с Русия, защото националните интереси на държавите им го диктуват.
Освен всичко друго моите руски другари твърдят, че отскоро визите за българи са най-скъпите визи за Руската федерация.
С други думи, вместо да се възползваме от традиционно добрите отношения с великия братски народ и държава, ние сами си правим да бъдем мачкани и пренебрегвани. Факт !