Владимир Путин забрани на руснаците да почиват в България !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Владимир Путин забрани на руснаците да почиват в България !

Мнениеот viali69 » 17 юни 2015 06:28

[center]Руснаците вече няма да купуват и имоти у нас ...[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]Владимир Путин[/center]

В момента ми гостуват приятели от Русия. От тях имам сигурна информация, че президентът на Руската федерация - Владимир Владимирович Путин е забранил на всички държавни служители в Русия да ходят на почивка в България. Забраната важи и за семействата им.
Тази неофициална заповед, руският президент е издал в отговор на външната политика на българските управляващи, които през последната година се изявяват като "ястребите" на НАТО, САЩ и ЕС срещу Русия.
Москва следи отблизо изявите и изявленията на българския президент Росен Плевнелиев, в които той неведнъж нападна братска Русия. За Кремъл не остава скрито и поведението на министър-председателя Бойко Борисов, на неговия военен министър Николай Ненчев и външния министър на България - Даниел Митов. Тези тримцата не един път нападнаха Русия и подкрепиха в изявленията си санкциите срещу братския руски народ.

[center]Изображение[/center]

Руските ми приятели дори твърдят, че Путин не просто е забранил на руснаците да идват на почивка в България. Путин е наредил всички държавни служители да прекратят покупките на недвижими имоти у нас, а тези, които вече имат закупени такива - да предприемат тяхната продажба.
Понеже работя в сферата на туризма и недвижимите имоти с очите си виждам какъв голям удар за България е това.
Предполагам, че и всеки от вас, уважаеми съфорумци, усеща стагнацията в България.
У нас по различни канали влизаха много свежи руски пари.
Откакто нашите управляващи идиоти подкрепиха санкциите срещу братска Русия, тези пари секнаха ...
Днес българите сме още по-бедни и още по-притеснени как да покриваме разходите си ...
И всичко това благодарение на тъпата позиция, която заеха управляващите у нас.
И понеже знам, че русофобите и слуги на американската пропаганда сега ще ме контрират, напомняйки ми, че България е член на ЕС и НАТО ..., аз пък ще им посоча поведението на управляващите в Чехия и Унгария, които също са членове на двете организации.
Нито Виктор Орбан, нито чешкия президент се съобразиха с директивите на Вашингтон и Брюксел. Те водят политика на добри отношения с Русия, защото националните интереси на държавите им го диктуват.
Освен всичко друго моите руски другари твърдят, че отскоро визите за българи са най-скъпите визи за Руската федерация.

С други думи, вместо да се възползваме от традиционно добрите отношения с великия братски народ и държава, ние сами си правим да бъдем мачкани и пренебрегвани. Факт !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Владимир Путин забрани на руснаците да почиват в Българи

Мнениеот ogrizko » 17 юни 2015 06:39

Пълни малоумници са тия нашите управляващи! Аз сега ходя на курс по руски точно да се разбирам с руснаците, пък заради тия нещастници язък, че съм се напъвал няколко месеца! :evil: :evil: Освен туй наистина всички, които се занимават с туризъм и т.н. ще има голям проблем ...вместо да падне изискването за визи и какви ли още не изисквания към руснаците, става обратното!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 юни 2015 06:51

Много ясно,че Путин ще се застъпи за тях,след като нашия псевдопрезидент нарече Русия "нацистка" държава в германски вестник...
Русия има Путин,България има П*тьо... !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 17 юни 2015 06:52

А забрани ли им да ядат в Макдоналдс,да пият Кола,да летят с Боинг,да ходят на студентски бригади в САЩ?Крайно време е да подсети и другаря Лавров,че го излага държейки семейството си в САЩ. :mrgreen:
Даже не си направих труда да чета свободни съчинения.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 17 юни 2015 06:55

ogrizko написа:Пълни малоумници са тия нашите управляващи! Аз сега ходя на курс по руски точно да се разбирам с руснаците, пък заради тия нещастници язък, че съм се напъвал няколко месеца! :evil: :evil:

Не съжалявай, че учиш руски език ! Продължавай да го изучаваш ! Съвсем скоро, който говори и разбира руски и китайски ще прави добър бизнес и ще има перспектива. Който говори английски ще може да си намери спокойно работа като чистач на тоалетни или мияч на чинии в Лондон ...
Ако ме разбираш какво намеквам за смяната на световното господство ... ;)
В Изтока е бъдещето !!!
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

kenneth
Контакти:

Мнениеот kenneth » 17 юни 2015 07:03

Не знам кой какво е забранил в центъра на Варна е пълно с руснаци и украинци. Едно време като бяха поляци и от ГДР-то беше по яко.

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 17 юни 2015 07:13

Темата е без цитиран източник и е от вида -Един човек ми каза.Например на мен един човек ми каза , че Виали е пълен олигофрен.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

emokanar
Контакти:

Мнениеот emokanar » 17 юни 2015 07:14

Супер, сега да го направи и официално и да се отървем веднъж за винаги от пияните братушки. Дано спрат да идват, че да се нормализират малко цените, и да се увеличи качеството.
п.п. А за п.у.т.ь.о. и Винету-Шлифера що така приказвате, те по цели нощи не спят хората, само и само да ви осигурят спокойствие и достоен живот.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 17 юни 2015 07:23

emokanar написа:Супер, сега да го направи и официално и да се отървем веднъж за винаги от пияните братушки. Дано спрат да идват, че да се нормализират малко цените, и да се увеличи качеството.
п.п. А за п.у.т.ь.о. и Винету-Шлифера що така приказвате, те по цели нощи не спят хората, само и само да ви осигурят спокойствие и достоен живот.

Абе и аз чакам да дойде Боко и Цоко да ми осигурят спокойствие и достоен живот в Орландовци ама нещо имат много работа и не идват! Не че ги е страх да дойдат.Сакън да не си помислите такова нещо!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 юни 2015 07:26

Нищо подобно .Аз в момента съм в Созопол и града е пълен с руско говорящи .

Върни се в “Свободна зона”