13-годишна благоевградчанка роди здраво дете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
parazit

13-годишна благоевградчанка роди здраво дете

Мнениеот parazit » 27 апр 2015 18:10

13-годишна майка от Благоевград е родила здраво и доносено момченце. Бебето тежи 3.400 кг, информира struma.bg. Грижите за новороденото са поети от екипа на клиниката по неонатология, чийто завеждащ е д-р Калпазанова.

Майката се възстановява в Акушеро-гинекологичното отделение към МБАЛ-Благоевград. До този момент днес в отделението са изплакали още 4 бебета, 3 от които момченца.

Припомняме, през януари социалният министър Ивайло Калфин заяви, че предстоят промени в нормативната база. "В момента непълнолетните родители получават детски за своите деца, а техните родители пък получават надбавки за тях, защото още не са навършили 18 години. Идеята е детските помощи - 35 лв. за първо дете и 50 лв. за второ дете да отиват при децата, а не при техните родители", каза тогава Калфин.

http://news.ibox.bg/news/id_12678284

Още от 12 годишни ли почват да се праскат :o :!: :?: :!:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: 13-годишна благоевградчанка роди здраво дете

Мнениеот diplomat » 27 апр 2015 18:16

А прокуратурата къде е, защо пак спи?!?! Сексът с малолетни е все още незаконен, освен ако това момиче не е новата Дева Мария. Разни изнасилвачи, крадци и убиици се разхождат свободно, а мен ме джобят из София където ме набарат, да не би случайно да имам от демонската марихуана и съм решил да се напуша преди да се взривя в парламента... :evil: :evil:

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 27 апр 2015 18:21

diplomat написа:А прокуратурата къде е, защо пак спи?!?! Сексът с малолетни е все още незаконен, освен ако това момиче не е новата Дева Мария. Разни изнасилвачи, крадци и убиици се разхождат свободно, а мен ме джобят из София където ме набарат, да не би случайно да имам от демонската марихуана и съм решил да се напуша преди да се взривя в парламента... :evil: :evil:

София да не е ЛА.Как така ще те джобят?Не усещаш ли.Не съм бил в София.но едва ли е толкова опасно.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 апр 2015 18:23

parazit написа:
diplomat написа:А прокуратурата къде е, защо пак спи?!?! Сексът с малолетни е все още незаконен, освен ако това момиче не е новата Дева Мария. Разни изнасилвачи, крадци и убиици се разхождат свободно, а мен ме джобят из София където ме набарат, да не би случайно да имам от демонската марихуана и съм решил да се напуша преди да се взривя в парламента... :evil: :evil:

София да не е ЛА.Как така ще те джобят?Не усещаш ли.Не съм бил в София.но едва ли е толкова опасно.

Еми ей така, да се симулира работа и от МВР да циврят, че парите не стигат. Така им вдигнаха бюджета с 300 млн. миналата година, а има ушеви, дето като правят под 15 хилки на месец са недоволни. :evil:

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 27 апр 2015 18:38

diplomat написа:
parazit написа:

Еми ей така, да се симулира работа и от МВР да циврят, че парите не стигат. Така им вдигнаха бюджета с 300 млн. миналата година, а има ушеви, дето като правят под 15 хилки на месец са недоволни. :evil:

Бе и аз бих изпраскал някои 13 годишни ако знам,че няма да има последствия. :mrgreen:

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 27 апр 2015 19:02

parazit написа:
diplomat написа:
parazit написа:

Бе и аз бих изпраскал някои 13 годишни ако знам,че няма да има последствия. :mrgreen:

Изображение

Може да си го носиш гордо :D
Последна промяна от love_hurtz на 27 апр 2015 19:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 27 апр 2015 19:03

еми .......да им е живо и здраво
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tepkobek
Контакти:

Мнениеот Tepkobek » 27 апр 2015 19:45

,,а сега в кой Пирин да го запиша да тренира -като не знам кой е истинския,,-вайкаше се майката пред родилното :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 27 апр 2015 19:49

Тва не е нормално просто! Най- вероятно и "бащата" е малолетен и не могат да го съдят, но за подобни неща трябва да се вземат мерки и виновниците да бъдат наказвани. Дори и майката трябва да получи някакво наказание. Не може на 13 да станеш родител... просто не можеш, защото си още дете- без образование, без професия... без нищо. Родителите на такива "родители", трябва да бъдат жестоко глобявани, че са изтървали до такава степен отрочетата си.
Освен това, педофилията е криминално престъпление ( а забременяването на 12 годишна си е чиста педофилия) и въпросния педофил, дори и малолетен, трябва и е задължение на полицията да го издири, и да бъде наказан. Ако не, най- малкото татко му да плати едни 15 к глоба, па да видим тогава, какво ще се случи с младия ебач на 12 годишни... Бас фащам, че ако не в затвора, ще влезе в болница и ще разправя, че е паднал по стълбите... :twisted:
Би му майката... и аз съм бил на 16, и съм зарибявал 15 годишни ама... 12! Те нямат вълна още бе! :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 27 апр 2015 19:57

Абе да правят хората каквото искат.

д-р Калпазанова кърти, най - яките имена са в Благоевград просто!!!

Върни се в “Свободна зона”