Запитване до фитнес маниаците

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

komentator

Запитване до фитнес маниаците

Мнениеот komentator » 21 мар 2015 11:15

Могат ли да се постигнат резултати без химия и ако не, каква използвате, опасно ли е, дайте съвет?Аз качвам трудно ММ, храня се добре, но качвам прекалено много мазно, вероятно имам проблем с усвояването на храната, възможно е да не вдигам прекалено много и да нямам добра тренировъчна програма. Тренирам сериозно от няколко месеца. Също така наблюдавам по залите страшно нацепени момчета, които вените им като верига са опасали мускулите, как са постигнали тези резултати, дали е с труд или с химия? Ще се радвам да получа съвет от по-опитните в тази сфера? :?
Последна промяна от komentator на 21 мар 2015 11:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Запитване до фитнес маниаците

Мнениеот Alexx » 21 мар 2015 11:19

Химията може да ти докара проблеми с ташаците, стомаха, мозъка и дори рак. Така,че препоръчвам да не се взема химия. Има много добри добавки които могат да се вземат вместо химия.

komentator

Мнениеот komentator » 21 мар 2015 11:28

Alexx написа:Химията може да ти докара проблеми с ташаците, стомаха, мозъка и дори рак. Така,че препоръчвам да не се взема химия. Има много добри добавки които могат да се вземат вместо химия.

Един приятел използваше химия, за 2 месеца качи 15 кг мускули...Заболя от бронхит, антибиотиците му обаче не действаха заради тази химия, при което се принуди да я спре. След това трябваше да пие някакви хапчета, което се взимали след като си вкарвал тая химия през тези 2 месеца. Иначе му струваше 600 лв програмата с химията, фитнес инструктур, бивш културист му ги биеше инжекциите, а след това за още 300 лв хапчета. Но за 1000 лв постигна сериозни резултати, които аз и една четвърт не мога да постигна за половин година. Аз също съм против химията, защото съм прочел много негативни неща за нея, за това питам може ли без нея да се постигнат резултати или всичките със сериозни резултати по залите зобят яко?

impaler
Контакти:

Мнениеот impaler » 21 мар 2015 11:48

Каква химия бе, братле, никаква химия. Това си е жива отрова. [strike]Щом качваш трудно значи имаш бърз метаболизъм, което е добре. Следващата добра новина е, че просто трябва да ядеш повече.[/strike] Трябва да ти бъде изготвен добре балансиран хранителен план (защото очевидно сам няма да можеш да си направиш към момента, освен ако не ти се чете известно количество литература по темата) и правилна тренировъчна програма. Ако желаеш можеш да включиш към цялата тая схема хранителни добавки за по - лесно набавяне на нужния протеин и за по - бързо възстановяване след тренировки, иначе по принцип и те не са нужни. След това вече всичко зависи от постоянството ти.

Както се казва "Храната прави борбата". ;)
Последна промяна от impaler на 21 мар 2015 12:00, променено общо 1 път.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 21 мар 2015 11:51

Ако имаш много пари химията няма да ти навреди, защото ще имаш пари и за антидоти :mrgreen: Ако искаш бързи резултати нагласи 2 бона на месец.

Ако нямаш зарязвш всички пържени храни. Ядеш по пет пъти на ден по едно и също време. Час преди тренировка си похапваш и след тренировката пак. Набави си банани, мляко 2 чаши след тренировка или кофичка кисело мляко, което ти харесва повече. Никога вечер мляко. Сурови ядки или печени без сол. Бутчета без кожа, гърди без кожа, сьомга, риба тон, телешко, пуешко, заешко, ориз, яйца. На всяко ядене вземай протеини. Не пий фрешове. Краве масло. Мажи го като луд по месото и дъвчи храната.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 21 мар 2015 11:52

ей тфа ти тряя , дъ знаиш -

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G5H9V--jJNg[/youtube]

https://www.facebook.com/pages/%D0%9D%D ... 1632662508
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 мар 2015 11:53

За мен е много глупаво да се използва химия. Сам да се тровиш, е това само глупак го прави. И за какво ? Да си гардероб?
Без химия също може да се направи хубаво тяло. А и химията влияе различно на хората. Имам приятел, който стана асоциален и много раздразнителен след химията.
Последна промяна от Eminem на 21 мар 2015 11:55, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 мар 2015 11:53

Първо се уточни на кое викаш "химия"?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

impaler
Контакти:

Мнениеот impaler » 21 мар 2015 11:54

Извинявам се за предния си пост, не бях прочел, че трупаш лесно мазнини. Това означава точно обратното, на онова което написах. Значи имаш бавен метаболизъм и ще трябва да го забързаш. Ако към мускулната маса качваш твърде много мазнини, значи ядеш прекалено много. Трябва да намалиш приема и пак трябва да е балансирано това, което ще приемаш.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 21 мар 2015 12:01

komentator написа:
Alexx написа:Химията може да ти докара проблеми с ташаците, стомаха, мозъка и дори рак. Така,че препоръчвам да не се взема химия. Има много добри добавки които могат да се вземат вместо химия.

Един приятел използваше химия, за 2 месеца качи 15 кг мускули...Заболя от бронхит, антибиотиците му обаче не действаха заради тази химия, при което се принуди да я спре. След това трябваше да пие някакви хапчета, което се взимали след като си вкарвал тая химия през тези 2 месеца. Иначе му струваше 600 лв програмата с химията, фитнес инструктур, бивш културист му ги биеше инжекциите, а след това за още 300 лв хапчета. Но за 1000 лв постигна сериозни резултати, които аз и една четвърт не мога да постигна за половин година. Аз също съм против химията, защото съм прочел много негативни неща за нея, за това питам може ли без нея да се постигнат резултати или всичките със сериозни резултати по залите зобят яко?

Ако сега почваш фитнес няма никакъв смисъл да се вземат добавки, да не говорим за химия.
Защото е хубаво в началото мускула да расте без външна намеса. Защото така мускула не расте заради тренировките, а заради химията. Така бързо човек достига лимита на растеж на мускула.
Докато човек който тренира натурално, мускула му расте и като достигне лимита си той тогава може да вземе добавки ако иска и надвишава лимита си и така постига по-добри резултати от този химика който заради химията е достигнал лимита си.

Върни се в “Свободна зона”