Преди 40 години на днешния ден за първи път човек е стъпил на луната

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Това е малка стъпка за мен , и огромна стъпка за човечеството ... и после тихичко добавя ... Успех господин Смит .
Кацайки на Земята , Цру почва да го разпитва кой е този господин Смит ? !
След много разпити , Амстронг " кляка " и казва :
- Като бях малък , до нас живееха семейство Смит . Един ден , когато играех футбол топката ми падна в техния двор . Прескочих оградата и тъкмо си вземам топката и чувам госпожа Смит да вика " Свирка ли ?! Когато съседското хлапе стъпи на луната , тогава ще ти направя свирка !"
tprodanov написа:- Това е малка стъпка за мен , и огромна стъпка за човечеството ... и после тихичко добавя ... Успех господин Смит .
- Като бях малък , до нас живееха семейство Смит . Един ден , когато играех футбол топката ми падна в техния двор . Прескочих оградата и тъкмо си вземам топката и чувам госпожа Смит да вика " Свирка ли ?! Когато съседското хлапе стъпи на луната , тогава ще ти направя свирка !"
![]()
![]()
Gil-galad написа:tprodanov написа:- Това е малка стъпка за мен , и огромна стъпка за човечеството ... и после тихичко добавя ... Успех господин Смит .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
unist_gp написа:http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-11-15&article=211196
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта