Тоя се сети кога да го направи това пак се прави на важен,демек,че не са го махнали,а сам се маха,ццц,нагаждач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
spartaka написа:http://news.sutrin.com/news_9542.html
Тоя се сети кога да го направи това пак се прави на важен,демек,че не са го махнали,а сам се маха,ццц,нагаждач![]()
spartaka написа:ок,може и така да е,жалко тъкмо се зарадвах на новината![]()
![]()
ама пак си е смотаняк,да си вървят двамата с доганлъ
Parmalat написа:spartaka написа:ок,може и така да е,жалко тъкмо се зарадвах на новината![]()
![]()
Може да е смотаняк ама е богат смотанякКаквото можа изцеди накрая се изкара,че е майка тереза за да излъже баламите и пенсионерите.Но другите не му се поддадоха.Хувабо е че БСП не спечели изборите, защото щеше да лапа още 4 години.Лично аз възлагам добри надежди на новото управление в лицето на ГЕРБ и се надявам да не ме разочароват както и моите сънародници
Вече г-н Борисов каза че ще измисли закон за стадионите и базитеда ги отдаде на концесия това е начина да имаме по-силен футбол и като цяло спорт!!!
Red_champions написа:Parmalat написа:spartaka написа:ок,може и така да е,жалко тъкмо се зарадвах на новината![]()
![]()
Може да е смотаняк ама е богат смотанякКаквото можа изцеди накрая се изкара,че е майка тереза за да излъже баламите и пенсионерите.Но другите не му се поддадоха.Хувабо е че БСП не спечели изборите, защото щеше да лапа още 4 години.Лично аз възлагам добри надежди на новото управление в лицето на ГЕРБ и се надявам да не ме разочароват както и моите сънародници
Вече г-н Борисов каза че ще измисли закон за стадионите и базитеда ги отдаде на концесия това е начина да имаме по-силен футбол и като цяло спорт!!!
Щом искаш вярвай му на Бойко,той само с думите ще си остане.
Fichango написа:Е то нищо чудно - точно такива "интелекти" като тебе избраха другите.
Fichango написа:Е то нищо чудно - точно такива "интелекти" като тебе избраха другите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта