пиша в този форум, а не в медицински за да питам препатили, а не разни докторчета с финансов интерес. Та имам разшерини вени и ми препоръчаха да не ритам (правя го за удоволствие) че е опасно и при тромб дори може да умра. Вчера попаднах на една статия как имало хем нов метод, хем изпробван вече 15 години при лечението им
Интервенцията се осъществява под лекарско наблюдение, чрез ултразвуков апарат от най-ново поколение, позволяващ да се определи с точност мястото на болната вътрешна вена, невидима с просто око.
В продължение на цялата манипулация не се засягат други кръвоносни съдове или съседни тъкани. В следствие на интервенцията кръвопотока от нефукциониращите вени на краката се насочва към функциониращите и така се намалява налягането в тъканите на краката.
Резултатът от лечението, което най-често приклчва с една манипулация, е уникален. Дори изключително тежки форми на заболяването, придружени от язви, отворени рани и силно намалена двигателна активност, се оказват напълно лечими с революционни метод.
Лекарят практикува метода повече от 15 години и досега е извършил над 30 000 процедури. Комбинацията от изключително висока успеваемост- над 95%
Прави се от изрелски лекар идващ понякога в България, но няма да давам линк да не решат, че е реклама от мен.
Та някой подлагал ли се е на подобно лечение или да има отзиви? Ще съм благодарен за всяка информация.