Участници в програмата Аз мога повече?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

legacy
Контакти:

Участници в програмата Аз мога повече?

Мнениеот legacy » 24 сеп 2014 10:35

Здравейте,
Разбрах, че има европейска програма, с която можеш безплатно да преминеш различни професионални курсове или такива за езици, но малко ми е мътно в главата как стават нещата. Звучи добре, защото така не даваш стотици левове за да се обучаваш, но не знам какво точно трябва да направя. Някой може ли да ми каже какви са процедурите с одобрение, доставчици на обучение и т.н. Минавали ли сте по тази програма и какво точно представлява? А да ми препоръчате доставчик? Интересувам се за курс по английски език. Аз попаднах на един център за курсове по английски език, но ми се иска да чуя мнения на хора, които са минали през такава програма и да ми обяснят по-подробно как стоят нещата. Благодаря ви предварително.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Участници в програмата Аз мога повече?

Мнениеот iliev72 » 24 сеп 2014 11:15

Ако не си разбрал програмата приключи !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
koko28
Контакти:

Мнениеот koko28 » 24 сеп 2014 11:21

Здравей, трябва да изчакаш да влязат програмите от следващия програмен период 2014-2020г. и евентуално да стартират отново подобна програма т.е "Аз мога повече", вече приключи и не можеш да кандидатстваш . Очаква се да бъдат стартирани програмите в началото на 2015г.

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 24 сеп 2014 12:12

Аз една година ръководих такава фирма.Отиваш в бюрото по труда, в района където работиш или живееш.Но задължително трябва да работиш по ТД.Като се запишеш и те одобрят ти дават документ, който носиш в центъра, където си избрал за обучението си.Те ще допълнят и дадат печат и го връщаш обратно в бюрото, където ти дават ваучер за обучението.Даваш ваучера на фирмата и те записват вече.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

legacy
Контакти:

Мнениеот legacy » 24 сеп 2014 12:43

KAT90 написа:Аз една година ръководих такава фирма.Отиваш в бюрото по труда, в района където работиш или живееш.Но задължително трябва да работиш по ТД.Като се запишеш и те одобрят ти дават документ, който носиш в центъра, където си избрал за обучението си.Те ще допълнят и дадат печат и го връщаш обратно в бюрото, където ти дават ваучер за обучението.Даваш ваучера на фирмата и те записват вече.

Благодаря, още утре ще отида до Бюрото по труда!

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 24 сеп 2014 13:13

По принцип в България програмата трябва да се казва "Аз не мога повече". :mrgreen: :mrgreen:

Иначе много добра програма.

Потребителски аватар
koko28
Контакти:

Мнениеот koko28 » 24 сеп 2014 13:13

legacy написа:
KAT90 написа:Аз една година ръководих такава фирма.Отиваш в бюрото по труда, в района където работиш или живееш.Но задължително трябва да работиш по ТД.Като се запишеш и те одобрят ти дават документ, който носиш в центъра, където си избрал за обучението си.Те ще допълнят и дадат печат и го връщаш обратно в бюрото, където ти дават ваучер за обучението.Даваш ваучера на фирмата и те записват вече.

Ти май не разбра ,че програмата приключи, ама твой проблем отиди да се разходиш.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 24 сеп 2014 13:25

http://азмогаповече.com/

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 24 сеп 2014 13:40

koko28 написа:
legacy написа:

Ти май не разбра ,че програмата приключи, ама твой проблем отиди да се разходиш.

По-добре да отиде да провери в бюрото.Сега видях, че след месец ще има нови групи за записване, а последната е била в началото на този месец.(във фирмата, в която бях).
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 24 сеп 2014 15:06

Ako всичко е наред и получиш този ваучър за английски, провери в следните фирми, които предлагат едно от най-добрите обучения по английски в момента в България: АВО-БЕЛ, Британика, ИЧС-ДЕО Софийски университет (тук се плаща допълнително и зависи на кой преподавател ще попаднеш), курсовете към Фондация "Св. св. Кирил и Методий". Като Британика е с класи над останалите(лични впечатления от всички тези школи). В други фирми също не е много лошо преподаването, но там зависи на кой преподавател ще попаднеш - Фарос, Училища Европа, Интерленд, Биг Бен.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Свободна зона”