Здравейте, обръщам се към Вас, с надеждата, че Заедно ще помогнем на едно младо българско момиче да Живее.Ето накратко нейната история:
25-годишната Ивелина Илкова Иванова е от град Пловдив и се нужда спешно от Нашата помощ. Момичето е с поставена диагноза „болест на Ходжкин“ - най общо казано рак на лимфните възли. Лекува се от 2011-а година и е преминала през около 45 мъчителни химиотерапии, 2 лъчетерапии, а също така и автоложна и алогенна трансплантация на стволови клетки(донор е бил нейният брат).Състоянието на Ива обаче не се подобрява и нейният шанс е лечение в Израел, което струва 80 000 долара – сума, непосилна за нея и нейното семейство. Ивелина трябва да бъде подложена на нов вид експериментално лечение, което включва персонализирана анти-ракова ваксина- CRCL-AlloVax, но това може да се случи само в Израел, като 25-годишното момиче трябва да замине там на 5-и август.
Здравето и е изключително влошено, което налага спешното заминаване за лечение в Израел.
До тогава трябва да са осигурени минимум 50 000 долара, за да стартира лечението, а останалите 30 000 долара може до 1 месец след тази дата, колкото продължава и самото лечение. Към 25.08 в сметката на Ивелина има 4 800 лева, сума далеч от необходимата. МОЛЯ ВИ, Нека заедно помогнем на Ивелина !
Дарителска сметка в лева на името на Ивелина Илкова Иванова:
В Райфайзен банк:
BG81RZBB91551004924046
BIC: RZBBBGSF
Изпращам и нейно участие в ТВ предаване в Пловдивска телевизия от преди няколко дни. Интервюто с Ивелина започва след 12 – та минута на предаването.
https://www.youtube.com/watch?feature=y ... tVQDYN-WRc
Ако някой има идеи или иска да помогне по накакъв начин, моля да се свърже с мен на имейл sa6eto_bg13@abv.bg или тук във форума.
Истински Ви благодаря !
Да помогнем на едно младо българско момиче да Живее
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- Alonso_Massa
- Контакти:
Re: ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ !
Тези дни ще отскоча до банката да дам каквото мога. Дано се съберат парите за момичето!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Оф няма ли ДМС номер ...? Майко по едно време преди 1-2 год , бях тотално побъркан и си мислех ,че страдам точно от това , защото бях напипал някви топчета по врата и какъвто съм хипохондрик и подпалих . Изчел съм доста за тая болест и знам че може да се излекува . Бих помогнал с няколко смс-чета но нямам повече възможност .
- danielzarev
- Контакти:
Здрасти,
ще опитам да преведа някакви( малко но от сърце) пари. Няма ли някакъв ДМС номер на който можем да изпращаме и СМС-и? Много по лесно ще бъде така, а мисля, че и доста повече хора ще се включат. Успех и кураж на Ивелина!!!
ще опитам да преведа някакви( малко но от сърце) пари. Няма ли някакъв ДМС номер на който можем да изпращаме и СМС-и? Много по лесно ще бъде така, а мисля, че и доста повече хора ще се включат. Успех и кураж на Ивелина!!!
Ще се опитам да помогна и аз.Не е лошо да има DMS номер наистина.Дано се съберат по бързо парички за момичето.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Обърни се към мобилните оператори,нека иzдадат някакъв кратък номер,за да може всеки да помогне.Така кампанията ще е много по-успешна.Аз също ще пусна няколко sms-a.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
-
- Контакти:
Здравейте, има DMS номер, но проблема при този начин на събиране на средства е, че мобилните оператори изплащат постъпленията от смси-те, с два месеца закъснение, чак когато хората, които са изпратили смс-и са си платили фактурите към тях, а на Ивелина и остават 10 дена. Затова се налага спешно по сметката на Ивелина да превеждаме пари, кой колко има - по 2 по 3 по 10 лева - наистина от сърце. Също така да ангажираме и други хора, близки, семейство, приятели, познати, във фейсбук и т.н. Всички сме бедни, но можем да го направим ЗАЕДНО, МОЖЕМ ДА УСПЕЕМ ! Благодаря Ви !
Нека пуснат ДМС номер,всеки може да отдели 1лв,дано момичето се оправи и Бог да е с нея.
-
- Контакти:
luxorus написа:Обърни се към мобилните оператори,нека иzдадат някакъв кратък номер,за да може всеки да помогне.Така кампанията ще е много по-успешна.Аз също ще пусна няколко sms-a.
Това с есемесите е бавна процедура,открива се номер,трябва да мине месец да се отчетат приходите и мисля че и не се плащаше цялата сума,а тук доколкото разбирам нещата са спешни.Жалкото в тази държава е че за разни партии се отпускат милиони левове,а за болните ни деца средства няма.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
-
- Контакти:
Иначе с СМС е на DMS IVELINA на номер 17 777.