Нека всеки сподели къде е ходил , как е било и т.н . Споделяйте и къде бяхте или ще бъдете на море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
trokadero_ написа:Здравейте съфорумници . Отварям тази тема с интерес към вашите мнения и споделяния за идеалната почивка - лято или зима . Тъй като съм морски , зимата имам желание да прекарам 1 седмица на планина - Банско , Пампорово .
Нека всеки сподели къде е ходил , как е било и т.н . Споделяйте и къде бяхте или ще бъдете на море
Captain Stottlemeyer написа:trokadero_ написа:Здравейте съфорумници . Отварям тази тема с интерес към вашите мнения и споделяния за идеалната почивка - лято или зима . Тъй като съм морски , зимата имам желание да прекарам 1 седмица на планина - Банско , Пампорово .
Не е задължително да почиваш на планина непременно през зимата. През лятото е много приятно, прохладно, тихо и спокойно - няма наплив от туристи, цените са добри (през зимата, особено в Банско ще ти одерат кожата), можеш да се поинтересуваш и избереш интересни маршрути - преходи (ако си падаш планинар), исторически и други забележителности и т.н. А ако ти домъчнее за морето, винаги можеш да се цопнеш в близкия басейн...
trokadero_ написа:Captain Stottlemeyer написа:trokadero_ написа:Здравейте съфорумници . Отварям тази тема с интерес към вашите мнения и споделяния за идеалната почивка - лято или зима . Тъй като съм морски , зимата имам желание да прекарам 1 седмица на планина - Банско , Пампорово .
Не е задължително да почиваш на планина непременно през зимата. През лятото е много приятно, прохладно, тихо и спокойно - няма наплив от туристи, цените са добри (през зимата, особено в Банско ще ти одерат кожата), можеш да се поинтересуваш и избереш интересни маршрути - преходи (ако си падаш планинар), исторически и други забележителности и т.н. А ако ти домъчнее за морето, винаги можеш да се цопнеш в близкия басейн...
Аз живея на морето и как да ти кажа писнало ми е . За планина - да цените през лятото са по -ниски , но пък зимата е по-хубаво - сняг
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 265 госта