13.06 Всички в София пред Съдебната палата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

juju
Контакти:

13.06 Всички в София пред Съдебната палата!

Мнениеот juju » 09 юни 2014 21:25

Аз съм БЪЛГАРЧЕ обичам...
Ще позволим ли на мюфтийство управлявано от Турция и САЩ да връща властта на турските султани в нашата Родина?
Делото за правоприемство на мюфтийството беше загубено от народа на България на първа инстанация в СГС на 04.06.2013г.
Дело, касаещо бъдещето на България, и половината от територията на България, се проведе при закрити врати и решено от един единствен съдия - Николай Марков.
Ще позволим ли и на втора съдебна инстанция народът на България да загуби своята земя, своята история и своята национална памет и достойнство?
От изхода на това мега-дело, зависят всички други дела заведени от Главното мюфтийство.
БЪДИ БЪЛГАРИН!
Ела на 13-ти юни петък пред Съдебна палата София!!!

Изображение

Потребителски аватар
Да живее Русия !
Контакти:

Re: 13.06 Всички в София пред Съдебната палата!

Мнениеот Да живее Русия ! » 09 юни 2014 22:20

Разтърсете се в селото или града, в които живеете и намерете най-стария човек.
Попитайте го дали помни някога в България да е имало толкова много цигани и толкова много джамии.
Накарайте го да ви разкаже спомените си и още по-важно - нека ви разкаже това, което той е слушал от неговия дядо.
Сиреч, скъпи приятели от форума, които още носите мъжко сърце и българско име, направете си една виртуална разходка поне 5 поколения назад и ще разберете в колко тъжни времена живеем днес.
Ще откриете истината за това докъде докараха България !
Ще осъзнаете, че така повече не може и не бива да продължават нещата.
Циганизацията и ислямизацията на родината ни трябва да бъде спряна !!!

България никога не е била ислямска държава !
България никога не е била циганска държава !
Над 1 300 години нашите деди не позволиха България да бъде затрита.
Нима ние ще го позволим ?
Последна промяна от Да живее Русия ! на 09 юни 2014 22:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2014 22:24

Аз имам спомени от `80-те - и да, имаше си пак бая цигани. Множаха се и тогава като хлебарки.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Да живее Русия !
Контакти:

Мнениеот Да живее Русия ! » 09 юни 2014 22:28

1982 написа:Аз имам спомени от `80-те - и да, имаше си пак бая цигани. Множаха се и тогава като хлебарки.

Защо пишеш глупости ?
Да ни би да си живял в Столипиново по това време ?
Помним много добре онези години. Можеш да ходиш с часове по улиците на големите градове и да не видиш нито един мургав събрат.
А, в още по-ранните години - краят на 70-те например, циганите живееха извън населените места в катуни. Нямаше дори цигански махали. Катуните се намираха извън селото и не се застояваха дълго. Наброяваха по 5-6 каруци, които се местеха от село на село.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2014 22:31

Не, от София съм, и си имаше цигани бол на същите места, на които и сега ги има. Факултето, Христо Ботев и другите не са от вчера.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Сирак Скитник
Контакти:

Мнениеот Сирак Скитник » 09 юни 2014 23:21

Поредната путиноидна провокация на платената кохорта около Ваташка. Тия играят в комбина с ДПС, преднишния път едните чупиха джамията в Пловдив другите крещяха безумни неща в НС!
На това аз му викам "двоен пас", ДС пас.

Не им се връзвайте!
Васил Левски:

-За враговете на демокрацията и републиката — смърт!

-Който не е чист, убивам го. И работа трябва, работа!

-Предателите трябва да се убиват.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 10 юни 2014 01:37

Там сме !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Да живее Русия !
Контакти:

Мнениеот Да живее Русия ! » 10 юни 2014 07:28

1982 написа:Не, от София съм, и си имаше цигани бол на същите места, на които и сега ги има. Факултето, Христо Ботев и другите не са от вчера.

Просто това, което пишеш не е истина, за да не го наричам долна лъжа !
Всеки българин, който е поне на 40 години може да ти каже кога циганите и джамиите са били повече - преди или сега.
Убеден съм, че ще си сред малкото, които твърдят, че няма промяна.
Циганизацията и ислямизацията на България е процес, който тече много бързо. Не е нужно да си някакъв специалист, за да го видиш. Вижда се и с просто око.
За огромния брой новопостроени джамии през последните 15-20 години няма какво да коментирам. Тях и слепите ги виждат. Джамии вече има дори там, където почти няма мюсюлмани.
За циганизацията на България можеш да провериш във всеки родилен дом. На 1 българче се раждат по няколко НЕбългарчета (предимно ромчета).
Помаците вече кръщават децата си с мюсюлмански имена. Преди почти всички помаци имаха български имена.
Още факти да изброявам ли ?
Не си заравяйте главите като щрауси в пясъка ! Така няма да се спасите от идващата опасност !

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 10 юни 2014 08:06

1982 написа:Аз имам спомени от `80-те - и да, имаше си пак бая цигани. Множаха се и тогава като хлебарки.

Стлюпиново беше 20 000.Сега потребителското племе е над 40 000.Те не са научени да пазят себе си,обществото и природата сред която живеят.За това раждат през година без да имат условия за живеене.Разчитат на държавна подкрепа,кражби , просия и препродажба на бяло-черна техника.Не учат, не се самообразоват и самоусъвършенстват.За това по целият свят не ги приобщават,работят в чистототата и нискокласифициран труд.Само и намек за произход и реват за нетолерантрност.Правете разлика между цигани и турци.Турция както и Русия имат имперски амбиции и тяхната агресивност не е от вчера.Но когато има родолюбие,патриотизъм и развито гражданско общество мераците им секват.За жалост развито гражданско общество в Отечеството има само сред агитките на големите футболни отбори,а в държават сред малцинствените етноси.Обичай Родината.Помни историята и.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 10 юни 2014 09:45

само футболните фенове са адекватни на ситуацията в България.
ако имат малко повече отговорност и се обединят срещу мръсните политици.
от това ги е страх всички продажни политици и журналисти.
обединени българските фенове са СТРАШИЛИЩЕ за всички противници на нашата родина.

Върни се в “Свободна зона”