Защо няма да изляза да чистя България !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Защо няма да изляза да чистя България !

Мнениеот FC Pirin - Real » 28 апр 2014 12:13

Защо няма да изляза да чистя България

Защото като повечето българи работя, плащам данъци, плащам осигуровки и внасям пари в пенсионни фондове. Парите ми от данъците отиват за мангалите, които ме обират и спонсориране на партиите, които издигнаха Делян Пеевски за евродепутат. Плащам си, когато отида на лекар, въпреки че съм здравно осигурен. Плащам и за здравето на мангалите. Плащам си тока и водата за разлика от всички мангали. Плащам и техния ток, и тяхната вода!

Като повечето българи, плащам застраховка и винетка за колата си. Въпреки това, карам по пътища с дупки, без табели. Пазя мангалите с каруците, които карат по средата на пътя, без светлоотразителни жилетки и без никаква сигнализация, пазя ги с риск за моя живот и живота на останалите шофьори, които като мен си плащат винетките и застраховките. Удържат ми от заплатата сума, която е по-голяма от пенсията на баба ми.

И тая скапана държава не може да накара мангалите да съберат боклуците за сметка на шибаните си помощи?

И BTV иска аз да пре*ба почивния си ден, за да изляза да свърша това, което скапаната държава не може да свърши?

Въпреки парите които аз и всички ние плащаме???
Няма да стане!!!

Ако искате, бих се включил в кампания "Да изчистим България от мангалите за един ден"!
Но няма да изляза да събирам боклуци около къщата ми, докато боклуците са в парламента и циганската махала.

Когато изчистим паразитите от политиката и от циганските махали, заклевам се, всеки шибан ден, аз ще слизам и ще премитам улицата пред дома. Заклевам се!

Дотогава, скъпа BTV, можеш да си завреш скапаните кампании колкото можеш по-надълбоко

urkoto

Re: Защо няма да изляза да чистя България !

Мнениеот urkoto » 28 апр 2014 12:25

Точно, кратко и ясно. Не участвам и никога няма да участвам в корпоративни ПР акции. А да ме карат да върша нещо, за което плащам друг да върши - няма как да стане.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 28 апр 2014 12:32

През последните 5 години от живота си никога не съм хвърлял боклук свободно в природата, а не в кошче или контейнер.Дори опаковка от дъвка си хвърлям в коша и не съм длъжен да чистя нещо което не съм замърсил аз, съвестта ми е чиста.А точно тези които не хвърлят боклуци ходят да чистят, а тези които хвърлят където им падне естествено че не.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 28 апр 2014 12:33

FC Pirin - Real написа:Защо няма да изляза да чистя България

Защото като повечето българи работя, плащам данъци, плащам осигуровки и внасям пари в пенсионни фондове. Парите ми от данъците отиват за мангалите, които ме обират и спонсориране на партиите, които издигнаха Делян Пеевски за евродепутат. Плащам си, когато отида на лекар, въпреки че съм здравно осигурен. Плащам и за здравето на мангалите. Плащам си тока и водата за разлика от всички мангали. Плащам и техния ток, и тяхната вода!

Като повечето българи, плащам застраховка и винетка за колата си. Въпреки това, карам по пътища с дупки, без табели. Пазя мангалите с каруците, които карат по средата на пътя, без светлоотразителни жилетки и без никаква сигнализация, пазя ги с риск за моя живот и живота на останалите шофьори, които като мен си плащат винетките и застраховките. Удържат ми от заплатата сума, която е по-голяма от пенсията на баба ми.

И тая скапана държава не може да накара мангалите да съберат боклуците за сметка на шибаните си помощи?

И BTV иска аз да пре*ба почивния си ден, за да изляза да свърша това, което скапаната държава не може да свърши?

Въпреки парите които аз и всички ние плащаме???
Няма да стане!!!

Ако искате, бих се включил в кампания "Да изчистим България от мангалите за един ден"!
Но няма да изляза да събирам боклуци около къщата ми, докато боклуците са в парламента и циганската махала.

Когато изчистим паразитите от политиката и от циганските махали, заклевам се, всеки шибан ден, аз ще слизам и ще премитам улицата пред дома. Заклевам се!

Дотогава, скъпа BTV, можеш да си завреш скапаните кампании колкото можеш по-надълбоко

Браво орле-много точно казано,изпълни ми душата- честно.

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 28 апр 2014 12:36

Как навсякъде сме мили и добри и си изхвърляме буклуците само където трябва , а на улицата всеки мята боклуци през колите си фасове по улицата и после защо било толкова мръсно....
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 28 апр 2014 12:42

Абсолютно подкрепям автора на темата, малко ли се налапаха, стига толкова, стига са ни източвали кръвта като пиявици гадните шибани политици, а техния гъз стои по цял ден на едно място и расте ли расте и нищо не върши!

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 28 апр 2014 12:44

Оценката за България е вярна. Българите са длъжни да чистят, да плащат, да се съобразяват. Ето защо българчетата са на изчезване, а циганите се утроиха. Да, в статията има пунктуационни грешки, но фактологически - няма! ;)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Върни се в “Свободна зона”