Това е държавата, в която ако искате да станете милионер, милиардер няма проблем, да си купите диплом за завършено образование и да практикувате съответната професия няма проблем, да убиете някой и да излезете кристално чист като „капка вода“ няма проблем,от затворник и престъпник да се кандидатирате за депутат и да имате депутатски имунитет за да може да офейкате от страната необезпокояван от никого пак не е проблем и после да не вземете да се оплаквате, че България било лошо място за живеене. Само, че на г-н Александър Томов прослувутия „политик“ с прякорите си Лупи и Сашо Апашо, не му провървя отново се връща на подсъдимата скамейка, за да отговаря за разхищението на 36 156 820 лева от комбината „Кремиковци“ и ПФК ЦСКА, само толкова успяха да докажат, че е присвоил. Малко е платил затова не можа „горкият“ да се кандидатира за депутат. Централната избирателна комисия, са изпратили писмо до Софийската градска прокуратура за това, че Лупи не е регистриран за изборите за национален парламент, които ще се проведат на 5 юли, това каза градският прокурор на София Николай Кокинов. Така остава само от СГС да насрочат дата за следващо съдебно заседание. Още миналата седмица стана ясно, че Томов ще е без имунитет. Причината е, че участието му в изборите за Европейски парламент се увенчаха с пълен крах. Сашо Томов заемаше 9-а позиция в листата на своята партия Българска социалдемокрация (БСД), затова и процесът срещу него бе прекратен в края на май. Тогава Лупи представи на съда молба с прикрепено към нея удостоверение от 15 май, издадено от ЦИК, за избиране на членове на Европейския парламент на изборите на 7 юни 2009г. В прозбата си г-н Томов бе посочил, че иска наказателното производство срещу него да бъде спряно, тъй като е придобил „имунитет като кандидат-депутат“. Именно защото не бе избран, „имунитетът“ му отпадна. Обаче стана ясно, че Томов се е регистрирал в РИК – Велико Търново за водач на листа и мажоритарен кандидат към партия „Обединение на българските патриоти“. Това обяви Владимир Горбунов от щаба на формацията. „Неговата партия „Българска социалдемокрация“ не е регистрирана. Той не фигурира и като независим кандидат. До няколко дни ще стане ясно дали е подал документи да участва в листата на някоя друга партия“, коментира вчера говорителят на ЦИК Бисер Троянов. На 27 май магистратите от СГС прекратиха процеса и срещу останалите трима подсъдими по делото. Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев и Томов са обвинени, че били съучастници в престъпно деяние. Всичките са подсъдими за длъжностното присвояване на 36 156 820 лева и за документно престъпление от ЦСКА и „Кремиковци“. След като взе решение да спре делото срещу тях, председателят на съдебния състав Мариян Марков прецени, че всички мерки за неотклонение и процесуална принуда срещу подсъдимите трябва също да отпаднат. Така на Томов, Гарибов, Иванов и Бонев бяха върнати и паричните гаранции, които са внесли и са на обща стойност 27 500 лв. Сега обаче четиримата отново ще трябва да внесат пари в съда, за да са на свобода, докато трае делото, ако все още са в страната. По делото са призовани общо 31 свидетели, сред които са Васил Божков, Красимир Гергов, Емил Костадинов и Димитър Пенев, свидетелите ще бъдат изслушани на два етапа от магистратите
Публикувано на 22 юни 2009 в 11:13am
http://razkritia.com/category/liubopitni/
Лупи ни показа,че сме страната на неограничените възможности
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Лупи ни показа,че сме страната на неограничените възможности
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Re: Лупи ни показа,че сме страната на неограничените възможности
То не само Лупи,и тези Галеви...
Ние,ако откраднем 2 млн дали ще имаме имунитет?Едва ли.
Да измислят нещо,ако съдят човек да не може да става кандидат.
Ние,ако откраднем 2 млн дали ще имаме имунитет?Едва ли.
Да измислят нещо,ако съдят човек да не може да става кандидат.
-
Батка хубава статия! Не знам само какво те учудва в абсурдистан! Тоя Лупи поне се е налапал! Знаеш ли колко други измекяри правят кал просто за спорта? Един "умник" с килийно образование и елементарно образование например ми перна бан по айпи,защото влизайки в спор с мен,беше безсилен! Оправих проблема и като ме видя пак,без дори да съм му намекнал нещо пак ме банна! Естествено се обадих на телефона на форума,надявам се че хората там са интелигентни и като разгледат случая ще взвмат нормално решение! Лесно е да сменя доставчика,или да отида на Дондуков да се видя с Ники Александров! Глупаво е обаче.Става въпрос за чест и достойнство! Друг е въпроса дали влизайки в разгорещен спор и използувайки същия език като мен модератора морски е човека за тази длъжност! Трябва обаче да знае,че аз няма да оставя нещата така! В медията с шеф Томислав Русев,флагман на свободното слово в спортната журналистика,всеки трябва да има право на свободно мнение! А за Лупи.Такъв елемент няма!
-
- Контакти:
blue,lagoon написа:Батка хубава статия! Не знам само какво те учудва в абсурдистан! Тоя Лупи поне се е налапал! Знаеш ли колко други измекяри правят кал просто за спорта? Един "умник" с килийно образование и елементарно образование например ми перна бан по айпи,защото влизайки в спор с мен,беше безсилен! Оправих проблема и като ме видя пак,без дори да съм му намекнал нещо пак ме банна! Естествено се обадих на телефона на форума,надявам се че хората там са интелигентни и като разгледат случая ще взвмат нормално решение! Лесно е да сменя доставчика,или да отида на Дондуков да се видя с Ники Александров! Глупаво е обаче.Става въпрос за чест и достойнство! Друг е въпроса дали влизайки в разгорещен спор и използувайки същия език като мен модератора морски е човека за тази длъжност! Трябва обаче да знае,че аз няма да оставя нещата така! В медията с шеф Томислав Русев,флагман на свободното слово в спортната журналистика,всеки трябва да има право на свободно мнение! А за Лупи.Такъв елемент няма!
Бате ти кво искаш - за без пари модове с висше ли да си намерат. Бегай пези - те модовете ако не си избиват комплексите с такива кат мене и тебе чии да го дърват тука????
- slavia_forever
- Контакти:
lumpeniziran написа:Бате ти кво искаш - за без пари модове с висше ли да си намерат. Бегай пези - те модовете ако не си избиват комплексите с такива кат мене и тебе чии да го дърват тука????
Не знам за образованието им, но към момента поне от около 6 месеца насам, модераторите на форума се справят повече от добре. Не знам на базата на какво си вадиш изводите, на многото мнения тук ли, или?!

-
Нямам нищо против модовете.Все пак трябва да има някакъв ред! Имал съм спорове и с други,но са се държали като мъже!Предупреждения и временни банове,както е реда! Този обаче в безсилието си отиде далеч! Може и да съм прехвърлил добрия тон,но той не остана по-назад! Плюеше по София,по Левски,по кой ли не! И стигна дотам да банне няколко уайфи зони! Не ми дреме за него,справедливост искам! И ще я получа! А защо се налага на иначе интелигентния екип на Гонг да ползува услугите на такива,не знам!
blue,lagoon написа:Нямам нищо против модовете.Все пак трябва да има някакъв ред! Имал съм спорове и с други,но са се държали като мъже!Предупреждения и временни банове,както е реда! Този обаче в безсилието си отиде далеч! Може и да съм прехвърлил добрия тон,но той не остана по-назад! Плюеше по София,по Левски,по кой ли не! И стигна дотам да банне няколко уайфи зони! Не ми дреме за него,справедливост искам! И ще я получа! А защо се налага на иначе интелигентния екип на Гонг да ползува услугите на такива,не знам!
Не се ли усещаш, че в момента темата не е за модераторите ?! Това си е откровен спам ! Има си правила и трябва да се спазват, където е написано, че не се обсъждат действията им ! Намерил си начин да търсиш справедливост, намери я, щом мислиш, че си прав, но това не означава, че трябва тука и в тази тема да пишеш тези неща ! Мисля, че ме разбра !
А ти света вода ненапита не обиждаше ли всички наред в форум Черно море досаждаше на всички и през цялото време спамиш в темите на нашия форум и затова мисля че се действаше доста адекватно срещу теб. 

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- slavia_forever
- Контакти:
more написа:А ти света вода ненапита не обиждаше ли всички наред в форум Черно море досаждаше на всички и през цялото време спамиш в темите на нашия форум и затова мисля че се действаше доста адекватно срещу теб.
За кой става дума?
slavia_forever написа:more написа:А ти света вода ненапита не обиждаше ли всички наред в форум Черно море досаждаше на всички и през цялото време спамиш в темите на нашия форум и затова мисля че се действаше доста адекватно срещу теб.
За кой става дума?
За лагунчо.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?