На днешната дата София става столица по предложение на проф. Марин Дринов София – столицата на Третата българска държава 3.4.2014 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivkoni_1 написа:Чудесна тема...А аз съм роден на 03.04.1979г в Шейново,и съм почетен гражданин на София...Голям кеф,хахахаха...![]()
![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
modor написа:София става столица с 11 694 жители, 2 училища, 10 хана, 120 дюкяна и 3306 къщи. Според данни от първото официално преброяване на София през 1880 г. жителите на столичния град са 20 856, от които 12 368 са мъже. Само 11 395 са родени в града, а останалите 9106 са дошли отвън. Това показва справка в архивите на БТА
CTAHKO написа:ivkoni_1 написа:Чудесна тема...А аз съм роден на 03.04.1979г в Шейново,и съм почетен гражданин на София...Голям кеф,хахахаха...![]()
![]()
Значи си етнически софиянецАз ако съм роден в Ню Йорк, почетен нюйоркчанин ли ще съм
А колко си "почетен", един господ знае
Кой те знае каква селска пръчка си, ами хайде
ivkoni_1 написа:CTAHKO написа:ivkoni_1 написа:Чудесна тема...А аз съм роден на 03.04.1979г в Шейново,и съм почетен гражданин на София...Голям кеф,хахахаха...![]()
Значи си етнически софиянецАз ако съм роден в Ню Йорк, почетен нюйоркчанин ли ще съм
За твоя голяма мъка ще ти кажа,че даже и пари са дали на родителите на всички седем деца родени на тази дата в гр.София,уважаеми г-н селяндур...
CTAHKO написа:ivkoni_1 написа:CTAHKO написа:ivkoni_1 написа:Чудесна тема...А аз съм роден на 03.04.1979г в Шейново,и съм почетен гражданин на София...Голям кеф,хахахаха...![]()
За твоя голяма мъка ще ти кажа,че даже и пари са дали на родителите на всички седем деца родени на тази дата в гр.София,уважаеми г-н селяндур...
Още по-злеЗначи не си "почетен", а продажен, етнически софиянец
Продажен, още с раждането си
И к'во...родителите ти са те откупили. Така ли бе, моето патенце
И забележи, цели седем деца са се родили в този многомилионен мегаполис, основан само от кореняци софиянци
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 237 госта