Референдумът в Крим

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Референдумът в Крим

Мнениеот CTAHKO » 16 мар 2014 19:19

Днес с референдум в Крим се избира между въпроса дали републиката да се присъедини към Руската федерация или да усили автономията си, като върне конституцията от 1994 г., когато за кратко е имала и собствен президент. Към 17:00 ч. избирателната активност на полуострова надхвърли 60%. Обстановката е спокойна, нагласите - позитивни. Няма засилено присъствие на руски войници, нито провокации, научи Дарик. Българи, живеещи в столицата Симферопол, разкриха, че френски медии са търсили за коментар човек, който да гласува за оставането на Крим в състава на Украйна. Такъв обаче не намерили. Повечето западни държави, включително и Украйна, обявиха, че няма да признаят резултатите от референдума за легитимни.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1233256

Остава по-малко от час до крайния час за гласуване и ще започнат да се обявяват предварителните резултати. По предварителна информация от НОВА ТВ, към момента избирателната активност е над 70%, а над 90% от гласувалите са ЗА присъединяване на Крим към Руската федерация 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Re: Референдумът в Крим

Мнениеот batceko » 16 мар 2014 19:27

CTAHKO написа:Днес с референдум в Крим се избира между въпроса дали републиката да се присъедини към Руската федерация или да усили автономията си, като върне конституцията от 1994 г., когато за кратко е имала и собствен президент. Към 17:00 ч. избирателната активност на полуострова надхвърли 60%. Обстановката е спокойна, нагласите - позитивни. Няма засилено присъствие на руски войници, нито провокации, научи Дарик. Българи, живеещи в столицата Симферопол, разкриха, че френски медии са търсили за коментар човек, който да гласува за оставането на Крим в състава на Украйна. Такъв обаче не намерили. Повечето западни държави, включително и Украйна, обявиха, че няма да признаят резултатите от референдума за легитимни.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1233256

Остава по-малко от час до крайния час за гласуване и ще започнат да се обявяват предварителните резултати. По предварителна информация от НОВА ТВ, към момента избирателната активност е над 70%, а над 90% от гласувалите са ЗА присъединяване на Крим към Руската федерация 8-)

...и правилно не са намерили човек , който да гласува за оставането в Украйна ..т.е. не само да гласува ами и да го коментира публично по западна медия ... а ако намерят това ще трябва да е човек със сериозни психически проблеми , които много скоро след интервюто ще станат и физически ...хахахах ... не искам да съм на мястото на този човек и на неговото семейство , защото всички знаем как пипат братушките ... няма гък , няма мък ... хахахах ...

Потребителски аватар
rosenpetkov
Контакти:

Мнениеот rosenpetkov » 16 мар 2014 19:49

Руската инвазията на в Крим ми напомня на тази през 1938 в Судетите от германците.
Нефтохимик (Бургас)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 мар 2014 19:51

rosenpetkov написа:Руската инвазията на в Крим ми напомня на тази през 1938 в Судетите от германците.

Честно казано, аз инвазия не виждам, но това е за другата тема. Тази е за референдума и резултатите от него 8-)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 мар 2014 20:02

Резултатите са ясни. Естествено, световните афрорадетели за демокрация няма да признаят мнението на хората в Крим, но това е без значение. Всъщност самото присъединяване на Крим към Украйна е незаконно, но това е друга тема. Забележете с каква наглост негроидите, създали шиптерски шериат в Косово напук на всякакви норми и закони, сега вопият за демокрация и мир...Подкрепяни от вечните им еветчии, че даже и тук, в България. Нещастна история!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 16 мар 2014 20:11

Единствено съм сигурен,че студената война не е приключила,каквото и да обясняват на запад.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 мар 2014 20:17

tomba написа:Единствено съм сигурен,че студената война не е приключила,каквото и да обясняват на запад.

А защо тогава непрекъснато разни(как беше думата) еветчии(Синьо Сърце ще ме поправи,ако съм сгрешил правописа) непрекъснато ни убеждават,че сме загубили Студената война след като все още не е свършила.Или ние се предадохме на поредните "спасители"? ;)

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 16 мар 2014 20:28

http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1051373

Ето и първите резултати - 93 % от гласувалите искат да се присъединят към Русия!!! Смазваща победа за Русия!!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 16 мар 2014 20:29

гражданин от село написа:
tomba написа:Единствено съм сигурен,че студената война не е приключила,каквото и да обясняват на запад.

А защо тогава непрекъснато разни(как беше думата) еветчии(Синьо Сърце ще ме поправи,ако съм сгрешил правописа) непрекъснато ни убеждават,че сме загубили Студената война след като все още не е свършила.Или ние се предадохме на поредните "спасители"? ;)

Еветчии не знам какво означава,а иначе е свършила само на приказки и не е загубена или спечелена от никой.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 мар 2014 20:29

В Крим завърши референдумът за присъединяването към Русия

В 20:00 местно време (18:00 GMT) в Крим завърши гласуването на референдума по статуса на полуострова.

Жителите на Крим избираха между присъединяването към Русия или разширена автономия в състава на Украйна. В референдума участваха 80% жители, имащи право на глас.

Съгласно предварителни данни, за присъединяване на Крим към Русия са гласували 93% гласоподаватели.

Върни се в “Свободна зона”