The Sunday Times: "Идва краят на Русия !!!"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

The Sunday Times: "Идва краят на Русия !!!"

Мнениеот viali69 » 23 фев 2014 07:28

[center]Кошмарът на Путин - след Украйна, идва ред на Русия ![/center]
[center]"Икономиката в страната на Бащицата е скапана и тя ще го довърши, каквото и да прави" - твърдят от "Сънди Таймс"[/center]

[center]Изображение[/center]

"Следващите няколко дни са отбелязани в календара на Кремъл като най-важният момент в годината за Владимир Путин. Олимпийските игри в Сочи започнаха доста добре за него и дори побоят над момичетата от „Пуси Райът” не можа да помрачи красивата картинка, пише The Sunday Times. Сега тактиката на Путин за поведение пред обществеността бе объркана и бяха зададени въпроси относно ролята му в насилствените събития в Киев.

Репутацията му на геополитически плановик бе разклатена."/БЛИЦ

[center]Изображение[/center]
[center]Главният виновник за наближаващият край на Русия - президентът Владимир Путин[/center]

Няма да коментирам, за да не бъда обвинен в пристрастност. След всичко, което видяхме в Сочи - перфектната организация, прекрасните спортни съоръжения и спечелените рекорден брой медали от Русия искам да ви попитам прави ли са англичаните от "Таймс" ? Прилича ли Русия на загиваща държава ? Идва ли краят на ерата "Путин" ?
Вие как смятате - загива ли Русия ?
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: The Sunday Times: "Идва краят на Русия !!!"

Мнениеот Черният козел » 23 фев 2014 07:36

Не,англичаните са най-злобните копилета в Европа 8-)
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 23 фев 2014 07:41

Да!
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 23 фев 2014 07:44

Черният козел написа:Не,англичаните са най-злобните копилета в Европа 8-)

Знаеш ли аз не съм много набожен, но една моя позната е вярваща. Та, тя ми каза: "Камерън бойкотира Олимпиадата в Сочи заради забраната на гей пропагандата и закона срещу богохулството, които бяха приети в Русия. Само месеци след това Великобритания беше удавена от дъждове и порои ..."
Дали наистина няма Господ и дали Господ няма да раздаде на всекиму заслуженото ... ?
Защото за Русия казват, че е царството на православието ... Публична тайна е, че юдеите водят война срещу православието и срещу християнството като цяло. :roll:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 23 фев 2014 07:48

viali69 написа:

Знаеш ли аз не съм много набожен, но една моя позната е вярваща. Та, тя ми каза: "Камерън бойкотира Олимпиадата в Сочи заради забраната на гей пропагандата и закона срещу богохулството, които бяха приети в Русия. Само месеци след това Великобритания беше удавена от дъждове и порои ..."
Дали наистина няма Господ и дали Господ няма да раздаде на всекиму заслуженото ... ?
Защото за Русия казват, че е царството на православието ... Публична тайна е, че юдеите водят война срещу православието и срещу християнството като цяло. :roll:

Ти не си набожен , защото вярваш на другаря Ленин , че религиите са опиум за народите ли?
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 23 фев 2014 07:56

727150 написа:
viali69 написа:

Ти не си набожен , защото вярваш на другаря Ленин , че религиите са опиум за народите ли?

Остави го другаря Ленин. Не повдигай мумии от миналото.
Аз гледам да съм модерен и да следвам тенденциите на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД. В САЩ атеизмът е основна "религия" ...
Нали сега сме съюзници с американците ?! Гледам да съм като нашите съюзници и да приличам на тях.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 фев 2014 09:48

Аз си признавам, че единственото което съм гледал от тези игри е 30 мин хокей (САЩ-Канада). Не съм се интересувал изобщо от новините около тези игри. (просто такива спортове не ме вълнуват)
Без грам да съм се интересувал обаче, дори аз съм срещал новини за онези тоалетни без преграда, за вълци из хотела и за липса на ток в хотел... Е извинявай, но ако ти под това разбираш перфектна организация :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 фев 2014 09:57

viali69 написа:

Другарю, ако имаше Господ отдавна Русия трябваше да е изчезнала от картата на света.....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 фев 2014 10:01

За Русия не знам, но за България сигурно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 фев 2014 10:08

Путин след като е прочел статията, направо му се прис*ало. Откъснал страницата на вестника и си избърсал гъ*а с нея.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”