Огорчението ми от снощния концерт на площада
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Огорчението ми от снощния концерт на площада
Разбира се от вокалното изпълнения няма как да не бъда доволен. Пяха великата ни народна певица Николина Чакърдъкова, а след това група Фондацията начело с Дони, Иван Лечев и Кирил Маричков изнесоха 90 минутен концерт, на който могат да завидят и западняшките "звезди". Не ми хареса соросоидската пропаганда на група подпийнали ръкоблудни "студенчета", който в паузите на всеки шлагер на група Фондацията скандираха оставка! По едно време към края не се чуваха, явно озаптени от възгласите на нормалните хора, да спрат, защото се излагат, по празниците да прокарват соросоидската си пропаганда. Като вече видяхме веенето на соросоидския юмрук и в Украйна и в България. Явно безочието и парата на Запада и опозицията не дава почивка на ръкоблудните студентчета.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
-
- Контакти:
Re: Огорчението ми от снощния концерт на площада
Tи нямаше ли да си в КНДР за празниците?
daydreamer написа:Tи нямаше ли да си в КНДР за празниците?
Бях по Коледа. Това е друга тема.
Да допълня, явно за платените няма празник, хората отишли там да играят хора, ръценици и да се веселят. Един празник, който обединява хората и шепа 30-40 соросоидчета се опитаха да развалят празника, за радост умориха ли се накрая, озаптиха ли ги, но спряха. Всеки да си прави изводите!
Винаги ще ги има
Важното е , че нямат дори 10% 

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
iliyan написа:Винаги ще ги имаВажното е , че нямат дори 10%
Така е, но видя ли че след първото изпълнение на Фондацията качиха на сцената едно момиче, да дава тон на възгласите. Тези хора се мислят за ранобудни, а нямат никакво уважение към легенди на нашата музика каквато е Кирил Маричков и след години ще искат да управляват. По-добре да заминават на Запад да мият чинии...
На недоволните - лек ви път към светлото бъдеще, няма да ни липсвате.

КНДР написа:daydreamer написа:Tи нямаше ли да си в КНДР за празниците?
Бях по Коледа. Това е друга тема.
Да допълня, явно за платените няма празник, хората отишли там да играят хора, ръценици и да се веселят. Един празник, който обединява хората и шепа 30-40 соросоидчета се опитаха да развалят празника, за радост умориха ли се накрая, озаптиха ли ги, но спряха. Всеки да си прави изводите!
Като сте били толкова много несоросоидите,защо не ги размазахте?Оставка на всякъде за тези разсипници на България!
КНДР написа:Разбира се от вокалното изпълнения няма как да не бъда доволен. Пяха великата ни народна певица Николина Чакърдъкова, а след това група Фондацията начело с Дони, Иван Лечев и Кирил Маричков изнесоха 90 минутен концерт, на който могат да завидят и западняшките "звезди". Не ми хареса соросоидската пропаганда на група подпийнали ръкоблудни "студенчета", който в паузите на всеки шлагер на група Фондацията скандираха оставка! По едно време към края не се чуваха, явно озаптени от възгласите на нормалните хора, да спрат, защото се излагат, по празниците да прокарват соросоидската си пропаганда. Като вече видяхме веенето на соросоидския юмрук и в Украйна и в България. Явно безочието и парата на Запада и опозицията не дава почивка на ръкоблудните студентчета.
Трябва да си доволен, че не са те разпознали като КНДР от форума на Гонг, иначе можеше да изядеш боя навръх Нова година.

Последна промяна от Tommi на 01 яну 2014 13:43, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
stefani написа:До кога на селските песни и певци ще се наричат народни ? Комунистическите селяндури смениха имената на много неща, но след като възстановихме имената на улиците и изгонихме Дядо Мраз, трябва да се справим и с останалите им простотии !
Да ! Трябва да се справим с и...и като теб !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
- Red Warrior
- Контакти:
Вместо да ги охулваш хората на площада, по-добре се замисли докъде ги докараха твоите другари, вместо да празнуват Нова година, те да протестират. Пожелавам на България през 2014 година ОСТАВКА на олигархичното правителство, нови парламентарни избори и еднопосочен билет на червено-кафявата-турска коалиция за Северна Корея!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост