Телефонни заплахи..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Телефонни заплахи..

Мнениеот Виктор 1914 » 12 дек 2013 16:05

Здравейте, искам да попитам в тази тема, някой имал ли е подобен проблем, и ако е имал, може ли да ми даде съвет.

Проблема е следният, имам задължение към "глобул" в размер на 1300лв. Имах неплатена фактура и в последствие, едностранно договорът е прекратен и ми е наложена санкция, да заплатя всички такси до изтичането на договора ( таксите са за около 15 месеца) + сметката по фактура около 150лв.

Искам да отбележа, че в период от над 7-8 месеца не съм получил нито едно обаждане, писмо, или имейл от Глобул, в което да бъде спомената сумата, или дори факта, че имам задължение към тях.

В последните дни, от някаква фирма за събиране на стари задължения ми звънят, и ме заплашват, че ако не платя 700лв до 20.12.13г, щяло да стане лошо за мен. Или ще бъда осъден, или "щяло да стане лошо"...
На 7.12. платих 80лв по сметката, и от Глобул му казаха, че трябвало да има движение по сметката, за да не бъда осъден и за да нямам проблеми с тези, които ми звънят постоянно.

Говорих с хора, които имат задължения и към тях се отнасят по същия начин.

Някой, ако има представа как може да се процедира с тези олигофрени, моля да сподели.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

OT18
Контакти:

Re: Телефонни заплахи..

Мнениеот OT18 » 12 дек 2013 16:10

Аз такъв проблем съм нямал, но според мен трябва да им теглиш майните на тея телефонни терористи.Опитват се с мутренски приоми да събират пари. Внасяй си там месечно някакви суми, колкото да се покажеш, че имаш желание да си погасиш задължението и това е. Ако продължават да те заплашват пусни една жалба в полицията.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 12 дек 2013 16:10

Брато тези фирми за събирания са само мутри - затова използват такива термини . Мой съвет плати си каквото има и не се занимавай ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 дек 2013 16:13

Аз съм попадал на такава фирма, но тя си беше сериозна, международна с такъв предмет на дейност - изкупуване на дългове и събирането им в последствие. Ставаше въпрос за едни 200лв от преди 3-4 години, аз ги бях забравил, но си ги платих, защото наистина си ги дължах. Не са ме заплашвали, но бяха доста досадни в началото, преди да се сетя за какви пари ми говорят. След това бяха точни и супер любезни.
Ако случаят е такъв, какъвто казваш, то ти дължиш тия пари и не можеш да се жалваш - подписал си договор, в който пише въпросните условия. Общо взето няма да се отървеш - едва ли ще те бият, но ще ти пуснат съдия-изпълнител.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 12 дек 2013 16:15

Аз получавам денонощно заплахи по телефона и СМСи от комунистическите престъпници, които ме заплашват с убийства или да ме пребият жестоко и се иска моята смърт!Днес един изрод ми се обади каза, че се казвал Ленин и щял да ме гръмне! Целта е да спра да разкривам комунистическите престъпления и да ме уплашат!Тази няма да стане , дори и с половин уста пак ще разкривам техните престъпления на бял свят!
Колкото до Глобул това е комунистическа фирма и е нормално да заплашват!Нищо ново не са научли , нищо старо не са забравили тези изчадия на сатаната комунистите!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 12 дек 2013 16:17

Безкомпромисен написа:Аз получавам денонощно заплахи по телефона и СМСи от комунистическите престъпници, които ме заплашват с убийства или да ме пребият жестоко и се иска моята смърт!Днес един изрод ми се обади каза, че се казвал Ленин и щял да ме гръмне! Целта е да спра да разкривам комунистическите престъпления и да ме уплашат!Тази няма да стане , дори и с половин уста пак ще разкривам техните престъпления на бял свят!

Пич ти няма ли да престанеш с тия брътвежи. Другаря Кутев и тебе ли е хванал на хранилка, да осмиваш борбата за свобода и справедливост.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 12 дек 2013 16:19

OT18 написа:
Безкомпромисен написа:Аз получавам денонощно заплахи по телефона и СМСи от комунистическите престъпници, които ме заплашват с убийства или да ме пребият жестоко и се иска моята смърт!Днес един изрод ми се обади каза, че се казвал Ленин и щял да ме гръмне! Целта е да спра да разкривам комунистическите престъпления и да ме уплашат!Тази няма да стане , дори и с половин уста пак ще разкривам техните престъпления на бял свят!

Пич ти няма ли да престанеш с тия брътвежи. Другаря Кутев и тебе ли е хванал на хранилка, да осмиваш борбата за свобода и справедливост.

С комунистическия престъпник Кутев не дружа!Нищо не осмивам , а разказвам какви заплахи получавам за живота си!Не вярвам на някого да е приятно всеки ден по няколко пъти да е заплашван чрез обаждания и СМСи!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 12 дек 2013 16:48

Колкото до Глобул това е комунистическа фирма и е нормално да заплашват!Нищо ново не са научли , нищо старо не са забравили тези изчадия на сатаната комунистите!

Глобул е собственост на гърци, а сега я купуват норвежци. Престъпници са, но не са комунисти като теб.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 дек 2013 16:56

Обади се в МВР
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 12 дек 2013 16:58

Безкомпромисен написа:
OT18 написа:

С комунистическия престъпник Кутев не дружа!Нищо не осмивам , а разказвам какви заплахи получавам за живота си!Не вярвам на някого да е приятно всеки ден по няколко пъти да е заплашван чрез обаждания и СМСи!

Какъв некомунистически мобилен оператор използваш?

Върни се в “Свободна зона”