Не мога да го разбера това ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Не мога да го разбера това ?!

Мнениеот sedem_!_dva » 04 юни 2009 22:18

ФЕНОВЕ НА АРСЕНАЛ И МАН ЮН СЪС СПЕЦИАЛНО ПОСРЕЩАНЕ ЗА ЕЙРЕ
Мария Мицова 4 юни 2009 21:49

Привърженици на Арсенал и Манчестър Юнайтед се бяха подготвили специално за посрещането на националния отбор на Ейре в България. Представители на фенклубовете на двата английски клуба се бяха заложили рано-рано на Летище София, за да видят някои свои любимци.

Феновете на Арсенал чакаха с нетърпение помощник треньорът на ирландците Лиъм Брейди, който е шеф на детско-юношеската школа в тима на „топчиите”. Те се бяха подготвили със специален плакет, в чест на Брейди, с който изказаха благодарността си за отдадената му работа в Арсенал. Асистентът на Джовани Трапатони с удоволствие обмени няколко думи с привържениците, като дори ги призова да отидат в хотела, за да могат да получат повече автографи от него. Лиъм Брейди не говори пред журналистите, като заяви лаконично „Не знам” на въпрос какво очаква от двубоя с България.
Освен голяма група фенове на Арсенал, имаше още сериозно присъствие на привърженици на Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Тези на „червените дяволи” бяха опънали транспарант за Джон О`Ший, гласящ: „When Johnny goes marching down the wing…” (препратка към популярната песен „When the saints go marching in…”) – или в свободен превод „Когато Джони тръгне по крилото…”
Привържениците на Ливърпул, и няколко такива на Тотнъм, бяха дошли заради един играч – Роби Кийн, който в момента е футболист на „шпорите”, но преди това за кратко игра за „червените” и не крие, че е техен фен. Кийн предизвика истински фурор сред фенове и фенки, като при излизането му се чуха и остри женски писъци. Нападателят се снима и раздаде автографи, но мълчеше през цялото време, като пренебрегна журналистическите въпроси.
.........................................

http://gong.bg/view_article.php?article_id=79418

Изображение

Изображение

Изображение

Айде да си фен на тези отбори и играчи, когато защитават цветовете на Манчестър Юнайтед, Арсенал и Тотнъм и да го показваш няма нищо лошо, но това не мога да го разбера...ако ще да ме убиете... :? Идва националния отбор на Ейре преди изключително важен мач с България и са посрещнати от 50 българи, които се снимат с тях и им се радват, че играят за отборите, на които симпатизират в Европа... Ами на мен ми се вижда доста смешно това, не знам дали това е било така, когато България гостуваше в Ирландия и дали нашите са били посрещнати от фенове на Стилиян и Астън Вила например... Не знам, за мен това е меко казано странно. :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Re: Не мога да го разбера това ?!

Мнениеот Vas.s.il » 04 юни 2009 22:46

Проблема е че не е смешно а жалко.Иаз съм фен на Арсенал но никога нямаше да отида там да ги посрещам а ще бъда в събота на стадиона.
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 04 юни 2009 22:53

Тези същите фенове на Франсенал от България са доста яко филмирани. На един мач на младежите ни срещу Англия преди няколко години, вдигнаха ебати празненствата по повод това, че Тио Уолкът идва тук. Посрещаха го на аерогарата, подаряваха му неща, целуваха го, снимаха се и казваха, че ще викат за него, НО и за България... Пълни идиоти... :roll: :|

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 юни 2009 23:04

Виж ги на снимките какви идиоти са,те сигурно и ирландците им се смеят!! Тия само да ми дойдат на стадиона-ше стане меле :mrgreen:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 юни 2009 23:10

И вратарчето им Киърън Уестууд е от моят отбор,но България е на първо място-трябва да ги смажем!!!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 юни 2009 23:20

Е погледнете ги на снимките-от най-долната измет на обществото...без повече коментар от моя страна :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 04 юни 2009 23:30

Странна работа. Чужд отбор, идващ с цел да попречи на България да играе на световно....вместо освирквания и псувни, ...бурни овации и аплодисменти. Специално пък, онези дето се пишат на големи фенове на чуждестранни отбори могат да предизвикват само смях, тъй като нищо не ги свързва с този клуб, освен телевизионният екран.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 юни 2009 23:51

Е що пък да не се радват децата? Когато Левски игра в Шампионската Лига фенчета на Левски ходеха да посрещат отборите и да взимат автографи. А по вашата логика всеки левскар трябва да мрази Рабех, например, или Тасевски, които утре могат да играят срещу националния отбор на България, и да ги псува, където ги види.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2009 02:16

Ирландци фенове на Стенли посрещнаха нашите национали, като кацнаха там и се снимаха с тях и не виждам, какво лошо има в това.

Това, че са посрещнали националите на ейре е само за да видят от близо клубни любимци, но това съвсем не значи, че ще подкрепят събота.
Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 05 юни 2009 02:55

Какво лошо има да се опиташ да вземеш автограф от любимеца си или да се снимаш с него?Едва ли на стадиона ще имаш такава възможност.

Върни се в “Свободна зона”