Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !

Мнениеот viali69 » 17 ное 2013 07:39

Повод да пусна тази тема ми дава прекалено високото самочувствие, което забелязвам у младото поколение днес.
Изрично искам да подчертая, че впечатленията ми не са само от форума на Гонг, а и от реалния живот, в който работя със стотици млади хора на възраст между 18 и 25 години.
Те не се свенят да се карат, да назидават и дори да обиждат по-възрастните от тях. Неща, които по мое време като младеж бяха недопустими и бяха признак на много ниско възпитание и култура.
Въпреки очевидно високото ми интелектуално и образователно ниво, мнозина тук в този форум си позволяват да ме обиждат и дори да ме поучават. По правило това са по-младите участници във форума.
Приятели, откъде това самочувствие на всезнайковци и специалисти по всичко ? Та, вие вчера сте се появили на този свят и имате още много хляб да изядете, докато научите реалността за него.
Защото не интернет, и не платените телевизии са източника на знания. Най-добрият учител е животът !
А, вие тепърва го започвате ...
Не ме разбирайте погрешно. Младостта не е порок. И ние сме били млади и сме правили грешки. Имахме обаче елементарен респект и уважение към по-възрастните. Просто така ни учеха в училище и в семейството - да уважаваме и почитаме по-големите от нас.
Простият човек не вижда собствената си простотия. Той винаги се мисли за прав и за голяма работа.
Аз твърдя, че днешното младо поколение е изключително опростачено.
Причините за това опрастачване са много. Като започнем от ниското ниво на образователната система, минем през липсата на елементарно семейно възпитание през първите 7 години и стигнем до чалготеките, в които се "изграждат" като личности бъдещите строители на България.
Публична тайна е, че опростачването на младите беше умишлен процес целящ да създаде едно тъпо поколение, което е лесно за манипулиране. Май успяха ...
Защо твърдя, че нито сте по-красиви, нито сте по-умни от нас, когато бяхме на вашите години ?
Първо вие сте лош човешки материал, както казва вашият кумир Бате Бойко !
Защо сте лош човешки материал ? Защото сте децата на моите връстници. Тези, които през 89-та бяхме по на 18-20 години.
По-умните и по-качествените от тях отдавна избягаха от България. Тук останаха по-ограничените и по-простите. А, от прост родител няма как да се роди умно дете ! Затова ви казвам, че сте лош човешки материал. ДНК-то ви е такова. Генът ви е такъв ! Това е болезнената истина !!!
Освен, че нямате качествен ген, вие младите нямате и елементарно домашно възпитание, каквото имахме ние. А, първите 7 години от живота са изключително важни. Родителите ви заети с ежедневното оцеляване нямат време да ви възпитават, докато сте малки. После става твърде късно.

[center]Изображение[/center]

Освен, че нямате качество на генът, нямате семейно възпитание, вие нямате и добро образование. Образователната система в момента е под всякаква критика. В училище не научавате нищо. От него излизате прости и неграмотни. В университетите положението е същото.
Въпреки, че вие разполагате със съвременни технологии, каквито ние навремето нямахме, пак не сте по-добре информирани и всестранно развити, каквито бяхме ние. Вие ползвате интернет за забавления и много рядко с образователна цел.

Освен, че не сте умни и възпитани, вие не сте и красиви, както си мислите. Красотата ви е неестествена.
При момчетата красотата е анаболна и стероидна, защото от малки започват да приемат "хранителни добавки", последиците от които са непредсказуеми. Така за нула време оформяте релеф и фигури, но изкуствени.
Не се знае докога ще ги имате ...

При момичетата красотата, доколкото я има въобще, също е изкуствена.
Ноктопластики, екстеншъни, гримове, изкуствени мигли, силиконови гърди ....
Такива неща при нашите момичета нямаше като изключим някой лек грим или червило.
А, и красивите момичета бързо "отлитат" в чужбина и се женят за богати чужденци ...
Затова днес е трудно да срещнеш по улиците на България някоя красива жена. Преди 15-20 години не беше така.
Наднорменото тегло е вече обичайна гледка по улиците. Млади хора по на 20 години приличат на бъчви.
Все по-често ми се случва да виждам майка на 40 и дъщеря на 20, при които майката има по-стегната и по-красива фигура от заоблената си дъщеря. И повярвайте - това не е зрителна измама заради възрастта ми !

Ето, защо, млади приятели, ви съветвам - раздавайте го малко по-скромно !
"Умни" и "красиви" може да сте само в платените репортажи на НОВА и BTV. В реалния живот нещата стоят доста по-различно ... :mrgreen:
Това внушение, че сте уникално умни, невероятно красиви и че сте изключителни е вредно и опасно. То може да доведе до много тежки последствия, както за самите вас, така и за България.
Стъпете здраво на земята и вижте реалността ... А, тя не е във ваша полза ! ;)
Последна промяна от viali69 на 17 ное 2013 07:48, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !

Мнениеот ЕМИЛ » 17 ное 2013 07:43

Бегай от тука бе комунист !

Потребителски аватар
zamesen
Контакти:

Мнениеот zamesen » 17 ное 2013 08:26

Този болен човек(автора на темата) сън не го хваща,само и само някой да обърне внимание на жалкото му съществуване :lol:
[offtopic]http://spodelide.com/images/504380013752858.gif[/offtopic]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 17 ное 2013 08:27

Ти си идиот и това също е факт. Но аз не пускам теми относно това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 ное 2013 08:33

Браво, бе, глупци! Нищо по темата, само метнахте по 1 говно по автора по навик защото не го харесвате. А е до болка прав!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 17 ное 2013 08:36

fcb_bg написа:Браво, бе, глупци! Нищо по темата, само метнахте по 1 говно по автора по навик защото не го харесвате. А е до болка прав!

Глупци са тези на които им харесва комунисти и турци да се целуват в центъра на столицата ни.

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 17 ное 2013 08:41

Интересно мнение, което не споделям напълно, но в над 90 % от написаното в него е вярно - за съжаление... И на мен често ми се е случвало да получавам отговори написани само с главни букви, множество правописни грешки, а изобщо не искам да говоря за постройката на изречението и яснотата на мисълта изразена чрез него... трите поста след автора показват точно това...

kichukaboy
Контакти:

Мнениеот kichukaboy » 17 ное 2013 08:44

Автора е до болка прав,но първосигнално бе оплют.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 ное 2013 08:46

dzhambov написа:
fcb_bg написа:Браво, бе, глупци! Нищо по темата, само метнахте по 1 говно по автора по навик защото не го харесвате. А е до болка прав!

Глупци са тези на които им харесва комунисти и турци да се целуват в центъра на столицата ни.

За това ако искаш го линчувай, но в случая е прав.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”