Проблеми с uTorrent

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pruchab
Контакти:

Проблеми с uTorrent

Мнениеот pruchab » 06 ное 2013 17:38

Пичове,ако можете,кажете ми как да си оправя програмата,от известно време uTorrent-а неще да дърпа файлове,а само ми изписва "Системата не може да намери указания файл",пробвах да си преинсталирам програмата,оправях и настройките,но нищо не става...дали проблемът не е в комютъра ми? :cry: :?

П.П:Публикувам тази тема в раздела "Свободна зона",тък като не видях някой,който да е свързан с по-горе описаното :| И моля модераторите да не бързат този път да ми заключват темата,защото наистина се нуждая от малко помощ.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Проблеми с uTorrent

Мнениеот MoNteSo » 06 ное 2013 17:53

Тъй като не си споменал приемам, че използваш Windows 7.
Сещам се за две решения. Първото е, ако преди си задал файловете да се свалят в папка, която сега не съществува. При това положение просто трябва да смениш местоположението на което да се свалят файловете.
Втория е да влезнеш в папката която е инсталирана програмата и да създадеш през Notepad нов файл с име и разширение settings.dat
Тук обаче важен въпрос е успяваш ли да свалиш други файлове, директно през browser-а си ?

pruchab
Контакти:

Мнениеот pruchab » 06 ное 2013 18:08

MoNteSo написа:Тъй като не си споменал приемам, че използваш Windows 7.
Сещам се за две решения. Първото е, ако преди си задал файловете да се свалят в папка, която сега не съществува. При това положение просто трябва да смениш местоположението на което да се свалят файловете.
Втория е да влезнеш в папката която е инсталирана програмата и да създадеш през Notepad нов файл с име и разширение settings.dat
Тук обаче важен въпрос е успяваш ли да свалиш други файлове, директно през browser-а си ?

Не,и чрез него не мога директно да тегля файлове,което е странно,защото само допреди 2 седмици нямаше абсолютно никакви проблеми с тегленето и от страна на браузъра ми и от страна на ю-торента,а иначе не съм пипал никакви настройки,свързани с браузъра...затова започнах да се съмнявам че проблема не е просто в програмата.А между другото,наистина използвам Windows 7.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 06 ное 2013 18:18

Гадина е човек. Не случайно те попитах за директното сваляне от браузъра. По принцип за триенето на такива гадости бих те посъветвал да използваш Malwarebytes, а в краен случай ComboFix. Проблема при теб е, че не можеш да сваляш, така че ще трябва да го направиш на друг компютър оттам на флашка или диск и т.н.

Потребителски аватар
naco1979
Контакти:

Мнениеот naco1979 » 06 ное 2013 18:30

и при мен беше така инсталирах си по стара версия на програмата и сега всичко е ок
Един е "Ботев"Пд. на света завинаги във нашите сърца за нас е той религия o o o o "Ботев"Пд. най-великия

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 06 ное 2013 18:31

Не си уцелил форума ;) Пробвай с HJT в калдата ;) Има наистина качествени хора които ще ти помогнат :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 06 ное 2013 18:54

iliev72 написа:Не си уцелил форума ;) Пробвай с HJT в калдата ;) Има наистина качествени хора които ще ти помогнат :)

Не е въпроса до качествени хора и т.н. По така дадения проблем трябва да си врачка та да познаеш какво му е. Програмката е елементарна и аз я ползвам нея. Ползвам я без проблем от 6-7 години, откакто излезна замундата. Първо и аз си помислих, че е нещо до настройките на програмката, но щом не може да тегли никакви файлове, значи със сигурност проблема не е в нея. Тя просто не може да си дръпне торент файла от замундата и за това не стартира теглене, защото не знае какво и от къде. А защо вече не иска да тегли никакви файлове - без да видиш на място как да познаеш? Може антивирусната да блокира трафика на файлове, може както каза Монтесьо - вирус, може да се е скапал windows-a, може браузера да се е скапал(пробвай с друг - гугъл хром, мозила и т.н), интернета от доставчика (почти невероятно, но го има като вариант) - за друго в момента не се сещам.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 ное 2013 18:58

При мен си работи . Дори днес си свалих 2 филма .

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 06 ное 2013 19:01

ЕМИЛ написа:При мен си работи . Дори днес си свалих 2 филма .

Е то е ясно, че проблема не е глобален за цялата държава и при всички доставчици. Ако беше така интернет пространството да е "взривено" до сега тая вечер.

pruchab
Контакти:

Мнениеот pruchab » 06 ное 2013 19:09

Благодаря ви за помощта,все пак :) Ще си изтегля от другия ми компютър(не лаптопа,който използвам) друга програма за теглене и оттам през флашка ще я прехвърля на този :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”