Слави Трифонов стигна до дъното!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Слави Трифонов стигна до дъното!

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 31 окт 2013 10:31

Вчера на полувремето на мача Фиорентина-Наполи си казвам да пусна Слави Трифонов.Пускам и какво да видя гнусната мутра на комунистически агент Петко Димитров Бочаров,казвам си да не би да съм се припознал?Но като чух вече отиващият му си глас си казвам няма грешка,Слави стигна дъното.Да поканиш човек,който е бил член на БКП и българо-съветската дружба да говори анти-комунистически и против това правителство е просто смешно,не жалко е!Незнам дали повечето от вас знаят,но Петко Димитров Бочаров е агент на дс и написал стотици доноси за достойни Българи,като донася дори за родният си брат и собствената си съпруга.Е,какъв е извода от това?Слави си е най-обикновена слуга на комунистите.

валкареджио
Контакти:

Re: Слави Трифонов стигна до дъното!

Мнениеот валкареджио » 31 окт 2013 10:38

[quote="САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!"]Вчера на полувремето на мача Фиорентина-Наполи си казвам да пусна Слави Трифонов.Пускам и какво да видя гнусната мутра на комунистически агент Петко Димитров Бочаров,казвам си да не би да съм се припознал?Но като чух вече отиващият му си глас си казвам няма грешка,Слави стигна дъното.Да поканиш човек,който е бил член на БКП и българо-съветската дружба да говори анти-комунистически и против това правителство е просто смешно,не жалко е!Незнам дали повечето от вас знаят,но Петко Димитров Бочаров е агент на дс и написал стотици доноси за достойни Българи,като донася дори за родният си брат и собствената си съпруга.Е,какъв е извода от това?Слави си е най-обикновена слуга на комунистите.[/quot
гестапо ти ли си ,че знаеш толкова тайни?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 31 окт 2013 10:41

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Вчера на полувремето на мача Фиорентина-Наполи си казвам да пусна Слави Трифонов.Пускам и какво да видя гнусната мутра на комунистически агент Петко Димитров Бочаров,казвам си да не би да съм се припознал?Но като чух вече отиващият му си глас си казвам няма грешка,Слави стигна дъното.Да поканиш човек,който е бил член на БКП и българо-съветската дружба да говори анти-комунистически и против това правителство е просто смешно,не жалко е!Незнам дали повечето от вас знаят,но Петко Димитров Бочаров е агент на дс и написал стотици доноси за достойни Българи,като донася дори за родният си брат и собствената си съпруга.Е,какъв е извода от това?Слави си е най-обикновена слуга на комунистите.

Славчо не е слуга на комунистите. Той е готов да бъде слуга на всеки. Доказал го е през годините.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 31 окт 2013 10:48

валкареджио написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Вчера на полувремето на мача Фиорентина-Наполи си казвам да пусна Слави Трифонов.Пускам и какво да видя гнусната мутра на комунистически агент Петко Димитров Бочаров,казвам си да не би да съм се припознал?Но като чух вече отиващият му си глас си казвам няма грешка,Слави стигна дъното.Да поканиш човек,който е бил член на БКП и българо-съветската дружба да говори анти-комунистически и против това правителство е просто смешно,не жалко е!Незнам дали повечето от вас знаят,но Петко Димитров Бочаров е агент на дс и написал стотици доноси за достойни Българи,като донася дори за родният си брат и собствената си съпруга.Е,какъв е извода от това?Слави си е най-обикновена слуга на комунистите.[/quot
гестапо ти ли си ,че знаеш толкова тайни?

Жеков му чете досието!

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 31 окт 2013 10:50

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Вчера на полувремето на мача Фиорентина-Наполи си казвам да пусна Слави Трифонов.Пускам и какво да видя гнусната мутра на комунистически агент Петко Димитров Бочаров,казвам си да не би да съм се припознал?Но като чух вече отиващият му си глас си казвам няма грешка,Слави стигна дъното.Да поканиш човек,който е бил член на БКП и българо-съветската дружба да говори анти-комунистически и против това правителство е просто смешно,не жалко е!Незнам дали повечето от вас знаят,но Петко Димитров Бочаров е агент на дс и написал стотици доноси за достойни Българи,като донася дори за родният си брат и собствената си съпруга.Е,какъв е извода от това?Слави си е най-обикновена слуга на комунистите.

Слави не го знам какъв е,но кой беше ти че да му даваш такива квалификации не знам !По - тъпото нещо от теб самия тук е само малоумната тема,която си пуснал!

П.С.Писнало ми е от хейтъри като тебе ,които като се събудят и почват да се чудят кого да осерат днес!Този бил агент и предал даже брат си....явно всеки момент ще постнеш достоверната информация и доказателствата,с които разполагаш как е предал жена си и брат си!Или просто реши да изсереш това лай*о за дoбро утро!!!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 31 окт 2013 11:07

Заради такива малоумници като теб сме на този хал!Аз цитирам Жеков,който му прочете досието неколкократно.Започвам да ти търся предаването!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 31 окт 2013 11:11

http://www.youtube.com/watch?v=RSdz67FP9M0 Преди да ти намеря предаването с досието му, ето и това виж го от 3.30!

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 31 окт 2013 11:18

Бате Петко е умен и добър човек! Беше комунист за пример! За наше съжаление, истинските българи като него остават все по-малко! Тъжната истина е, че интелигенцията на България си отива, а след нея нищо не се задава от младото поколение!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 31 окт 2013 11:22

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:http://www.youtube.com/watch?v=RSdz67FP9M0 Преди да ти намеря предаването с досието му, ето и това виж го от 3.30!

Почни само с това че гледаш такива болни парцали като тоя!Ти ненормален ли си страшно доказателство изкара!??? :mrgreen:
Тоя ли ти е идола бре !Байрактарена на хейтърите е тоя!

Върни се в “Свободна зона”