Разбита наркобанда, била групата на Таке
01.06.2009 10:26
Според неофициална информация, бандата е свързана със сочения за наркобос Христофорос Аманатидис-Таке. Той е бил близък до някогашната силова групировка ВИС
Разбита е организирана престъпна група, занимаваща се основно със съхранение и разпространяване наркотични вещества, съобщиха от МВР.
Към момента са задържани 10 лица, на които е наложена полицейска мярка задържане под стража за 24 часа.
Иззети са определени количества наркотици, които при изследване с полеви тест са реагирали на кокаин и марихуана.
Задържани са още везни, мобилни телефони, фалшиви американски долари и други веществени доказателства, за които предстои да бъде установено дали имат отношение към престъпната дейност на групата.
Задържането на групата е след планирана полицейска операция с участието на Върховна касационна прокуратура на територията на София и страната.
По време на акцията са претърсени над десет адреса в София и други четири в страната.
При обиска на един от адресите в София, на полицейските сили е оказана съпротива, което е наложило използването на физическа сила и помощни средства.
Претърсен е и един от фен-клубовете на ФК "Левски" в столицата, защото се предполага, че част от участниците в престъпната група са фенове на синия футболен отбор.
БГНЕС цитира неофициална информация, според която бандата е свързана със сочения за наркобос Христофорос Аманатидис-Таке. Той е бил близък до някогашната силова групировка ВИС.
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2194551
Боримиров и шурея Таке
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Боримиров и шурея Таке
Какво общо има Боримиров бе скандалджио?
Все едно чичо ми да излезе и да продава скъсани обувки и после мен да ме обвиняват за това

Все едно чичо ми да излезе и да продава скъсани обувки и после мен да ме обвиняват за това

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
......и............
Бижутера написа:Какво общо има Боримиров бе скандалджио?
Все едно чичо ми да излезе и да продава скъсани обувки и после мен да ме обвиняват за това![]()
![]()
А стюга ве, секънд хенд бизнесче ?.......

- GoDDeadman
- Контакти:
По повод това ,че титлата отново е синя, очаквайте в следващите дни заглавия от рода на "Велев част от генералска завера против власта", "Батков член на международен наркокартел", "Рабех-бил ли е на гости на Осама в Мароко", "Гонзо замесен в сексскандал" с под заглавие "Гонзо го начуква на цска" и разни други такива хахахха.Жалко мнооого жалко
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
- The deacon
- Контакти:
Е и, какво сега?!! Да си посипе косите с пепел, че шурея му имал организирана банда?!! Всеки да отговаря за делата си!!! Не разбирам какво целиш с тази тема?! Сигурно си много, много тъжен от вчера вечерта.... 

-
- Контакти:
Още преди няколко дни писах в друга тема,че след неделната вечер някои хора няма да знаят на кой свят са-колко жалко е да си заблуден ч----р....
По скоро ключовият израз е, че са претърсвани фен клубовете на Левски. От там много лесно може да се направи връзка с Боримиров, а защо не и с Батков и Чорни. Обществена тайна е, че и двамата са мафиоти, както и Таки, родата на Боримиров. Като събереш всичките тези хора, ще установиш, че това на практика е целият Левски. Фенове + ръководство + благодетелят/спонсор/. 

Каква ирония. Същите тези, които организират митинги за подкрепа на двете деца пред посолството на Полша, утре ще им продават наркотици. И това ако не е лицемерие, здраве му кажи.