Здравейте, съфорумци. Пускам една тема - анкета, тъй като ми трябва за едно мое проучане. Ще бъда много щастлив, ако се включат повече хора. Моля да дадете обективен, искрен,ваш., отговор, а не да се влияете от медии, популизъм и тн. Благодаря, предварително. Надявам се да съм спаизл правилата(ако не модераторите да я премахнтат темата) и да се направи като анкета.
Каква е вашата религиозна принаджленост?
1.Православие.
2.Католицизъм
3.Протестанство (има много клонове, денониминации, допълненте към кой точно клон се причислявате)
4.Ислям(сунити,шиити)
5.Друга религия - посочете
5.Атеист( нямам религиозна принадлежност)
6.Не мога да преценя/нямам отговор.
Благодаря още веднъж. Наистина искам искрено мнение. Естествено ако имате желание, подкрепете вижданията си с аргументи(но задълбочени а не някакви лафчета от нета).
Лек и успешен ден/седмица.
Каква е вашата религизона принадлежност? :)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Каква е вашата религизона принадлежност? :)
Пич, тези неща не е много редно да се коментират публично .... ще те посъветвам да си направиш проучването по дискретно!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Атеист,но празнувам с приятели християнски празници,защото има ядене и пиене. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- messi7
- Контакти:
Знам, Ред Нек. Но все пак се пробвам, то и политиката не е много редно, ама виж какво става?
За това оставам на модераторите да преценят.

Последна промяна от messi7 на 16 окт 2013 15:28, променено общо 1 път.

- Пловдив1926
- Контакти:
Банвайте ги такива глупаци направо. Фундаментален Сциентолог съм 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- messi7
- Контакти:
Аха. Значи хем съм глупак, но хем си казваш философо-религиозната принаджленост? Хмм, интересно.
Все пак всяко мнение е важно за мен. 

Не бе, сериозно ...
Пълно е с празноглавци във форума, а обиди и заяждане за религия и националност съвсем не са като тези свързани с клубни пристрастия и политически убеждения.
Махни я докато не е станало късно ....
В много цивилизовани страни е нормална практика 1-2 пъти годишно да се правят подобни анкети ( пол, възраст, образование, религия, националност или принадлежност към малцинствена група и т.н.) сред служители и работници на фирми с цел установяване на дискриминационни проблеми, но в БГ сме още в Средновековието в този аспект ..... за съжаление.
Пълно е с празноглавци във форума, а обиди и заяждане за религия и националност съвсем не са като тези свързани с клубни пристрастия и политически убеждения.
Махни я докато не е станало късно ....
В много цивилизовани страни е нормална практика 1-2 пъти годишно да се правят подобни анкети ( пол, възраст, образование, религия, националност или принадлежност към малцинствена група и т.н.) сред служители и работници на фирми с цел установяване на дискриминационни проблеми, но в БГ сме още в Средновековието в този аспект ..... за съжаление.
Последна промяна от Red_Neck на 16 окт 2013 15:47, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
- Безкомпромисен
- Контакти:
Аз съм християнин и антикомунист по рождение и по природа!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
PFC Litex написа:Будист съм
Eeee,лъжеш като дърт ... Айде по уважително!