Имам проблем с телефона си Самсунг галакси S2,molq ви помогнете ми.
От известно време много често губи обхват,ту има ту няма не знам на какво се дължи това.
Абонат сън на Глобул.Интерсното е че когато е на арядно никога не го прави това.Софтуерен проблем или е възможно батерията да прави тези мизерии тя е на 2 години и половина.Знам че не му е мястото на тази тема тук ,но разчитам на някои хора тук,Благодаря предварително
Моля ви за помощ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Моля ви за помощ
LEVSKI_FOREVER
Re: Моля ви за помощ
Виж дали SIM-картата е поставена добре, някой път тя прави проблеми. Ако не е от нея, ходи да питаш в Глобул.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- olympic teteven
- Контакти:
Аз пък имам една Nokia 6760, която ми прави подобен проблем, когато и поставя препълнена с файлове SD-карта. Само, че в моя случай операторът е Vivacom. Така че обърни внимание и на това. Успех! 

- dreben23
- Контакти:
Регни се в ипамрт.бг и хората ще ти помогнат. Там има много знаещи момчета.
За съжаление още не съм ползвал телефон с андроид, за да му видя кусурите.
Преди два дни нашите са взели един, ще го разцентроваме и андроидчето . Само да ми падне в ръчичките!

От опит знам, че определени телефони имат проблем с обхвата- хубаво е да се пита хора със същия модел при тях как са нещата.

Преди два дни нашите са взели един, ще го разцентроваме и андроидчето . Само да ми падне в ръчичките!

От опит знам, че определени телефони имат проблем с обхвата- хубаво е да се пита хора със същия модел при тях как са нещата.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Дай като сме почнали... Мисля да си купувам някакъв смартфон с 2 карти и тъй като не мисля да се ръся особено стигнах до 2 избора : Samsung Galaxy S Duos или Samsung Galaxy Core Duos -някой ако има или има наблюдение, може да даде 1 съвет ... 

Леевски, оле

-
Вместо да търсиш форуми и да питаш неразбиращи хора, иди до най-близкия Глобул и там служителите ще ти оправят проблема 

- olympic teteven
- Контакти:
James Beattie написа:Вместо да търсиш форуми и да питаш неразбиращи хора, иди до най-близкия Глобул и там служителите ще ти оправят проблема
Те пък са едни разбиращи в Глобул...

-
olympic teteven написа:James Beattie написа:Вместо да търсиш форуми и да питаш неразбиращи хора, иди до най-близкия Глобул и там служителите ще ти оправят проблема
Те пък са едни разбиращи в Глобул...![]()
![]()
За едно и също нещо съм питал трима различни служители, три различни отговора ми дадоха.
Много са зле

- olympic teteven
- Контакти:
Съблечисебе написа:Много са зле
Ако пък се обадиш на оператор е още по-трагично...