Започна облъчването
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Започна облъчването
Тази сутрин по една от телевизиите собственост на КТБ (ТV7),случайно или не бяха поканени мениджърите на трите монополиста в електроснабдяването,а именно(ЧЕЗ,ЕНЕРГО ПРО,EVN).Поводът за поканата е очакваните по-високи октомврийски сметки за тока.Та мнението на монополите е че сметките за октомври ще бъдат с 15-20% по-високи защото видите ли за миналогодишният октомври средната температура е била 20градуса,а за тазгодишният октомври тя е 8 градуса.Според мен тези хора се опитват да си правят гавра с нас. Моля за коментари...
Последна промяна от kedar8 на 14 окт 2013 13:31, променено общо 1 път.
- bojo0o0o94
- Контакти:
Re: Започна облъчването
Кво да коментирам ве брат! Ясна е работата 

-
- Контакти:
kedar8 написа:Тази сутрин по една от телевизиите собственост на ЦКБ (ТV7),случайно или не бяха поканени мениджърите на трите монополиста в електроснабдяването,а именно(ЧЕЗ,ЕНЕРГО ПРО,EVN).Поводът за поканата е очакваните по-високи октомврийски сметки за тока.Та мнението на монополите е че сметките за октомври ще бъдат с 15-20% по-високи защото видите ли за миналогодишният октомври средната температура е била 20градуса,а за тазгодишният октомври тя е 8 градуса.Според мен тези хора се опитват да си правят гавра с нас. Моля за коментари...
Само да уточня тв7 е на КТБ, ЦКБ е на ТИМ
Ама и се изненадвате?
- джугашвили
И да облъчват и да не облъчват, до месец-два ще имаме служебно правителство и насрочени нови парламентарни избори!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
И сега тия дето са си държали климатиците нон стоп на 28 градуса ще почнат да реват, че им е висока сметката за този месец.
kedar8 написа:Тази сутрин по една от телевизиите собственост на КТБ (ТV7),случайно или не бяха поканени мениджърите на трите монополиста в електроснабдяването,а именно(ЧЕЗ,ЕНЕРГО ПРО,EVN).Поводът за поканата е очакваните по-високи октомврийски сметки за тока.Та мнението на монополите е че сметките за октомври ще бъдат с 15-20% по-високи защото видите ли за миналогодишният октомври средната температура е била 20градуса,а за тазгодишният октомври тя е 8 градуса.Според мен тези хора се опитват да си правят гавра с нас. Моля за коментари...
ok кво общо обаче има КТБ. То и долара пада, като и акциите на фондовата борса в САЩ и го съобщиха пак по същата телевизия....

- Заклет Левскар
Ако пожелае Алексей Петров ще има протести и нови избори, ако ли не - ще плащаме и Доган ще продължава да ни опъва без вазелин.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Споко, Серьожа обеща да оправи положението и да дръпне ушите на монополистите

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Сериозно мисля да се изселя някъде на топло в дивата природа.
-Целогодишно лято
-Ядене на пресни плодове и рядко месо
Диви животни мърдащи край мен и гонещи ме.Адреналин Баце.
-Целогодишно лято
-Ядене на пресни плодове и рядко месо
Диви животни мърдащи край мен и гонещи ме.Адреналин Баце.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]