Проблем с цигарите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Проблем с цигарите
Нормално ли е на ден да пуша по 1 кутия цигари ? А съм 94 набор! Как да ги откажа или поне да ги намала ?
Re: Проблем с цигарите
Проблем е, да. Ще ги откажеш, като спреш да ги пушиш.
Само не ми развивай теории как не можело да се откажат. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
red_star написа:Нормално ли е на ден да пуша по 1 кутия цигари ? А съм 94 набор! Как да ги откажа или поне да ги намала ?
не е нормално . Цигари се отказват само с воля .
Tommi написа:Проблем е, да. Ще ги откажеш, като спреш да ги пушиш.Само не ми развивай теории как не можело да се откажат.
Могат но не мога да ги откажа

ЕМИЛ написа:red_star написа:Нормално ли е на ден да пуша по 1 кутия цигари ? А съм 94 набор! Как да ги откажа или поне да ги намала ?
не е нормално . Цигари се отказват само с воля .
а е паля една след друга

-
- Контакти:
red_star написа:Нормално ли е на ден да пуша по 1 кутия цигари ? А съм 94 набор! Как да ги откажа или поне да ги намала ?
Ако можеш - спирай ги , имай силна воля и това да е ! Млад си не трябва да се тровиш
Ivo-Chernomoretz написа:red_star написа:Нормално ли е на ден да пуша по 1 кутия цигари ? А съм 94 набор! Как да ги откажа или поне да ги намала ?
Ако можеш - спирай ги , имай силна воля и това да е ! Млад си не трябва да се тровиш
А ми аз се чудя кое по напред цигарите алкохола или наркотиците дееба

red_star написа:А ми аз се чудя кое по напред цигарите алкохола или наркотиците дееба
ааааааа и се друсаш

red_star написа:Ivo-Chernomoretz написа:red_star написа:Нормално ли е на ден да пуша по 1 кутия цигари ? А съм 94 набор! Как да ги откажа или поне да ги намала ?
А ми аз се чудя кое по напред цигарите алкохола или наркотиците дееба
От което да почнеш все е добре, а след него и другите. Само жените не отказвай

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
red_star написа:А ми аз се чудя кое по напред цигарите алкохола или наркотиците дееба
Гръмни се, много е ефикасно, а и щом си наркоман, надали си полезен с нещо.