Въпросче
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Въпросче
Абе хора, аз от известно време играя аматьорско вратар но ми изникна следният проблем с ръкавиците - омирисват се здраво, а пише че се не могат да се перат в пералня. Вие как си поддържате вашите ?
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Re: Въпросче
Това за пералнята ми е ясно, но от вътре с какво да ги пера - сапун, прах, светена вода, слюнка? 

Мий си ръцете по-често!!!!
ЦCKА написа:Мий си ръцете по-често!!!!
Човек да не попита нещо

- smash_the_reds
Corwin написа:ЦCKА написа:Мий си ръцете по-често!!!!
Човек да не попита нещо
Не му обръщай внимание.Прочети ника му и ще ти стане ясно...........

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
shevchenko написа:Не ги пери в пералня, а на ръка. Но НИКОГА не ги оставяй на слънце!
Освен това,преди да ги сложиш,мажи си ръцете с някакъв рол-он и талк на прах.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
pi4 az ne moga da ti pomogna v slu4aq no moga da ti kaja samo 4e v tozi forum moje6 da 4ue6 kakvo li ne-no nikoga tova za koeto si otvoril tema.probvai na drugo mqsto-tuk e palno s pristrastni kompleksari koito ne gi valnuva ni6to drugo osven da se zaqjdat s vseki edin napisal ne6to razli4no ot tehniq mirogled!
[warning][Бижутера] Пиши на кирилица![/warning]
[warning][Бижутера] Пиши на кирилица![/warning]
Модератор ЛокоПД написа:shevchenko написа:Не ги пери в пералня, а на ръка. Но НИКОГА не ги оставяй на слънце!
Освен това,преди да ги сложиш,мажи си ръцете с някакъв рол-он и талк на прах.
Евала !

Пери ги с прах за пране,ама само ако са много мръни или кални.А миризмата каквото и да правиш не можеш да я отстраниш.Най-хубаво е ако не са много мръсни да не ги переш,а само преди мач да ги мокриш с вода,за да хващат по-хубаво.