Класация за форумен ТРОЛ на годината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 юли 2013 02:31

Тук ще се опитам да събера всички потребители,които дразнят или провокират с противоречиви мнения голяма част от хората тук или както е модерно да се нарича ще обявя класация за форумен трол като любезно ще помоля за съдействие останалите потребители и нека,ако може, бъде направена анкета :)

1. Като номер едно бих поставил shumkar_44. Този човек определено е голям талант и беше трудно разкрит.Има завидни познания по руски език и спомени от комунистическа България, които му спомагат да изиграе множество потребители в този форум. Темите му опредено са провокативни и събира много противоречиви мнения и постига целта да начеше егото си.Малки хора, които в интернет пространството скрити зад анонимността могат да бъдат големи и обсипани с внимание хора.

2. Номер две в моята листа заема нашия любим форумен шут Sandi.74 и неговите разклонения останалите сандита и гениус. Определено човека страда от липса на внимание и вината основно пада на родителите, че не се занимават с него. Проявява признаци на раздвоение и разтроение на личността. Бих го сравнил със Смийгъл. Може би той го ползва за пример. Опитва се да дразни умишлено останалите хора и се наслаждава от факта, че винаги е център на внимание във форума. Взима участие във всяка въпреки, че бъкел не вдява от тва животно политиката например. ФАКТ :mrgreen: :mrgreen:

3. Комуниста, който съм убеден, че си няма и на понятие от комунизъм и е единствено форумен комунист е добре познатия КНДР. Среща се и под други форми като Джугашвили и още няколко ника. Пропагандира изключително нелепо комунистическите идеи и хвали Северна Корея за ''изключителния и напредък''. Въпреки всичко дразни доста потребители, които не знам с какъв акъл му се връзват :oops: . Избягва умело неудобните въпроси. Отделям му престижния бронз на нашия другар.

4 Grasiani нашумя покрай протестите срещу правителството на Орешарски. изглежда интелигентен човек може би безкрайно заблуден или просто доста добър трол who knows. Защитава безпрекусловно правителството срещу конспирацията на ГЕРБ. Привиждат му се гербери дори на сън. Как ли живее в такъв страх този човек.Този комунистически рицар в блестяща броня отбиващ и смазващ лошите капиталисти. Влиза в топ 4.

5 COVINI или както вече го наричат форумния терорист. Той се появява, напада точно когато не очакваш и нанася своя смъртоносен удар на ЛС. Лошото е че ти трябват и субтитри, за да разбереш какво е сътворил гения му. 5 място от мен.

6 И нека допълним шестицата със СТАНКО. СТАНКО е бич божи за невежите. Същински Атила, който може да се намери там, където е интригата. Громи потребителите сериозно и дунавския може да потвърди 8-) Keep up the good work СТАНКО.

7 Ще добавя и Левскар_90 понеже е човека с най-много регистрации.Познат още като ЛЕвскар_95, СИНЯ ИМПЕРИЯ, СИН ИМПЕРАТОР, Радорезила, Камило плачи и много други :mrgreen:

8 Кашчей е доста противоречива личност във форума.Изключителен дразнител за повечето фенове на ЦСКА като бе не толкова любезно помолен да свали подписа си, който по мое мнение обобщава с една картинка ситуацията в червените.

9 Шивача/валидол за теб също попада в класацията с откровено дразнещите си коментари спрямо левскарите и опитите за провокация.Помиярът не знам под какъв ник се подвизава за сега може би като кировеца с оня трактор :)

Това е засега понеже повечето сте мързеливи и няма дори да го прочетете цялото. Според мен темата е интересна и се надявам да избегна т.5. Дано форумната полиция бъде снизходителна към темата, както истинската към протестиращите. Чувствайте се свободни да добавяте още имена към класацията ;)
Последна промяна от Soulen на 24 юли 2013 14:11, променено общо 2 пъти.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Класация за форумен ТРОЛ на годината

Мнениеот DmG » 24 юли 2013 02:45

Soulen написа:Тук ще се опитам да събера всички потребители,които дразнят или провокират с противоречиви мнения голяма част от хората тук или както е модерно да се нарича ще обявя класация за форумен трол като любезно ще помоля за съдействие останалите потребители и нека,ако може, бъде направена анкета :)

1. Като номер едно бих поставил shumkar_44. Този човек определено е голям талант и беше трудно разкрит.Има завидни познания по руски език и спомени от комунистическа България, които му спомагат да изиграе множество потребители в този форум. Темите му опредено са провокативни и събира много противоречиви мнения и постига целта да начеше егото си.Малки хора, които в интернет пространството скрити зад анонимността могат да бъдат големи и обсипани с внимание хора.

2. Номер две в моята листа заема нашия любим форумен шут Sandi.74 и неговите разклонения останалите сандита и гениус. Определено човека страда от липса на внимание и вината основно пада на родителите, че не се занимават с него. Проявява признаци на раздвоение и разтроение на личността. Бих го сравнил със Смийгъл. Може би той го ползва за пример. Опитва се да дразни умишлено останалите хора и се наслаждава от факта, че винаги е център на внимание във форума. Взима участие във всяка въпреки, че бъкел не вдява от тва животно политиката например. ФАКТ :mrgreen: :mrgreen:

3. Комуниста, който съм убеден, че си няма и на понятие от комунизъм и е единствено форумен комунист е добре познатия КНДР. Среща се и под други форми като Джугашвили и още няколко ника. Пропагандира изключително нелепо комунистическите идеи и хвали Северна Корея за ''изключителния и напредък''. Въпреки всичко дразни доста потребители, които не знам с какъв акъл му се връзват :oops: . Избягва умело неудобните въпроси. Отделям му престижния бронз на нашия другар.

4 Grasiani нашумя покрай протестите срещу правителството на Орешарски. изглежда интелигентен човек може би безкрайно заблуден или просто доста добър трол who knows. Защитава безпрекусловно правителството срещу конспирацията на ГЕРБ. Привиждат му се гербери дори на сън. Как ли живее в такъв страх този човек.Този комунистически рицар в блестяща броня отбиващ и смазващ лошите капиталисти. Влиза в топ 4.

5 COVINI или както вече го наричат форумния терорист. Той се появява, напада точно когато не очакваш и нанася своя смъртоносен удар на ЛС. Лошото е че ти трябват и субтитри, за да разбереш какво е сътворил гения му. 5 място от мен.

6 И нека допълним шестицата със СТАНКО. СТАНКО е бич божи за невежите. Същински Атила, който може да се намери там, където е интригата. Громи потребителите сериозно и дунавския може да потвърди 8-) Keep up the good work СТАНКО.

Това е засега понеже повечето сте мързеливи и няма дори да го прочетете цялото. Според мен темата е интересна и се надявам да избегна т.5. Дано форумната полиция бъде снизходителна към темата, както истинската към протестиращите. Чувствайте се свободни да добавяте още имена към класацията ;)

Санди не е гениус( той е изявен фен на Ливърпул и ЦСКА ама се прави на фен на сити ) и сандито със точката е лефскар , май е роден някъде към 90та година .
За СТАНКО си прав , доста интересна личност е .

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Мнениеот jonathan » 24 юли 2013 03:12

shumkar_44 с добри познания по руски???? Сигурен съм ,че макар и по-млад от него аз ЗНАМ повече ( шумкарчак дай да си поговим малко за фонетика , руска класическа литература ,руска литература на 20 век ,словообразуване , морфология , синтаксис ? ) Някога шуккарляка да е влизал в кабина и да е правил последователен превод от руски на бг и обратното-не е -> това е просто начетен клоун , който се прави на баш майстор,но не е.
Иначе Санди печели тролския приз ,просто защото е без конкуренция
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 24 юли 2013 03:20

Не закачайте СТАНКО,той е моят кочияш и виночерпецИзображениеИзображение

ИзображениеSoulen демек супИзображениелив''' кой си ти аномниче фен на мъника челси,който е с 1-титла за 150-години :roll:Изображение

Изображениебитката е между фалшивите фенове на изкуственият челси и романтичните страдалци-мазохисти фенове на ливърпулИзображение
Последна промяна от LordSirAlexFerguson на 24 юли 2013 03:41, променено общо 1 път.
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 юли 2013 04:04

Хахахаха КНДР-то. Дето беше сравнил Георги Димитров и Ботев, дори човек, който не мрази комунистите и който не приписва на Димитров само отрицателни заслуги (като мен) би намерил подобно нещо за комично. На него обаче окото не му мигна и вбеси бая народ помня.

Якото е, че използва "комунизма" за да нервира хората а всъщност е много зле запознат с Виетнам, КНДР, Куба, старата съветска система. Аз със сигурност съм по-запознат.

С други думи КНДР е просто 1 човек, който обича да провокира другите и за целта пише неща, които не са му много ясни но предизвикват яростна реакция. Ако това не е дефиниция за форумен трол.. вие ми кажете какво е.

П.П. Ако давате добра награда ще се постарая да спечеля и аз 1-2 пъти наградата, ще тролвам КНДР и вие ще ме черпите :)
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 24 юли 2013 04:05

Кашчей
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Montreal_Akademik
Контакти:

Мнениеот Montreal_Akademik » 24 юли 2013 04:14

Не забравяйте Педя човек :)
Wine is fine, but whiskey's quicker
Suicide is slow with liqueur
Take a bottle, drown your sorrows
Then it floods away tomorrows

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 24 юли 2013 07:24

Виали 69 и хаха1! И двамата са специалисти по форумно мишкарство! хаха1 се счита за руснак... :lol: Но ти продължавай да пишеш на чужд за теб език - българския! Няма по-голямо унижение за хора като теб, от това да не пишат на родния си език! Затова продължавай - унижавай се, дрОгар!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 24 юли 2013 07:50

Ей го на, появи се още един от кандидатите за слава - LordSirAlexFerguson :mrgreen:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 24 юли 2013 07:57

LordSirAlexFerguson написа:Не закачайте СТАНКО,той е моят кочияш и виночерпецИзображениеИзображение

ИзображениеSoulen демек супИзображениелив''' кой си ти аномниче фен на мъника челси,който е с 1-титла за 150-години :roll:Изображение

Изображениебитката е между фалшивите фенове на изкуственият челси и романтичните страдалци-мазохисти фенове на ливърпулИзображение

Аз пък все си мислех, че е нещо шведско :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”