1. Като номер едно бих поставил shumkar_44. Този човек определено е голям талант и беше трудно разкрит.Има завидни познания по руски език и спомени от комунистическа България, които му спомагат да изиграе множество потребители в този форум. Темите му опредено са провокативни и събира много противоречиви мнения и постига целта да начеше егото си.Малки хора, които в интернет пространството скрити зад анонимността могат да бъдат големи и обсипани с внимание хора.
2. Номер две в моята листа заема нашия любим форумен шут Sandi.74 и неговите разклонения останалите сандита и гениус. Определено човека страда от липса на внимание и вината основно пада на родителите, че не се занимават с него. Проявява признаци на раздвоение и разтроение на личността. Бих го сравнил със Смийгъл. Може би той го ползва за пример. Опитва се да дразни умишлено останалите хора и се наслаждава от факта, че винаги е център на внимание във форума. Взима участие във всяка въпреки, че бъкел не вдява от тва животно политиката например. ФАКТ

3. Комуниста, който съм убеден, че си няма и на понятие от комунизъм и е единствено форумен комунист е добре познатия КНДР. Среща се и под други форми като Джугашвили и още няколко ника. Пропагандира изключително нелепо комунистическите идеи и хвали Северна Корея за ''изключителния и напредък''. Въпреки всичко дразни доста потребители, които не знам с какъв акъл му се връзват

4 Grasiani нашумя покрай протестите срещу правителството на Орешарски. изглежда интелигентен човек може би безкрайно заблуден или просто доста добър трол who knows. Защитава безпрекусловно правителството срещу конспирацията на ГЕРБ. Привиждат му се гербери дори на сън. Как ли живее в такъв страх този човек.Този комунистически рицар в блестяща броня отбиващ и смазващ лошите капиталисти. Влиза в топ 4.
5 COVINI или както вече го наричат форумния терорист. Той се появява, напада точно когато не очакваш и нанася своя смъртоносен удар на ЛС. Лошото е че ти трябват и субтитри, за да разбереш какво е сътворил гения му. 5 място от мен.
6 И нека допълним шестицата със СТАНКО. СТАНКО е бич божи за невежите. Същински Атила, който може да се намери там, където е интригата. Громи потребителите сериозно и дунавския може да потвърди

7 Ще добавя и Левскар_90 понеже е човека с най-много регистрации.Познат още като ЛЕвскар_95, СИНЯ ИМПЕРИЯ, СИН ИМПЕРАТОР, Радорезила, Камило плачи и много други

8 Кашчей е доста противоречива личност във форума.Изключителен дразнител за повечето фенове на ЦСКА като бе не толкова любезно помолен да свали подписа си, който по мое мнение обобщава с една картинка ситуацията в червените.
9 Шивача/валидол за теб също попада в класацията с откровено дразнещите си коментари спрямо левскарите и опитите за провокация.Помиярът не знам под какъв ник се подвизава за сега може би като кировеца с оня трактор

Това е засега понеже повечето сте мързеливи и няма дори да го прочетете цялото. Според мен темата е интересна и се надявам да избегна т.5. Дано форумната полиция бъде снизходителна към темата, както истинската към протестиращите. Чувствайте се свободни да добавяте още имена към класацията