ГЕРБ ще продължи да стои отстрани на политиката, която се води у нас, за да избегне всяко съмнение, че подпомага настоящото управление. Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов в предаването „ДикOFF”.
Бившият премиер определи като катастрофа кадровата политика на новата власт, която на практика изкарала хората на протести.
Те много ме ласкаят когато казват, че ние организираме или плащаме тези протести. Това са изключително интелигентни хора”, заяви Борисов.
„За да се правят всичките тези неща, има някой, който е умен и с власт, възможности и го слушат. А такъв в цялата тази група е Ахмед Доган. Нито Станишев има характер, нито Орешарски показа, че е експерт или има характер. Нито пък Волен Сидеров що не си разиграваше така коня, когато ние бяхме на власт. Но затова считам, че всичко това става със санкцията на Ахмед Доган”, категоричен бе Борисов.
Бившият министър-председател изтъкна, че разполага с информация, че Делян Пеевски е бил гласен за вицепремиер. „Може би по-правилното е било премиер да го направят. Поне да има човек, който нестандартно да решава проблемите в страната”, пошегува се той.
Бившият премиер определи като катастрофа кадровата политика на новата власт
„Дано тези хора се вразумят и дано след това се намери формула, в която да има представителност на гражданското общество, за да се вярва на правителството, каквото и да е сглобено, каквото и да дойде. Това е оргомен урок за всички политици, включително и за мен. Много тежък урок. Обеци на всяко ухо, и то по няколко”, заяви още бившият премиер.
За това, че се говори, че се е „нагушил” с милиарди, Борисов каза: „Измишльотини. Това го слушаме от същите тези медии, затова съм завел дела, ще си ги осъдя и парите ще ги даря на детските домове. Делата вече си вървят. Дело след дело завеждам. Това, че ми петнят името да се занимавам с тях. Преслава се била возела. Аз не съм я виждал. Щял съм да ходя на концерт в Белград, ама няма да ходя. Това, което не си видял, не го говори. Толкоз. Всеки може да съди по действията на хората и да си преценява. Защо и как съм ползвал, затова се казва правителствен отряд, да обслужва министри, премиер, президент, така съм преценявал за моята сигурност, защото съм имал едно наум от времето още, когато съм бил главен секретар”, заключи Борисов
Жалка картинка е да наблюдаваш Сашо Диков фризиран, със слушалки в ушите, мънкащ и заекващ, когато трябва да спести някой остър въпрос или оценка. Тъжно е да видиш как нареченият от Кеворкян Сашо Диков – „Мунчо”, само заради това, че влизаше едно към едно с бутонките на кохортата на Борисов и Цветанов, днес се е превърнал в бутафория на самия себе си. Веселин Маринов, прекъснал ах, Боже, националното си турне, „за да гостува на Сашо Диков”.
Възхвалителят на „родната полиция”, която вместо да ни пазеше бе превърната в наказателна бригада за унищожаване на съдби, изрече изумителното – че Цветанов бил ПРИМЕР В ЖИВОТА НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ. А собственикът на печатницата в Костинброд, общинският съветник от ГЕРБ Йордан Бончев, който напечата 370 000 бюлетини, ЗА ДА ФАЛШИФИЦИРА НАРОДНИЯ ВОТ МУ БИЛ ПРИМЕР ЗА МОРАЛ!
Хрисимият, сгънат като макарон, Сашо Диков мънкаше и не си позволи да зададе ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ въпрос – С КАКВО Е ПРИМЕР В ЖИВОТА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ – С БЕЗУМИЯТА И НЕЗАКОННОТО ПОДСЛУШВАНЕ ЛИ? С МАЧКАНЕТО НА ХОРА, ОБЯВЯВАЙКИ ГИ ЗА УБИЙЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ЛИ?
Сашо Диков, като един напудрен клоун, не попита за какъв морал става въпрос, когато печаташ бюлетини за фалшифициране на народен вот.
Тези дни Кеворкян, който клеймоса Диков като „Мунчо”, когато Сашо громеше Борисов и Цветанов, написа хвалебствен опус за телевизия Канал 3. Вероятно, защото Канал 3 вече е на … котараците.
Ех, Сашо, Сашо, брате, дали си заслужаваше цената от „Мунчо” да те превърнат в придворен шут?!
Afera.bg http://novanews.bg/news/view/2013/06/29 ... mpaign=hot
Борисов: ГЕРБ ще стои отстрани на политиката
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damageplan
- Контакти:
Борисов: ГЕРБ ще стои отстрани на политиката
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
- Rooster1912
- Контакти:
Re: EХ, САШО, САШО, ДА БЕШЕ СИ ОСТАНАЛ МУНЧО!
Сашо Диков с днешното слагаческо интервю с Тиквата се изплю върху цялото си реноме, което бе изградил през годините! И ти ли, Саше?
-
Е верно,много е жалък Сашето,падна толкова ниско че ми е жал за него! Само дето не лизна Боко отдолу!
Последна промяна от миле гърбавия на 29 юни 2013 21:23, променено общо 1 път.
-
Сашко, що не пита събеседника си на американски език ли е чел "Винету"? Ама май не ти стиска?
Напълно съгласен !!!! Диков изкопа днес дъното.... а Бойко беше жалък в опитите си да защити милиционерчето и тлъстата.... уроди !!!!
Саше,много си се подул, бе брато,гониш Боко по килограми! Вземи мерки,няма да те харесват жените!
- nicromanser
- Контакти:
не плюйте по сашо той си знае работата., който не вярва да гледа бареков да гледа скат да гледа алфа или по лошо турската бтв или про турската канал 1
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
nicromanser написа:не плюйте по сашо той си знае работата., който не вярва да гледа бареков да гледа скат да гледа алфа или по лошо турската бтв или про турската канал 1
Е, каква му е работата? Да го лиже отдолу ли?
-
- Контакти:
Re: Борисов: ГЕРБ ще стои отстрани на политиката
Много ясно !
-
- Контакти:
Re: Борисов: ГЕРБ ще стои отстрани на политиката
Абе не виждате ли сегашното положение а се запъвате пак за Б.Б. Или щеше да ви е по добре със Д.П.? И ми е много интересно,защо никой не се замисля ,че сутрин по националните тв медии четат вестникарските новини от вестникарската група на Д.П.??