Започват платени атаки срещу протеста
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Daniel Levski
- Контакти:
Започват платени атаки срещу протеста
ПЛАТЕНИ от тройната коалиция провокатори се опитват да се вклинат в протестите. Около 500 платени мутри са се събрали пред президентството отделно от протеста. Те са подготвени да правят провокации. Това е престъпление на комунистите,дпс и атака срещу гражданското общество. Аз тръгвам на протеста, до изгонване на комунистите. И провокаторите няма да ни спрат.
- Levskar_90
Re: Започват платени атаки срещу протеста
И от двете страни се плаща, който даде повече пари той ще победи.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- Daniel Levski
- Контакти:
Levskar_90 написа:И от двете страни се плаща, който даде повече пари той ще победи.
Не е така. Протеста е истински, докато тези са платени, както и тези на Атака. Вече пиша през таблета и връзката е лоша. Но ги виждам, това са мутри и цигани от февруари, те не са от този протест.
Daniel Levski написа:Levskar_90 написа:И от двете страни се плаща, който даде повече пари той ще победи.
Не е така. Протеста е истински, докато тези са платени, както и тези на Атака. Вече пиша през таблета и връзката е лоша. Но ги виждам, това са мутри и цигани от февруари, те не са от този протест.
Я стига глупости. Аз знам 4 човека, които взеха по 50 лева, за да ходят оная вечер на протест срещу комунистите...и взеха парите от най-големия комунист от всички - ББ. Не схванахте, тъпаците, че българите не могат да вдигнат голям протест ако той не се подклажда!
Къде ги видяхте тия протести не ми става ясно. От 10 дни все з апротести слушам, а освен едни мухи на парад между НС, МС и партийни централи не съм видял. Някакви хора викат оставка на сгради. Алоо, сградите са неудошевени предмети и не могат да ви отговорят. Протест е да отидеш пред народното събрание, когато заседават, да го обсадиш и да го обстреляш с молотов, че тия вътре да напикаят гащите. Останалото е сбор на халтурни хора. То и това е проблема на българския преход, защото беше безкръвен. Няколко политичекса трупа и сегашните народни представители щяха да си имат едно на ум, когато вземат решения.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
- Daniel Levski
- Контакти:
cska-632 написа:Къде ги видяхте тия протести не ми става ясно. От 10 дни все з апротести слушам, а освен едни мухи на парад между НС, МС и партийни централи не съм видял. Някакви хора викат оставка на сгради. Алоо, сградите са неудошевени предмети и не могат да ви отговорят. Протест е да отидеш пред народното събрание, когато заседават, да го обсадиш и да го обстреляш с молотов, че тия вътре да напикаят гащите. Останалото е сбор на халтурни хора. То и това е проблема на българския преход, защото беше безкръвен. Няколко политичекса трупа и сегашните народни представители щяха да си имат едно на ум, когато вземат решения.
Защото това са протести на работещите хора, а не на голтаци. Но в сряда ще вземем отпуска и в 9 часа в сряда сме пред народното събрание.
- Neron
- Контакти:
Време беше за провокатори. Управляващите искат да се стигне до сблъсък полицията да ги набие и да се отдръпнат хората от протестите.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- streetbard
- Контакти:
Как и защо да има атаки срещу протест,който е платен и чийто брой намалява с всеки изминал ден?Аз лично знам за град СТ.З ,в който партията на Я.Я. е раздавала по 100 лева за протести в София.Имам познат журналист,който е искал да напише това,но след излизането на статията са дошли мутрите и статията е била изтрита.Имам инфо за плащане на студенти от управлявала доскоро политическа сила и е ставало дума за 70 лева.Относно протеста в момента през президентсвото е създадена група от привърженици на Орешарски и те не са платени.Колкото до Атака и парите от фитнеса,здравото момче излезе и се извини лично на Волен.Нека измежду омразата и злобата малко да сме по обективни и честни към себе си и спрямо другите
-
- Контакти:
По- смотани протести от българските няма! Никой не знае кво прай там, за кво вика и какво иска! А идеи за конкретни действия, които да се предприемат от управляващите, да не говорим! Събрали се псевдо интелигенти и романтици студентчета, обикалят по улиците и си мислят, че някой им обръща внимание! Смотаняци некви дето всяка вечер обикалям по 10 километра да се прибера в нас, щото тия си нямат работа и се разхождат по улиците и кръстовищата!
Дигайте си парите от банките , че след време ще има ''реформи'', след като Олигарски изпразни хазната.