Ултрасите на Левски и ЦСКА се обединяват в протестно шествие срещу идеята да се проведе гей парад в центъра на София на 22 юни. Фракциите на сини и червени фенове ще бъдат подкрепени от феновете на Славия и Ботев (Пловдив). Към тях ще се присъединят членовете на Български национален съюз и Национална съпротива. Гей парада е натрапено събитие, което е реклама на хомосексуализъм, заяви председателката организацията на футболните привърженици Ели Ваташка. Тя попита какво налага Столична община да дава толкова много пари за охрана на ненужно събитие. Когато има такъв висок риск кое налага този парад да се провежда, попита Ваташка. Хомошествието трябваше да се проведе на 22 юни, събота. Въпреки това от общината в София са го отменили, съобщи представителят на БНС. Той обаче изрази съмнение, че гей общността ще се съобрази с това и все пак ще проведе София прайд. Кметовете на София и Пловдив които допускат подобни гей шествия трябва да променят политиката си, призова Ваташка.
[offtopic]http://www.novini.bg/[/offtopic]
Ултраси на Левски и ЦСКА с/у гей парада
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ултраси на Левски и ЦСКА с/у гей парада
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Re: Ултраси на Левски и ЦСКА с/у гей парада
Тъкмо видях нещо позитивно в тая страна с протестите в последните дни и айдеееее пак лумпенизация... кво ви бърка кой с кого спи??? И да хетеросексуалните хора също си демонстрират сексуалността навсякъде и тва не е обидно за гейовете, както и обратното не би трябвало да де... Браво на тия в Пазарджик, че забраниха каквито и да било прояви на интимности и т.н, че всички да са доволни :Р
[center]
[/center]

Абсолютно ненужно събитие. След като искаш равнопоставеност, защо търсиш показност и опитваш да наложиш своята сексуалност над друга?
Не подкрепям побоищата и тормоза над хора с различна ориентация, но и твърдо не приемам подобно парадиране от тяхна страна.
Днес са хомосексуалните, утре може педофилите и зоофилите да решат да афишират низките си страсти.
Лягай си с когото искаш, но няма нужда да навираш сексуалността си в очите на другите.
Не подкрепям побоищата и тормоза над хора с различна ориентация, но и твърдо не приемам подобно парадиране от тяхна страна.
Днес са хомосексуалните, утре може педофилите и зоофилите да решат да афишират низките си страсти.
Лягай си с когото искаш, но няма нужда да навираш сексуалността си в очите на другите.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Абе откъде накъде ще плащаме на полицията да пази тази дивотия ? Група анормални извратеняци да се разхождат по улицата и да се бият в гърдите колко са извратени ? Ми те утре и педофилите може да искат парад да си направят? Аз не съм чул да има парад на нормалните... защо да има на анормалните ?
В домовете им да си правят каквито искат извратености, но не да ми затварят улици, да пращат полиция да ги пази и тн.
В домовете им да си правят каквито искат извратености, но не да ми затварят улици, да пращат полиция да ги пази и тн.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Да спрат с тези паради! Това парадиране много дразни. Искам всеки гей на гей парад да е зверски пребит.
Последна промяна от Eminem на 20 юни 2013 12:47, променено общо 1 път.
- arekusanderu
- Контакти:
Ако толкова настояват за гей-парад,нека да бъде преди дербито ЦСКА-Левски около Арианата. 

FORZA CESENA !!!
Не ме интересува кой с кого си ляга.
Аз обаче правя ли паради за да засвидетелствам своята хетеросексуалност???
Точно сега,когато по улиците на София всеки ден протестират хиляди,един такъв парад е меко казано неуместен и би довел до излишни проблеми.
Аз обаче правя ли паради за да засвидетелствам своята хетеросексуалност???
Точно сега,когато по улиците на София всеки ден протестират хиляди,един такъв парад е меко казано неуместен и би довел до излишни проблеми.
INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
Eminem написа:Да спрат с тези паради! Това парадиране много дразни. Искам всеки гей на гей парад да е зверски пребит.
А дано!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
Тия извратеняци трябва да бъдат вкарвани в карцер и пребивани.
Alex написа:Тъкмо видях нещо позитивно в тая страна с протестите в последните дни и айдеееее пак лумпенизация... кво ви бърка кой с кого спи??? И да хетеросексуалните хора също си демонстрират сексуалността навсякъде и тва не е обидно за гейовете, както и обратното не би трябвало да де... Браво на тия в Пазарджик, че забраниха каквито и да било прояви на интимности и т.н, че всички да са доволни :Р
Alex,ти гей ли си ???
Не ми дреме да се ръгат ,ама да ми излизат на паради и тем подобни тъпотии , моля идва ми в повечко.
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете