Цветница, празник на цветята!
Честит имен ден на всички ,които имат днес!!!
Водопади с цветни имена! Честит имен ден момичета с чудни имена на цветя!
Според родната статистика на Цветница празнува една пета от българите. Здравки и Виолети, Рози и Розалии, Цветанки, Цветелини, Цветослави и куп още цветни имена честват един от най-популярните християнски празници.
Цветница е ден на цветята, младостта и възраждането на живота в природата
Жените, наречени на цветя, макар и с някои изменения в името на бабата, са около десет на сто от българките. Още толкова са и мъжете. Най-популярното дамско име на цвете естествено е Цветана, дублирано с Цветелина, но то се конкурира с Маргарита за първото място в класацията. Дамите с имена на цветя, казват специалистите, винаги са на челни места и са властвали над десетки мъже. За миг в този чуден ден да помисли за тях и да им пожелаем на ум, с думи или с малък жест “Честит имен ден!” защото когато даваме радост на хората около себе си света става по-хубав!
Цветница, празник на цветята!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цветница, празник на цветята!
аз имам имен ден мерси!Честито на всички и от мене!Живи и здрави.И айде на масата след малко 

Не знам за вас, но аз чакам хубавия цветен надпис (обикновено жълт) - Велев изхвърлен, Батков се самоуби 

Честито на именниците. Да почерпите ей 

хаха,яма до нас 

- Sleepwalker
- Контакти:
Enravota написа:Не знам за вас, но аз чакам хубавия цветен надпис (обикновено жълт) - Велев изхвърлен, Батков се самоуби
Хаха,аз още вчера прецъквах Гонг с надеждата да видя нещо подобно,но не би.Дано скоро жлътне обаче!

Иначе честит празник на всички именници!Бъдете здрави и щастливи!

[center]Честит имен ден на всички празнуващи днес
[/center]

- david_villa
- Контакти:
Честито и от мен!
Честито и от мен :]
Камелия, Цена, Цено, Цветан, Върбан, Върбинка, Виолета, Здравко, Здравка, Лилия, Латинка, Теменуга, Теменужка, Цвета, Цветан, Цветанка, Цветелина, Ясен, Явор.
Камелия, Цена, Цено, Цветан, Върбан, Върбинка, Виолета, Здравко, Здравка, Лилия, Латинка, Теменуга, Теменужка, Цвета, Цветан, Цветанка, Цветелина, Ясен, Явор.
Честито на всички именници да сте живи и здрави!!!
http://zalozite.net футболни прогнози за деня