Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Мнениеот DANS » 08 юни 2013 13:01

Сидеров избухна в ефир, съветва Лора Крумова да си седи вкъщи, да домакинства, а не да се занимава с журналистика
:
Изображение

Скандал между Сидеров и Лора Крумова в тв студио

Волен Сидеров влезе в остър спор с обиди с водещата Лора Крумова в предаването й по bTV.

Пререканията между двамата започнаха още в самото начало на разговора. Сидеров обвини водещата, че не му дава думата, а тя от своя страна обясни, че е поканен на интервю и е нужно да го прекъсва, защото той постоянно "зацикля".

От 2-3 седмици вие сте изпаднал в тотален амок, коментира Крумова изявите на националиста в парламента.

Преди острия спор, в чийто дух премина почти цялото интервю, лидерът на "Атака" опита да се оправдае, че кворумът в новия парламент не е зависел от националистическата партия. По думите му "той няма такова значение, което му се придава"
И без гласа, който Сидеров даде на правителството, БСП-ДПС е щяло да се стигне до почивка, поименно преброяване и наличие на кворум, заяви Сидеров, Лора Крумова го репликира, че не може да смята!

Лора Крумова попита Сидеров дали се вписва в поведението на "националиста" да подкрепя неконституционната етническа партия ДПС.

След това разговорът между Сидеров и водещата Лора Крумова се превърна в спор. Тя обяви, че екипът му се опитвал да изнудва предаването на bTV.

На следващата нападка на Сидеров, Лора Крумова ИРОНИЧНО се извини с хормонален дисбаланс, който предполага бременността й. "джентълмена" и "кавалер" Сидеров и препоръча в такъв случай да си стои вкъщи да домакинства, да сготви някоя манджа.

Лора Крумова, без да остане длъжна на нападките на Сидеров, каза, че той се държи като лумпен. Това твърдение стресна Волен Сидеров и той заяви, че за първи път водеща на предаване от национална медия си позволява да обиди лидер на парламентарна партия в ефир. "Доста махленско поведение от една водеща да ме нарича лумпен. Няма как да ме обидите, защото вашето ниво е такова", отсече Сидеров.

Журналистката настоя още да припомни за скъпо струващите командировки на Сидеров с Деница Гаджева, за които има изнесени документи от Капка Георгиева. Сидеров се защити с предупреждение към водещата, да не бъде следващата осъдена, след като това се е случило на колегата й Слави Трифонов.

В края на предаването Крумова каза: " А сега ще направим преход към политика и проституция, който ще бъде съвсем лек". След което Сидеров попита: "Вие имате опит и в проституцията ли?" Крумова едностранно прекрати разговора и дефакто изгони Сидеров от студиото!

Видео от разговора на Сидеров с Лора Крумова вижте тук [url]http://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/video-sabota/video/339100602-Volen_Siderov_za_skandalite_v_politikata.html

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FeQpaXgtWg[/youtube][/url]

Лора Крумова: Няма да се извиня на Сидеров

Телевизионната водеща Лора Крумова направи коментар относно скандала с лидера на ПП „Атака" Волен Сидеров, който се разрази предаването на bTV „Тази сутрин".

Вoдещата стигна до спор с лидера на националистите относно изказване на съпредседателя на НФСБ Валери Симеонов, който през месец май в ефира на същата телевизия определи избирателите на „Атака" като лумпени. Сидеров бе недоволен от това, че телевизията не пусна запис от въпросното изказване на Симеонов.
Волен Сидеров нападна Лора Крумова

На свой ред и Крумова използва същия епитет, за да упрекне Сидеров за поведението му в студиото.

Изказването на водещата доведе до организирането на протест от страна на „Атака" пред сградата на телевизията. Представителите на партията поискаха извинение от телевизията за изказването на водещата. Пред Канал 3 Крумова заяви следното:

„Не се чувствам длъжна да отговарям на хората, които са пред сградата на медията. Не съжалявам за думите си в студиото".

„Господин Сидеров се изнерви от факта, че не излъчих част от интервюто с Валери Симеонов. Той участва в друго предаване на bTV („Лице в Лице". И господин Сидеров бе гост в това предаване, но тогава не пожела да бъде излъчено въпросното интервю и не пожела да коментира изказването".

„Тенденциозно е неговото отношение. Щом е толкова добър журналист и познава законите, той трябва да знае, че право на отговор може да бъде получено в рамките на същото предаване. Нямам отношение по този въпрос с интервюто на Валери Симеонов и не съм длъжна да го коментирам".
Волен Сидеров

„Записът на предаването може да бъде видян, той е качен в страницата ни. Там може да бъде видяно и какво казвам аз. Аз смятам, че в този момент на разговора ни той се държи като лумпен. Не смятам, че дължа извинение".

„Не виждам нещо извънредно да се е случило. Сидеров се опитва да поддържа симпатиите на своя електорат. Не виждам извънредна ситуация", заяви Лора Крумова.
Последна промяна от DANS на 09 юни 2013 11:06, променено общо 3 пъти.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

fero
Контакти:

Re: Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Мнениеот fero » 08 юни 2013 13:04

Възхваляваш ли го този....
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

iliyan

Мнениеот iliyan » 08 юни 2013 13:19

Крайно време беше някой да и го каже на Лорчето , че без Коритаров в гола вода !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 08 юни 2013 13:30

iliyan написа:Крайно време беше някой да и го каже на Лорчето , че без Коритаров в гола вода !

Лорчето е една дебела, лека жена! Да не търси кусури на другите!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 08 юни 2013 13:33

Един журналист има смелост да нарича нещата с истинските им имена и този журналист е бременна жена! Срам за всички мижитурки и нагаждачи. Сидеров е един простак и лумпен, който всеки ден прави скандали, за да не отговаря на неудобни въпроси.

Тъжното и страшното е не поведението на селски бабаит /макар, че самият Сидеров е слаботелесен и разчита на антуража си/, а факта колко много хора се радват на подобно държание.

Аз се срамувам, че това е лицето на българската политика. Срамувам се, че този човек посяга на журналисти, полицаи и на всеки, който не му харесва. Срамувам се от мутрите му, които пазят пред Народното събрание. Срамувам се от езика му. Срамувам се от ретроградните му идеали. Срам ме, макар никога да не съм гласувал за него.

Само един въпрос към привържениците му: Наистина ли все още вярвате, че е националист, даже и след коалицията му с ДПС? Мислех си, че дори идиот ще се събуди след като ДПС е на власт с неговия глас.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 08 юни 2013 13:36

pas написа:Един журналист има смелост да нарича нещата с истинските им имена и този журналист е бременна жена! Срам за всички мижитурки и нагаждачи. Сидеров е един простак и лумпен, който всеки ден прави скандали, за да не отговаря на неудобни въпроси.

Тъжното и страшното е не поведението на селски бабаит /макар, че самият Сидеров е слаботелесен и разчита на антуража си/, а факта колко много хора се радват на подобно държание.

Аз се срамувам, че това е лицето на българската политика. Срамувам се, че този човек посяга на журналисти, полицаи и на всеки, който не му харесва. Срамувам се от мутрите му, които пазят пред Народното събрание. Срамувам се от езика му. Срамувам се от ретроградните му идеали. Срам ме, макар никога да не съм гласувал за него.

Само един въпрос към привържениците му: Наистина ли все още вярвате, че е националист, даже и след коалицията му с ДПС? Мислех си, че дори идиот ще се събуди след като ДПС е на власт с неговия глас.

Стига рева бе комунист-герберски!
Последна промяна от orlando7 на 08 юни 2013 13:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 08 юни 2013 13:37

orlando7 написа:
iliyan написа:Крайно време беше някой да и го каже на Лорчето , че без Коритаров в гола вода !

Не,че ме къдри таз тетка,ама точно този олигофрен да дава оценки кой какъв е и къде трябва да си стои...тук съм по-съгласен с Крумова!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 08 юни 2013 13:39

orlando7 написа:
pas написа:Един журналист има смелост да нарича нещата с истинските им имена и този журналист е бременна жена! Срам за всички мижитурки и нагаждачи. Сидеров е един простак и лумпен, който всеки ден прави скандали, за да не отговаря на неудобни въпроси.

Стига рева бе комунист-герберски!

Не знам кой е комунист-герберски,ама PAS е на 10 000,а не на 100 % прав,но истината боли :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 08 юни 2013 13:40

1palq4o1 написа:
orlando7 написа:

Не,че ме къдри таз тетка,ама точно този олигофрен да дава оценки кой какъв е и къде трябва да си стои...тук съм по-съгласен с Крумова!

Тоя "олигофрен" ви кара да пикаете газ всички специалисти по политика!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 08 юни 2013 13:41

Волен Сидеров предаде избирателите си. Затвор за него.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Свободна зона”