Кандидат-министърка от ДПС иска учебници и на турски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
КНДР

Кандидат-министърка от ДПС иска учебници и на турски

Мнениеот КНДР » 28 май 2013 21:00

Изображение

Номинираната от Пламен Орешарски за министър на младежта и спорта от квотата на ДПС Марияна Георгиева се е обявила за въвеждането в училищата на учебници и на майчин език. Скандалното изказване е направено на традиционното поклонение на мюсюлманите на Демир Баба теке на 3-ти май тази година.

"Гордея се, че ДПС ме удостои с доверието да бъда депутат от гражданската квота. Аз съм професор в Института за български език към БАН, но повярвах в политиката на ДПС. Защото в нея приоритет е образованието и е учител по демокрация в съвременна България. Ще работя за политиката на ДПС, така, че вашите деца, когато ходят на училище, в чантата си заедно с учебника по български език да носят и учебника по майчин език", заявява Георгиева.

Проф. Марияна Георгиева е професор по български език (когнитивни и синтактични измерения на езика); общо

и сравнително езикознание, доктор по филология, доктор на филологическите науки.

Eто до какво докараха България седесарите, след като Филип Димитров узакони ДПС и се продаде на Турция. За това ли на времето им сменяхме имената, за да сменят нашите сега. Срам ! Аз съм погнусен.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
КНДР

Re: Кандидат-министърка от ДПС иска учебници и на турски

Мнениеот КНДР » 28 май 2013 21:01

Тази явно е от семейство на помаци.
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

blusoul
Контакти:

Мнениеот blusoul » 28 май 2013 21:29

Не знам от какво семейство е, знам само че е пачавра! Преди няколко поколения дядовците и бабите й са се борили с дедите на тези, на които сега тя ...свири.

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 28 май 2013 21:30

КНДР написа:Тази явно е от семейство на помаци.

Факт!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 28 май 2013 21:35

Аз съм участник във ''Възродителния процес'' и се гордея с това, като гледам сините национални предатели и десните боклуци, докъде ни докараха, легализирайки престъпната партия ДПС, ми става жал. Ако има нов Възродителен процес, аз ще съм първи доброволец.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 28 май 2013 21:35

Ще подкрепят ли утре "националистите" това?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 май 2013 21:40

[offtopic]Да минем през ходжата да го клъцнем малко не иска ли? :) :mrgreen:[/offtopic]

Е, тя не ще за българчетата, а за техните си отрочета предполагам. ;) То остава да задължат и другите деца да учат турски да им е по-удобно да общуват със съучениците си. :lol: Интересно ми е как се учи да речем английски на турски ез! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 май 2013 21:41

Националистите отдавна говорят за пратеници на джихада из нашите земи. Там те промиват мозъци с Корана на арабски. Турският език е последният проблем, а и той е валиден само за етническите турци, не и за помаците. Пазарджик е достатъчно пресен пример, но не е само там.
Но аз на нови избори съм навит-ще вземем повече! Пак същата картинка и пак наникъде-това е проблемът. Правителството трябва да се гласува. Друг вариант няма.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 28 май 2013 21:42

Потресена съм!
:cry:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 28 май 2013 21:44

тази луда ли е ?! що за глупост !!
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”