Как да наддам килограми?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Как да наддам килограми?
Здравейте, приятели. Сигурно доста от хората на моята възраст (16г.) си задават въпроса "Как да наддам килограми?". Аз също съм един от тия щеки, та се надявам някой да ми обясни как аджеба да стане номера, щото според мен съм адски слаб - на 16 години, 190см. и 60кг. .. Благодаря ви предварително 

Re: Как да наддам килограми?
Ако искаш сериозно да качиш килограми може да се посъветваш с някой фитнес инструктор,не те знам от къде си но има един Милко Георгиев в София той знае много неща за храненето.
http://lichentrenior.com/author/admin/
а несериозно ти казвам,че ако започнеш да се тъпчеш тестени изделия и хляб резултатът ще се появи съвсем скоро
също така и сладкото помага.
желая ти успех
а несериозно ти казвам,че ако започнеш да се тъпчеш тестени изделия и хляб резултатът ще се появи съвсем скоро
желая ти успех
[offtopic]
Е той иска само мускулна маса.
[/offtopic]
С правилните тренировки в залата и ядене ще качиш. Неочаквай чудеса.(без хап)
pas написа:Яж!
Е той иска само мускулна маса.

С правилните тренировки в залата и ядене ще качиш. Неочаквай чудеса.(без хап)

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
dindan написа:Ако искаш сериозно да качиш килограми може да се посъветваш с някой фитнес инструктор,не те знам от къде си но има един Милко Георгиев в София той знае много неща за храненето.
желая ти успех
Това за мен е най-точното мнение, аз сега имам същия проблем, свалих страшно бързо и страшно много и като тебе искам малко поне да върна! Консултираш с хора, които разбират тези неща! Ти си на 16 аз съм почти 30 год. повече от теб, и докато при теб е нормално, при мен започвам да се притеснявам, че не е така, ще видим!
- obi4am_pirin
- Контакти:
kartago написа:dindan написа:Ако искаш сериозно да качиш килограми може да се посъветваш с някой фитнес инструктор,не те знам от къде си но има един Милко Георгиев в София той знае много неща за храненето.
желая ти успех
Това за мен е най-точното мнение, аз сега имам същия проблем, свалих страшно бързо и страшно много и като тебе искам малко поне да върна! Консултираш с хора, които разбират тези неща! Ти си на 16 аз съм почти 30 год. повече от теб, и докато при теб е нормално, при мен започвам да се притеснявам, че не е така, ще видим!
kartago направи си пълна кръвна картина виж си захарта нищо няма да ти коства
Офанзива наистина си много слаб пич и аз съм 190 см но съм 100кг!Като за начало яж въглехидратни храни!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- ultralevski
- Контакти:
аз до 20 годишнината ми също бях 70 кг/190 висок , и съм се тъпчел със сладко и тестени неща без никакъв резултат
след 25 години като спрях спорта качих до 100 кг и сега съм добре 

- Red Warrior
- Контакти:
Стига да тренираш с този бърз метаболизъм можеш бързо да качиш мускулна маса при правилно приемане на белтъчини. Ако искаш само да се гоиш - яж сладко, мазно, води заседнал начин на живот и вечеряй късно вечер.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Неотдавна и друг тук питаше същото. Ще ти отговоря по същия начин. Не ти трябва. Много повече имат обратния проблем - не могат да отслабнат и те са в много по-неблагоприятно положение от твоето. Радвай се на това, което имаш. Качването е много лесно, свалянето е ад.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!