Извънземни раси....Тема с продължение-6-та част

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Караджов

Извънземни раси....Тема с продължение-6-та част

Мнениеот Караджов » 29 апр 2013 11:21

Здравейте другари,приятели и мои фенове!!! Днес ще разгледаме последната извънземна раса,свързана с Военно-Индустриалния- Комплекс и това са Ануннаки-те Изображение Това е расата от гигантски хуманоиди, които играят роля в заселването на Земята с хора и които периодично се връщат на Земята, за да установят колко ефективно земните ресурси се използват от човечеството и тези извънземни играят роля в „управлението” на човечеството. Те са описани от шумерите като Ануннаки от планетата „Нибиру”, в обширни клинообразни текстове.Изображение ези гигантски хуманоиди формират главната „основаваща” извънземна раса, която се описва като „богове” в древните митологии и религии . Според записите на шумерите главния бог на Ануннаките е Ану и пантеонът на Ануннаките (група други богове) , формират главните фигури в йерархията, които тайно надзирават управлението на човечеството и планетата Нибиру, която периодично се връща в близост до Земята. Изображение Ануннаките или „Нибируанците” са произлезли като вид:

Много отдавна, колонии от Сириус-Б и Орионската група са имали проблеми една с друга. За да се постигне мир, е имало сватба между членове на всяка от групите. Жената дошла от Орионската група, в която йерархията включва кралица – матриархалната парадигма. Мъжът бил от Сириус-Б и двамата били считани за кралски особи от своите кръвни линии. От тези генни предпоставки новата раса, която била създадена била наречена с името „Нибиру”, което според това което ми беше казано от Андромедонианският съветник Мораней!!! означава на орионски език „разделен между двама”. Това е което буквално представляват те – кръстоска между тези от Сириус-Б и тези от системата Орион. Те формирали ново „племе”, което продължило да процъфтява поне стотици хиляди години. Така че те са племе, което се превръща в раса. Изображение Изглежда че модела на действие на Ануннаките е да оставя „примитивни” видове като човечеството да процъфтяват на повърхността на планетата, докато по-напредналите раси като Рептилоидните видове формират нещо като „планетен мениджърски екип”, който да стопанисва човечеството по начин, който удовлетворява дълготрайните интереси на Ануннаките, които се връщат периодично да оценят техния „човешки експеримент”. Следователно изглежда че Ануннаките формират един вид регулаторен фактор, който да подсигури земните ресурси и човечеството като цяло, да са отговорно „управлявани”.Изображение Ануннаките имат взаимоотношения със Земните Рептилии на база исторически споразумения за менажиране на човечеството. Изглежда доста вероятно Ануннаките да имат някаква форма на договор и с Драконианците за това как последните да се мешат в светове, в които Ануннаките са установили „човешки експерименти”. Накрая също е доста вероятно, някои членове на Ануннаките да са останали тайно на Земята и да са изиграли важна роля в създаването на елитни човешки организации, които да управляват човешките дейности . Тези „споразумения” и таен контрол над човешкия Елит, индиректно прави Ануннаките част от ВИИК!!!! Изображение В заключение : Основните дейности на Ануннаките са да оказват влияние на далеко перспективната човешка еволюция чрез елитни групи, системи и институции и чрез намеса в човешкото съзнание. Те изглежда се съревновават с Драконианците за контрол над Земята. Главните глобални проблеми за които те допринасят, включват: доминация на Елита, религиозен фундаментализъм, патриархална глобална култура и култура на насилие. Следващият път започваме друг голям раздел от Темата за извънземните раси,които не са свързани с Военно-Индустриалния Комплекс!!!

Потребителски аватар
Караджов

Re: Извънземни раси....Тема с продължение-6-та част

Мнениеот Караджов » 29 апр 2013 11:28

На тия екземпляри от форума ,на които не им е интересно,моля да не ми "цапат" темата :evil: . Не забравяйте че съм отворил и друга тема Идейно-Дискусионен Клуб "9 септември " ;) опитвам се да задоволя интересите на всички. Имам и други идеи за интересни теми и дискусии,но предстоят преговори!!!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 29 апр 2013 11:33

Ей не барай ,че лошо хапе и в леглото ще те скапе :)

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 29 апр 2013 11:56

Тва форум за Футбол ли е или за Извънземни раси :lol: :lol: :lol: :lol: и т.н яко простотия!
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 29 апр 2013 11:59

denitko1 написа:Тва форум за Футбол ли е или за Извънземни раси :lol: :lol: :lol: :lol: и т.н яко простотия!

Като гледам извънземната игра на БГ отборите,стигам до извода,че едното не изключва другото 8-)Напротив,темите са взаимно свързани 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Караконжоулу
Контакти:

Мнениеот Караконжоулу » 29 апр 2013 12:01

Караджов написа:Здравейте другари,приятели и мои фенове!!! Днес ще разгледаме последната извънземна раса

Твойта ракия дет я пиеш май е по-силна от мойта :mrgreen:
Последна промяна от Караконжоулу на 29 апр 2013 12:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 апр 2013 12:02

denitko1 написа:Тва форум за Футбол ли е или за Извънземни раси :lol: :lol: :lol: :lol: и т.н яко простотия!
Това е Български Форум на Гонг.бг -разделен на различни подраздели : Футбол-български и световен,Формула 1,Свободна зона,Игри и т.н . Някои хора тук явно трудно свързват нещата....между другото колега отвори си собствена тема и си дискутирай там.....на мен са ми интересни темите на Караджов

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 апр 2013 12:04

Rafa написа:

Като гледам извънземната игра на БГ отборите,стигам до извода,че едното не изключва другото 8-)Напротив,темите са взаимно свързани 8-)
Колегата с брадата.....както винаги точен!!!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 29 апр 2013 12:05

Според мен темата е актуална и доста интересна 8-) Мен лично ме заинтригува.Имам само един въпрос към автора:Нджонго Присо към коя извънземна раса принадлежи :?
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 апр 2013 12:07

Rafa написа:Имам само един въпрос към автора:Нджонго Присо към коя извънземна раса принадлежи :?

На леопарданите. Те могат да сменят хуманоидната си форма с такава на гигантска петниста котка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”