Здравейте приятели, искам да подобря експлозивността и бързината си при бягане. Случайно попаднах на парашути за бягане, които увеличават съпротивлението и те карат да тичаш по-бързо. Въпроса ми е дали някой е използвал такъв парашут или чувал ли е дали помага?
http://www.robbinssports.com/sporting-g ... rainer.jpg
Парашут за бягане
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Парашут за бягане
Последна промяна от Levski_Sofiq на 28 апр 2013 16:36, променено общо 1 път.
Re: Парашут за бягане
Еййй, тъкмо помислих че темата е от шумкаря и се зарадвах а пича бил сериозен ....

[center]

[/center]

- Караконжоулу
- Контакти:
Със сигурност ще бегаш по-бърже с тоя парашут. Виж Йовов как спринтира с раницата на гърба 

Караконжоулу написа:Със сигурност ще бегаш по-бърже с тоя парашут. Виж Йовов как спринтира с раницата на гърба

Разбира се,че ще бягаш по-бързо,купувай не му мисли!

[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
Даже може да скочиш от някаде високо с него
ще те научи и да летиш

Човека ви пита вие се БЪЗИКАТЕ
Ето това е Българина Бай Ганьо
Относно темата не-знам немога ти помогна не съм пробвал но ако искаш и мислиш купи си го и пробвай
от проба глава не боли!

Относно темата не-знам немога ти помогна не съм пробвал но ако искаш и мислиш купи си го и пробвай

- Караконжоулу
- Контакти:
denitko1 написа:от проба глава не боли!
Като чуеш цената ще те заболи

Хората с парашути спират самолети и коли ти ако мислиш ,че можеш да го теглиш си купи и кажи резултата:)