Имаме вече два равностойни сайта на Замунда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Имаме вече два равностойни сайта на Замунда

Мнениеот Parmalat » 24 апр 2013 00:36

Досега популярният Zamunda.net с нов екип и разрастващият се Zamunda.se със старият екип.От цялата работа печелим ние обикновенните потребители.Имам регове и в двата и съм доволен от тях.Конкуренцията вдига качеството.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Имаме вече два равностойни сайта на Замунда

Мнениеот soilwork » 24 апр 2013 00:46

Parmalat написа:Досега популярният Zamunda.net с нов екип и разрастващият се Zamunda.se със старият екип.От цялата работа печелим ние обикновенните потребители.Имам регове и в двата и съм доволен от тях.Конкуренцията вдига качеството.
Старите регистрации в Замунда.нет валидни ли са още или :roll: ....тука в Германия торентите са забранени,та питам като се прибера след месец-два в отпуск дали трябва да си правя нов профил,че доста музика и филми трябва да се теглят :lol:

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 24 апр 2013 00:53

Валидни са! Даже и за zamunda.se са валидни и се ползват абсолютно същите, които си ползвал в zamunda.net

haha

Мнениеот haha » 24 апр 2013 01:04

Доколкото знам, Zamunda.net е хакнатия сайт (от 1 от админите), Zamunda.se е този, който би трябвало да ползваме.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 апр 2013 01:19

haha написа:Доколкото знам, Zamunda.net е хакнатия сайт (от 1 от админите), Zamunda.se е този, който би трябвало да ползваме.

И двата си вървят даже Zamunda.net имат нова категория Каталог Сериали/TV. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 24 апр 2013 02:06

soilwork написа:
Parmalat написа:Досега популярният Zamunda.net с нов екип и разрастващият се Zamunda.se със старият екип.От цялата работа печелим ние обикновенните потребители.Имам регове и в двата и съм доволен от тях.Конкуренцията вдига качеството.
Старите регистрации в Замунда.нет валидни ли са още или :roll: ....тука в Германия торентите са забранени,та питам като се прибера след месец-два в отпуск дали трябва да си правя нов профил,че доста музика и филми трябва да се теглят :lol:

Можеш да си теглиш и от Германия 8-) Потърси в нета плъгин за Мозила Foxyproxy(напълно безплатен) и какви трябва да са настройките му и си готов.И за хром има някакви подобни плъгини,но не зная как се казват и не мога да ти помогна 8-) Относно въпросът ти...да можеш да дърпаш и от двата с една и съща регистрация и парола,без да се налага да се регистрираш отново.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 24 апр 2013 03:06

haha написа:Доколкото знам, Zamunda.net е хакнатия сайт (от 1 от админите), Zamunda.se е този, който би трябвало да ползваме.

Kakво означава " би трябвало да ползваме". Замунда.нет в момента е в ръцете на нейния създател. Замунда.се в ръцете на бившия му екип. Имали са разногласия как трябва да се развива сайта, изгонил ги е, те са си направили копие. Все едно създателят на гонг да изгони модераторите и журналистите, те да си направят сайт и някой да обяснява кой е правилният сайт.

Интересното е, че не можа да ги изгони тихо, ами стана твърде много драма. Идеята е била да им забрани достъпа и да им изтрие всички възможни бек-ъпи на сайта. Оказа се, че те имат резервен и усяха да го възстановят като замунда.се.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 24 апр 2013 03:13

ВАЖНО

Благодарения на единствение шеф вече на ЗАМУНДА.НЕТ,всички отрицателно коефиценти на никовете ви са изравнени с начислени ГБ,също така вече няма да се трият торенти заради авторски права,всичко това не се отнася за замунда.се
;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 24 апр 2013 04:50

soilwork написа:

На твое място дори през прокси не бих теглил в Германия. ;)
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”