Имаме вече два равностойни сайта на Замунда
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Имаме вече два равностойни сайта на Замунда
Досега популярният Zamunda.net с нов екип и разрастващият се Zamunda.se със старият екип.От цялата работа печелим ние обикновенните потребители.Имам регове и в двата и съм доволен от тях.Конкуренцията вдига качеството.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Имаме вече два равностойни сайта на Замунда
Старите регистрации в Замунда.нет валидни ли са още илиParmalat написа:Досега популярният Zamunda.net с нов екип и разрастващият се Zamunda.se със старият екип.От цялата работа печелим ние обикновенните потребители.Имам регове и в двата и съм доволен от тях.Конкуренцията вдига качеството.

- Rooster1912
- Контакти:
Валидни са! Даже и за zamunda.se са валидни и се ползват абсолютно същите, които си ползвал в zamunda.net
Доколкото знам, Zamunda.net е хакнатия сайт (от 1 от админите), Zamunda.se е този, който би трябвало да ползваме.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Доколкото знам, Zamunda.net е хакнатия сайт (от 1 от админите), Zamunda.se е този, който би трябвало да ползваме.
И двата си вървят даже Zamunda.net имат нова категория Каталог Сериали/TV.

[center]R.I.P[/center]
soilwork написа:Старите регистрации в Замунда.нет валидни ли са още илиParmalat написа:Досега популярният Zamunda.net с нов екип и разрастващият се Zamunda.se със старият екип.От цялата работа печелим ние обикновенните потребители.Имам регове и в двата и съм доволен от тях.Конкуренцията вдига качеството.....тука в Германия торентите са забранени,та питам като се прибера след месец-два в отпуск дали трябва да си правя нов профил,че доста музика и филми трябва да се теглят
Можеш да си теглиш и от Германия

shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Благодаря за инфото!!
-
- Контакти:
haha написа:Доколкото знам, Zamunda.net е хакнатия сайт (от 1 от админите), Zamunda.se е този, който би трябвало да ползваме.
Kakво означава " би трябвало да ползваме". Замунда.нет в момента е в ръцете на нейния създател. Замунда.се в ръцете на бившия му екип. Имали са разногласия как трябва да се развива сайта, изгонил ги е, те са си направили копие. Все едно създателят на гонг да изгони модераторите и журналистите, те да си направят сайт и някой да обяснява кой е правилният сайт.
Интересното е, че не можа да ги изгони тихо, ами стана твърде много драма. Идеята е била да им забрани достъпа и да им изтрие всички възможни бек-ъпи на сайта. Оказа се, че те имат резервен и усяха да го възстановят като замунда.се.
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
ВАЖНО
Благодарения на единствение шеф вече на ЗАМУНДА.НЕТ,всички отрицателно коефиценти на никовете ви са изравнени с начислени ГБ,също така вече няма да се трият торенти заради авторски права,всичко това не се отнася за замунда.се
Благодарения на единствение шеф вече на ЗАМУНДА.НЕТ,всички отрицателно коефиценти на никовете ви са изравнени с начислени ГБ,също така вече няма да се трият торенти заради авторски права,всичко това не се отнася за замунда.се

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "

soilwork написа:Старите регистрации в Замунда.нет валидни ли са още илиParmalat написа:Досега популярният Zamunda.net с нов екип и разрастващият се Zamunda.se със старият екип.От цялата работа печелим ние обикновенните потребители.Имам регове и в двата и съм доволен от тях.Конкуренцията вдига качеството.....тука в Германия торентите са забранени,та питам като се прибера след месец-два в отпуск дали трябва да си правя нов профил,че доста музика и филми трябва да се теглят
На твое място дори през прокси не бих теглил в Германия.

"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]