Ходили ли сте в чужбина и какви са впечатленията ви от там?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- South_Park
Ходили ли сте в чужбина и какви са впечатленията ви от там?
Нека в тази тема дискутираме тази тема 

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Re: Ходили ли сте в чужбина и какви са впечатленията ви от там?
1.Жените им са с няколко класи над българските.
2. Улиците им са чисти.
2. Улиците им са чисти.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
- South_Park
stn написа:1.Жените им са с няколко класи над българските.
2. Улиците им са чисти.
Македония

[/quote]
Бил съм в Русия и Беларус и смея да твърдя, че стандарта им на живот е много добър. Като цяло впечатленията са ми много добри, но да не забравяме че тези страни са от соц лагера и това е нещо нормално за тях.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
3. Хората не храчат по улицата.
Каква Македония те гони, Южняк?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
КНДР написа:Бил съм в Русия и Беларус и смея да твърдя, че стандарта им на живот е много добър. Като цяло впечатленията са ми много добри, но да не забравяме че тези страни са от соц лагера и това е нещо нормално за тях.
+1
Ходил съм в Китай и мога да потвърдя същото!
- South_Park
stn написа:3. Хората не храчат по улицата.
майтап

[/quote]
- modor
- Контакти:
КНДР написа:Бил съм в Русия и Беларус и смея да твърдя, че стандарта им на живот е много добър. Като цяло впечатленията са ми много добри, но да не забравяме че тези страни са от соц лагера и това е нещо нормално за тях.
А в КНДР, кога.......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Ходя в Русия при баба ми и дядо ми всяко лято,няма по-хубава страна от Русия!Страхотни хора,страхотна държава,страхотна история!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zQyYidgk-0Y[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zQyYidgk-0Y[/youtube]
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –
Твоё достоянье на все времена!
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –
Твоё достоянье на все времена!
По-интересно е какви са ни впечатленията от България като се върнем. За мен е смесено чувство от радост, че съм се прибрал вкъщи, където има толкова неща, които обичам и усещането, че България е най-забитото място въобще.
Идвал съм от най-източната точка на Азия, от остров в Тихия океан, със смени по екзотични летища, но като се наредя на опашката на паспортния контрол в София и видя надменния поглед на чиновника, който все едно ме кара да си платя с малко загубено време за пътуването, разбирам, че това го имаме само тук.
И почти навсякъде имат много по-сериозни проблеми от нас. Тайфуни, сурови условия, неплодородни почви, пустини, студове, жеги, липса на вода и какво ли не и пак се справят по-добре. А ние си имаме перфектни условия и трябва да ги ценим и малко да се стегнем. В голяма степен сме късметлии, останалото зависи от нас.
Идвал съм от най-източната точка на Азия, от остров в Тихия океан, със смени по екзотични летища, но като се наредя на опашката на паспортния контрол в София и видя надменния поглед на чиновника, който все едно ме кара да си платя с малко загубено време за пътуването, разбирам, че това го имаме само тук.
И почти навсякъде имат много по-сериозни проблеми от нас. Тайфуни, сурови условия, неплодородни почви, пустини, студове, жеги, липса на вода и какво ли не и пак се справят по-добре. А ние си имаме перфектни условия и трябва да ги ценим и малко да се стегнем. В голяма степен сме късметлии, останалото зависи от нас.
[center]
[/center]