Лост за врата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Лост за врата
Някой който има такъв лост http://sportdepot.bg/bg/product/r_risin ... Q9NDU.html да ми пише на лично ако може да го попитам няколко въпроса ?
Re: Лост за врата
преди година си взех такова чудо от Джъмбо за 15 кинта!
монтира се на касата на вратата, като болтчета се завиват в дървената каса, металните шайби лягат на тях! със завъртане се удължава и затяга между касите! ВНИМАНИЕ! болтовете са в найлонка вътре в тръбите!
110 килограмов пич се е набирал на него и то не е мръдвало!
много полезна джаджа е за загрявка и сутришно раздвижване на мускулите!
монтира се на касата на вратата, като болтчета се завиват в дървената каса, металните шайби лягат на тях! със завъртане се удължава и затяга между касите! ВНИМАНИЕ! болтовете са в найлонка вътре в тръбите!
110 килограмов пич се е набирал на него и то не е мръдвало!
много полезна джаджа е за загрявка и сутришно раздвижване на мускулите!

- Странджата
- Контакти:
А ако касата не е дървена? И аз искам да си купя, но се страхувам, че тези пластмасови каси няма да издържат натискът - нали лостът се навива и така се закрепва.
-
- Контакти:
Тоест, като сваля лоста, и в касата остават дупки от винта? Ай нЕма нужда...Дори и с тапи да ги скрия, пак ще е грозно. Да не говорим, че при каса с височина 2 метра, при моят ръст или ще трябва да се набирам от лег, или ще си удрям главата в касата (или в стената над нея) 
П.П. Такъв лост пускат и в Лидл от понеделник, поне това видях в една от десетките брошурки в пощата

П.П. Такъв лост пускат и в Лидл от понеделник, поне това видях в една от десетките брошурки в пощата
от около 2 месеца имам този лост:

монтира се супер лесно и е много качествен - за 14 кинта от Лидл си го купих

монтира се супер лесно и е много качествен - за 14 кинта от Лидл си го купих

Точно с такъв лост един приятел щеше да си счупи врата. При по-интензивни набирания лоста изпуска и последствията може да са много неприятни. А и както е написал колегата отгоре ако си по-висок е доста неудобно. Лично моето мнение е, че лоста не става за големи хора, а за деца до 1.60 и 50-60 кила.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Седем написа:Точно с такъв лост един приятел щеше да си счупи врата. При по-интензивни набирания лоста изпуска и последствията може да са много неприятни. А и както е написал колегата отгоре ако си по-висок е доста неудобно. Лично моето мнение е, че лоста не става за големи хора, а за деца до 1.60 и 50-60 кила.
зависи с какъв винт си го закачил за вратата, аз си купих специални и много по-добри дебели стоманени винтове, а не използвах тези от лоста който купих, защото са много по-тесни и малки. това като го закачиш за вратата няма вадене, трябва да се разбива касата след това.
- Странджата
- Контакти:
Re: Тео
И ми кажи, ако касата не е дървена, не е ли опасно при навиването, за да се затегне, да се повреди - например да хлътне или нещо такова?
Re: Тео
Странджата написа:И ми кажи, ако касата не е дървена, не е ли опасно при навиването, за да се затегне, да се повреди - например да хлътне или нещо такова?
зависи каква ти е касата, желязна или алуминиева е

- Странджата
- Контакти:
Re:Teo
За жалост нито едното, нито другото - по-скоро ми изглежда на нещо пресовано ... Благодаря - страховете ми май са си основателни ... Ще се набирам по старовремски - с мисионерската