Ходили ли сте на бригади в чужбина?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Ходили ли сте на бригади в чужбина?

Мнениеот South_Park » 05 фев 2013 16:22

Пускам тази тема за информация , дали сте работили в чужбина , какво и дали сте останали доволни ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

favaca8888
Контакти:

Re: Ходили ли сте на бригади в чужбина?

Мнениеот favaca8888 » 05 фев 2013 16:33

Ходил съм.Ако остана без работа, пак ще отида, но никога няма да остана да живея в чужбина.
Да го духат всички чуждопоклонници ,които заминават за странство и псуват България, колко сме зле и колко сме бедни.

тъпа тема
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 05 фев 2013 16:38

favaca8888 написа:Ходил съм.Ако остана без работа, пак ще отида, но никога няма да остана да живея в чужбина.
Да го духат всички чуждопоклонници ,които заминават за странство и псуват България, колко сме зле и колко сме бедни.

тъпа тема

+1919

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 05 фев 2013 16:42

favaca8888 написа:Ходил съм.Ако остана без работа, пак ще отида, но никога няма да остана да живея в чужбина.

тъпа тема

Защо да е тъпа темата, човека се интересува и които има желание ще обясни, които няма да не казва. Аз лично не съм ходил, но смятах да го направя, просто изпуснах сроковете за регистриране, но есента смятам да се пробвам ако съм жив и здрав. А колкото до това, дали Българите в чужбина си псуват родината си мисля, че е въпрос на възпитание, морал и личностно израстване...

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 05 фев 2013 16:48

тъпа тема

От къде я извади тая логика, че щом някой е решил да отиде в чужбина за 4-5 месеца да изкара някой лев и да види свят, е чуждопоклонник, или че пък си псувал родината?? :shock: Пълни глупости са тва. Аз лично очаквам през май да замина във Великобритания на бригада, а догодина евентуално в Америка. В Англия на селксостопанските бригади, ще ти трябват по-малко пари да заминеш и ти е по-сигурна печалбата отколкото в Америка. Там ти трябва да работиш на 2 места ако искаш да се върнеш с повче пари, но пък и изживяването там ще е по-запомнящо се. Вече зависи много и в кой град ще си и какво ше работиш, но това ти си го избираш.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 05 фев 2013 16:51

Аз съм чувал , че за да заминеш ти трябват сериозна сума пари ! Там ще работиш , разходи и като се върнеш няма да си изкарал добри пари

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 05 фев 2013 16:51

South_Park написа:Пускам тази тема за информация , дали сте работили в чужбина , какво и дали сте останали доволни ;)

Аз миналата година бях в Щатите, тази също мисля да ходя. Хубаво е да се излезе поне веднъж да видиш как живеят и другите, малко език да упражниш :>
Иначе за отзиви тук най-добре гледай : http://brigadiri.com/forum/index.php
Имат инфо за поне няколко страни.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 фев 2013 16:53

без да искам да злепоставям някого, просто 90 % от хората които заминават са абсолютно завършени боклуци !

на тези които заминават за чужбина за бригада мога да им дам следния съвет :

Стойте далеч от българи :)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
vetchnia
Контакти:

Мнениеот vetchnia » 05 фев 2013 17:03

Ivo-Chernomoretz написа:Аз съм чувал , че за да заминеш ти трябват сериозна сума пари ! Там ще работиш , разходи и като се върнеш няма да си изкарал добри пари

Аз също съм го чувал от приятели и познати, които са се връщали с по 500лв. отгоре над това, с което са заминали. Все едно да се хванеш тук на някаква сезонна работа за 1-2 месеца, даже и повече ще изкараш.

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 05 фев 2013 17:03

favaca8888 написа:без да искам да злепоставям някого, просто 90 % от хората които заминават са абсолютно завършени боклуци !

на тези които заминават за чужбина за бригада мога да им дам следния съвет :

Стойте далеч от българи :)

Ебати ограничения тип. Някои хора живеят още със комунистическо мислене.
est. 1912

Върни се в “Свободна зона”