Ходили ли сте на бригади в чужбина?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- South_Park
Ходили ли сте на бригади в чужбина?
Пускам тази тема за информация , дали сте работили в чужбина , какво и дали сте останали доволни 

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
-
- Контакти:
Re: Ходили ли сте на бригади в чужбина?
Ходил съм.Ако остана без работа, пак ще отида, но никога няма да остана да живея в чужбина.
Да го духат всички чуждопоклонници ,които заминават за странство и псуват България, колко сме зле и колко сме бедни.
тъпа тема
Да го духат всички чуждопоклонници ,които заминават за странство и псуват България, колко сме зле и колко сме бедни.
тъпа тема
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
- Контакти:
favaca8888 написа:Ходил съм.Ако остана без работа, пак ще отида, но никога няма да остана да живея в чужбина.
тъпа тема
+1919
favaca8888 написа:Ходил съм.Ако остана без работа, пак ще отида, но никога няма да остана да живея в чужбина.
тъпа тема
Защо да е тъпа темата, човека се интересува и които има желание ще обясни, които няма да не казва. Аз лично не съм ходил, но смятах да го направя, просто изпуснах сроковете за регистриране, но есента смятам да се пробвам ако съм жив и здрав. А колкото до това, дали Българите в чужбина си псуват родината си мисля, че е въпрос на възпитание, морал и личностно израстване...
тъпа тема
От къде я извади тая логика, че щом някой е решил да отиде в чужбина за 4-5 месеца да изкара някой лев и да види свят, е чуждопоклонник, или че пък си псувал родината??

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
-
- Контакти:
Аз съм чувал , че за да заминеш ти трябват сериозна сума пари ! Там ще работиш , разходи и като се върнеш няма да си изкарал добри пари
South_Park написа:Пускам тази тема за информация , дали сте работили в чужбина , какво и дали сте останали доволни
Аз миналата година бях в Щатите, тази също мисля да ходя. Хубаво е да се излезе поне веднъж да видиш как живеят и другите, малко език да упражниш :>
Иначе за отзиви тук най-добре гледай : http://brigadiri.com/forum/index.php
Имат инфо за поне няколко страни.
-
- Контакти:
без да искам да злепоставям някого, просто 90 % от хората които заминават са абсолютно завършени боклуци !
на тези които заминават за чужбина за бригада мога да им дам следния съвет :
Стойте далеч от българи
Стойте далеч от българи

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Ivo-Chernomoretz написа:Аз съм чувал , че за да заминеш ти трябват сериозна сума пари ! Там ще работиш , разходи и като се върнеш няма да си изкарал добри пари
Аз също съм го чувал от приятели и познати, които са се връщали с по 500лв. отгоре над това, с което са заминали. Все едно да се хванеш тук на някаква сезонна работа за 1-2 месеца, даже и повече ще изкараш.
favaca8888 написа:без да искам да злепоставям някого, просто 90 % от хората които заминават са абсолютно завършени боклуци !
Стойте далеч от българи
Ебати ограничения тип. Някои хора живеят още със комунистическо мислене.
est. 1912