Зрители атакуваха в ефир БТВ заради Булсатком!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Зрители атакуваха в ефир БТВ заради Булсатком!

Мнениеот obi4am_pirin » 18 яну 2013 09:55

Вълна от недоволни зрители затрупа тази сутрин БТВ. Малко след 7.15 часа сутринта след прегледа на печата времето е запазено за зрителски обаждания. В момента, в който линиите бяха отворени обаче водещите на „Тази сутрин“ Ани Цолова и Виктор Николаев буквално бяха отнесени от гневни коментари предизвикани от скандала с „Булсатком“.
„Що не седнете столче срещу столче с „Булсатком“ и да се разберете“, заяви един от зрителите. „В крайна сметка въпросът на референдума може да бъде за или против БТВ“, предложи той. Очевидно неочакваната критика, на която в телевизията не са свикнали изнерви до крайност Ани Цолова, която посъветва зрителя да гледа други канали, след като не харесва БТВ. Далеч по уравновесено Виктор Николаев се нае с тежката задача да обясни, че телевизията намалила отстъпката, която давали в пакет за програмите на групата, като специално за БТВ цената била нулева. Експерти обаче коментираха, че това няма никакво значение, след като програмата на БТВ се продава в пакет с негледаемите си програми, а сателитните и кабелните оператори нямат право да се откажат от някои от програмите. Затова Виктор Николаев реши дори да изкара телевизията като жертва като обвини „Булсатком“, че са ги отрязали.
Ани Цолова обаче отново изпусна нервите си секунди по-късно, след като се оказа, че и вторият зрител е възмутен от скандала със сателитния оператор. Жената дори се оказа, че не е абонат на Булсатком, но изказа възмущението си от поведението на телевизията и попита дали цялата акция на телевизията не е популизъм. „Какъв ви е проблема – хем не сте на "Булсатком", хем ни гледате“, избухна Цолова. Тя не обърна внимание дори на лекото побутване от страна на екранния си партньор да намали децибелите и реши да заклейми зрителката с думите “Виждам излишно хейтърство във второ обаждане“.
Заради нервите Виктор Николаев изпусна репликата, че докато в Европа печалбата от доставката на телевизионния сигнал се дели наполовина между оператора и телевизията, у нас операторите прибирали 80% от печалбата си. Тук Ани Цолова реши да придаде текезесарски стил на обяснение като сравни случая с продажбата на череши. Не може в разгара на сезона производителите да продават череши по 50 ст., а на пазара да ги купуваме по 5 лв., мотивира се Цолова. За ужас на водещите и третият успял да се свърже с телевизията зрител също ги подложи на унищожителна критика. „Булсатком“ са прави – не може да ги задължавате да купуват целия ви пакет, каза зрителят. Виктор Николаев реши да оправдае шефовете си, като каза, че кабелните и сателитните оператори също предлагат програмите с в пакет и зрителите не можели да ги променят. За щастие на Ани Цолова четвъртият зрител ги похвали като ги нарече най-добрия тандем в ефира. „Да приключим с този зрител“, каза Цолова с огромна усмивка на задоволство, че най-накрая са получили подкрепа.
Те обаче не пропуснаха да рекламират комичното ръководство как да се монтира домашна антена тип "вилица", за да могат "онеправданите" зрители да гледат турските сериали, които преобладават в програмната схема на БТВ. По модела на рекламите за цифрова телевизия от БТВ съветват зрителите да насочат "вилиците" към съответния телевизионен предавател .
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Re: Зрители атакуваха в ефир БТВ заради Булсатком!

Мнениеот nib » 18 яну 2013 10:13

За мен специално БТВ не са много важни , но в случая продават нещо и който не го иска не го купува. Едва ли само на Булсат са поискали повече пари. Не съм чул някой друг кабелен оператор да е увеличил таксата щото и БТВ са я увеличили. Мисля че Булсата ще я загуби тая война, това са митове че на хората не им пука че ги няма БТВ и каналите им. 80% от тези които познавам и са на Булсат вече се замислят за смяна. И аз бих се замислил. Не гледан турски, даже никви сериали ама БТВ екшън и БТВ новините щяха да ми липсват

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 18 яну 2013 10:14

Доста са безсрамни БТВ. Благодаря на Булсатком че ни отърваха от най-анитбългарската Босфор ТВ. (знам че не съм длъжен да ги гледам дори и да ги има, но сега ми е още по-хубаво че ги няма) Да си пуснат пакета отделно да видим кой ще плаща за него.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 яну 2013 10:15

„В крайна сметка въпросът на референдума може да бъде за или против БТВ“, предложи той.

:shock: :roll: Не е истина с каква простотия се ангажира народното недоволство. Наркоманията наречена телевизия е вече най-големия бич от всякаква друга зависимост. На какво се опира днес животът- да ходиш на работа и през останалото време да гледаш телевизия, без да ни вълнуват и касаят къде по-важни и съществени неща. Превърнали сме се в зомбита и дори не го осъзнаваме.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 яну 2013 10:16

Верно ли .... изпуснал съм голям цирк.
Аз снощи по "Господарите" гледах как една от шефките въртя и сука 10 минути, стана за резил и пак не даде обяснение защо БТВ не плаща вече 4 години за авторски права. Смешката бе, че като мотив за неплащане се оказа " .... задълженията на БСК към БТВ".
Нещо много нагазиха в дълбокото БТВ-то напоследък!
Утре ще взема да звънна на Ани Цолова и да я подкарам :)
малееееееее ....смях
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 18 яну 2013 10:16

Бтв е американска телевизия, лобираща за американски продукти и американско влияние у нас! К*р за бтв и анти-бългрската им кампания!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 18 яну 2013 10:18

Да след това референдум какво да вечерям след като съм се зомбирал от тъпотия по ТВ. Не гледам никаква телевизия, а още по-малко БосфорТВ. Незнам как хората може да роптаят, че са им спряли тази "платена" телевизия по която се въртят турските бълвочи.
Изображение

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 18 яну 2013 10:19

БТВ са най-поръчковата телевизия ! И без друго турските помии в ефира на тая тъпа телевизия не вълнуват почти никого !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 яну 2013 10:19

Nikona написа:Да след това референдум какво да вечерям след като съм се зомбирал от тъпотия по ТВ. Не гледам никаква телевизия, а още по-малко БосфорТВ. Незнам как хората може да роптаят, че са им спряли тази "платена" телевизия по която се въртят турските бълвочи.

...а мачове само на живо ли гледаш?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 яну 2013 10:20

Аз пък се чудя,нещо от доста дълго време,провокиран от постоянните скандали за рейтинги,канали,пакети и т.н.Не може ли,всеки един човек,вместо да си плаща пакет от 150 канали от които поне 100 не гледа никога,да има възможност да си подбере свой собствен пакет от канали,които гледа и има желание да има,като цената на всеки канал например да е 0.30 ст.Това е само примерна сума,нямам представа как би се разделило,но просто не може всеки от вас да няма подобен проблем.Аз гледам около 30-40 канала,всички други са ми ненужни,защо трябва да плащам за тях ?

Върни се в “Свободна зона”