Пийняка Анти- конти бит, ограбен и обезчестен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Пийняка Анти- конти бит, ограбен и обезчестен

Мнениеот Levskar_90 » 16 яну 2013 20:08

Отнеха девствеността на пийняка от Господари на ефира след омаскаряване с домашна ракия

Кьоравият Златан свидетел на изнасилването на другаря си по чашка
Завършен рецидивист обезчести култовия пийняк от дуета Анти-конти- Митко Андонов. Страшната, грозна, немислима истина от крими хрониката от началото на юни миналата година лъсна днес в съда. Зад следното съдебно съобщение: „Срещу подсъдимия Валентин Русенов е повдигнато обвинение за отнемане на чужди вещи- пари в размер на 20 лв. от владението на Митко А. с намерение противозаконно да ги присвои, като е употребил затова сила, както и е извършил действия на полово удовлетворение с лице от същия пол – Митко А.. Зад тези думи всъщност се крие жестоката мъка на Анти-контито от Стъргалото- отнемането на девствеността му. Пийнякът влезе с наведена от срам глава в съда, за да чуе отново болезнената история за насилствените ласки. С него в храма на Темида се пъхна и другият Анти-конти-Златан, който се води свидетел на драмата, въпреки, че хич недоскива (от години той проси пари за операция на очите).
За да спести резила на телевизионния любимец от Господари на ефира, съдът реши да гледа делото при затворени врати. Розовите детайли и цялата XXXL пищност на инцидента обаче разкри братът на жертвата- Йордан. Пийняците и други от тайфата алкоунищожители изпросили някоя пара и я инвестирали в обичайното- домашна ракия. Събрали се в порутена къща близо до Централна гара, но така се омаскарили от фиркане, че забравили кой- кой и какво има между краката.

Върнах се от Италия специално да видя какво става с брат ми. Много е посърнал, ма много. Само да ви кажа- вкарали са го в кур капан. Напили са го и са го изклатили като стой та гледай. Хубаво, че е бил фиркан като животно, та не е разбрал как го... Не е човешка тая работа. Той Митко купил мезето, пиячката, а те в клопка го вкараха, та взеха и че любов му направиха. Па и си Рецидивистът Валентин за пореден път на подсъдимата скамейка
Рецидивистът Валентин за пореден път на подсъдимата скамейкаплатил за нея. 20 кинта му взели. От боя се оздравява, и любенето ще го преживее, ама тия 20 лева ще му държат влага дълго. Все едно за сайдисване си е платил. Гадост! Щото тук си има някакъв ред- не е редно да пиеш и ядеш с парите на другия, да му прибереш кинтите и за благодарност да го опаткаш. Хубава работа, нарежда в коридора на съда Йордан. Видях го след случката, бе като мекица от пиене, биене и любене, разказва тъжно брат за брата.

Image title
После разказва какво е чул за спасението на Митко. Отървали го някои си Ангел и жрицата от Алеята Мими. Двамата викнали линейка и полиция. Тя влетяла на пиянската оргия и видяла как Валентин Русенов люби страстно изпадналия в алкохолен амок и тежко пребит Анти-конти. Ей, коч с коч. Хляба ще ми изядете така. Що Митко клатиш, като за пет кинта ще ти дам, изпаднала в истерия от неочакваната конкуренция Мими и измъкнала вече обезчестения Митко от любовната хватка на рецидивиста. Ми закъсня, ма! Прищя ми се, а този хубостник беше до мен. То мерак не трае, отговорил Валентин и засукал доволно мустак.

Image title
Днес с белезници бе докаран невъзмутимият нерез Валентин Русенов, който някак сластно изгледа, смигна на жертвата си и заканително извъртя глава. Митко Анти-контито пък провеси унило мустак и примляска с погнуса. Самият Русенов явно е свикнал с мъжката любов, тъй като е изкарал близо 25 години в пандела. Той е навъртял четвърт век стаж из килиите след над 20 осъдителни присъди- за кражби, побоища, измами. А скоро прибави в блестящото си крими CV и мъжко изнасилване.

Image title
След това Анти-конти вече не е същият. Един омърлушен ходи, един ошмулен. И пиенето вече не му върви много- само по литър вино на ден и малко ракийка. То тая мъка живее ли се, бе, нарежда брат му Йордан. Той шета като просяк из Европата. Последно бродил из Италия и Германия, имало дни в които заработнвал по 300 евро на ден. Пускал клета ръка пред църкви и търговски центрове и много му вървяла далаверата. А ей тоя гад Валентин и мен окраде- 2000 лева ми отмъкна преди време. Бе голям мушмурок. Добре поне, че друго не ми стори, допълва бай Данчо.

Обезчестеният Митко Анти-конти пък е шпакловкаджия и професионален пияница. Разведен е, има едно дете, но жената го замъкнала някъде в чужбина. Image title
Изображение
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Пийняка Анти- конти бит, ограбен и обезчестен

Мнениеот Middlesbrough » 16 яну 2013 20:27

Неска го видях на спирката докато чаках рейса след работа :Д беше айляк :Д:Д:Д

Офтопик:

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 16 яну 2013 20:47

:lol: Няма такава история...

Направо съм щастлив,че коментар 777 ми е на такъв цирк :mrgreen:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 16 яну 2013 20:56

Кръв, насилие и сексскандали разтърсват популярното от Господари на ефира ромско трио от Пловдив Анти конти.
Въпреки това Златан, Митко и Йордан, които често се изявяват в шоуто по Нова телевизия, са непоклатими.
Златан, Митко и аз сме телевизионни звезди. Цяла публика познава нас. Това заяви днес пловдивският ром Йордан Андонов, брат на Митко Андонов, който пък също днес води дело срещу друг циганин рецидивист, че го изнасилил и ограбил – вижте Още по темата.
На въпрос какво означава името Анти конти, Йордан авторитетно заявява: Означава на английски, че много ни обичат.
Господари на ефира сме. Обича народа нас. Цялото Германия знае за нас по интернет и телевизията, непоклатим е с вярата в собствената си популярност Йордан.
Той не крие, че членовете на триото обичат да си пийват.
Даже дойде почерпен в съда.
Въпреки, че Златан от триото е брат на рецидивиста Валентин Русенов, обвинен в побой и сексуална гавра с брата на Йордан – Митко Локото, отношенията между тримата си остават все така приятелски и миролюбиви. http://www.plovdiv-online.com/plovdiv/i ... 0nti-konti
Прякорът на жертвата кърти :mrgreen:

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 16 яну 2013 21:01

Мен пък ми е гадно от тея. Защото не намерят пиянките на Варна, София или някой друг град, а на Пловдив много интересно. Тоя Велков ги намери, журналистите трябва да мислят малко, когато ги правят тези репортажи....

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 16 яну 2013 21:03

Пловдивчанинът написа:Мен пък ми е гадно от тея. Защото не намерят пиянките на Варна, София или някой друг град, а на Пловдив много интересно. Тоя Велков ги намери, журналистите трябва да мислят малко, когато ги правят тези репортажи....

Да доста лоша реклама ви правят.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 яну 2013 21:12

Пловдивчанинът написа:Мен пък ми е гадно от тея. Защото не намерят пиянките на Варна, София или някой друг град, а на Пловдив много интересно. Тоя Велков ги намери, журналистите трябва да мислят малко, когато ги правят тези репортажи....

Ами може би са по-малко пиянки? Де да знаем. Ама се прочухте в цял свят. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 16 яну 2013 22:14

Levskar_90 написа:

Да доста лоша реклама ви правят.

Единствената ни утеха е, че са от противниковия лагер :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 16 яну 2013 22:19

Каква поредна футболна драма уважаеми зрители :) :) :)

Върни се в “Свободна зона”