Спортното шоу „Пред банята” по TV7 привлича ново лице в редиците си – един от най-уважаваните спортни журналисти у нас Томислав Русев става част от екипа на предаването. Заедно с другите водещи той ще коментира най-интересните теми и събития, свързани с българския и световен футбол, а също и най-любопитното от света на спорта.
От началото на новата година „Пред банята” ще бъде с продължителност 2 часа и вече ще се излъчва от 20:00 часа. Предаването ще запази разпалените спорове и дискусии, като ще отдели повече време на зрителските мнения и въпроси. Ще бъде засилен акцентът върху европейския футбол, като за целта е направено специално проучване на фенските пристрастия.
„Пред банята” ще предложи и нова рубрика на своите зрители. В „Дартс” ще участват популярни лица от екрана, които ще бъдат „обстрелвани” с неудобни въпроси от водещите. Шоуто ще продължи да кани и актуални спортни личности, които да говорят по най-пресните теми, свързани с тях.
Предаването ще отдели повече време на спорните положения от родните и европейски футболни терени, а рубриката „Къс пас” ще стане още по-зрелищна и динамична. Съревнованието между водещите да дадат вярна прогноза за предстоящите футболни дербита също ще се запази през 2013 г.
Първият епизод на „Пред банята” през новата година ще бъде на 7 януари от 20:00 часа по TV7.
Томислав Русев става водещ в „Пред банята” по TV7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Томислав Русев става водещ в „Пред банята” по TV7
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- Levskar_90
Re: Томислав Русев става водещ в „Пред банята” по TV7
Браво на Томето един левскар поема щафетата от друг левскар като Борката Касабов.
Успех Томе
Успех Томе

-
- Контакти:
Ами то вътре стана само левскари, какви спорове ще се водят.
- modor
- Контакти:
Предлагам за дружка на Ники Александров да сложат
Милен Христов 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Левски или Смърт!!!
- Контакти:
radko_piratko написа:Ами то вътре стана само левскари, какви спорове ще се водят.
Нормално е да са левскари? Все пак:
-ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!!!

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]
- controller
- Контакти:
Жалко г-н Русев и вие ли се дадохте на медийната машина на Делян Пеевски и Цветан Василев .... жалко ,много жалко . А пред Банята е едно супер посредствено предаване , сори всеки си има право на мнение , ама не бих си пропилял 1 час в слушане на глупости !

- Левски или Смърт!!!
- Контакти:
controller написа:Жалко г-н Русев и вие ли се дадохте на медийната машина на Делян Пеевски и Цветан Василев .... жалко ,много жалко . А пред Банята е едно супер посредствено предаване , сори всеки си има право на мнение , ама не бих си пропилял 1 час в слушане на глупости !

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
modor написа:Предлагам за дружка на Ники Александров да сложатМилен Христов
Няма нужда , и без това му дават прекалено много думата (както на всяко малцинство в България)

- Levskar_90
modor написа:Предлагам за дружка на Ники Александров да сложатМилен Христов

и какво му гледате на това бе пускал съм го няколко пъти за 2-3 минути то голяма селяния всеки вика зей особено единия се командва и се кара не го знам какъв е ама пълен идиот налага си само смотаното мнение както и да е и аз не ми харесва да слушам караници и надвикване