Как ще се развие мач ако играят Колумбия и Холандия? - За 80 минути холандците ще изпушат тревата, а през останалите 10 колумбийците ще изсмъркат очертанията.
Един човек бил голям цесекар.Цял живот ходил по мачове навсякъде из Европа, бил в студ, в пек, в дъжд, в сняг навсякъде с "армейците".Един ден обаче и на него му дошъл реда и легнал на смъртния одър.Поне едно време с сетни сили той привикал къ, себе си един от синовете си. -Сине искам да ми дадеш една от онези бутафорни молби с което се отричаш от ЦСКА и всичките му велики успехи и ставаш фен на любимците на всички отбори от бившия соцлагер Левски.Искам да стана левскарче. -Но татко изхарчил си пари за три къщи за да ходих по мачове на ЦСКА цял живот.Знаят те навсякъде като голям армеец защо така ще се позориш в последния си миг. -Като ще се мре-казал бащата-да мре говедо.
Срещат се двама познати: -Нещо си много умърлушен,да не си болен,безработен или жената те заряза,пита единия? - Нееее! -Ами какво тогава? -Мъка,голяма мъка братко! -???? -Вчера разбрах,че сина ми е гей. -Твоето не е нищо,МОЯТ Е ОТ ЦСКА!!!
Отишъл Дучето на църква да се помоли.Изневеделица обаче му се явил самият Бог: -Кажи чадо мое,какво ти тежи на душата? -Оооо, дядо Боже,много ти се моля кажи ми кажи ми кога ЦСКА ще стане шампион за 31 път? -Няма да е скоро чадо мое,но бъди спокоен ще го доживееш-отвърнал Бог. -А кога Господи,ЦСКА ще бие пак ЛЕВСКИ с 5:0-отново попитал Дучето. -Еееее,чадо мое ,това вече няма да го доживееш. Разплакал се Дучето,но решил да зададе още един въпрос: -А кога,дядо Боже ЦСКА ще участва в Шампионската Лига? Разплакал се Господ след този въпрос. -Защо плачеш дядо Боже?-попитал Дучето. -Ами това и аз няма да мога да го доживея-отвърнал през сълзи Господ.
Емил Велев и Любо Пенев се засекли в столичен бар и седнали да се почерпят.След четвъртото уиски Любо попитал: -Ей,Кокал,ти мен уважаваш ли ма?-Ми де да знам.Чакай да помисля.-Мисли,щото който ма уважава,уважава ако не ша духа супата.Нали знайш?И Кокала се провикнал към сервитьорката: -Една гореща супа топчета,моля.Вили Вуцов от съседната маса го попитал:-Абе кокал,ти нали супи не ядеш? А Кокала отвърнал:-Ами Любо каза да духам супата,затова... -
Панчаревски момченца играели футбол с чисто нова топка. Майката на едното попитала: -Откъде тази топка? -Намерихме я. -Сигурни ли сте че е била загубена? -Разбира се. Някакви хора я търсеха.
Още как съм се родил, татко в ЛЕВСКИ ме вредил, затова отк’ак се помня, в мой’та мила къща родна, "САМО ЛЕВСКИ" се скандира, и чорба не се сервира.
Вървят Дядо Коледа, Снежанка, Интелигентен лефскар и дърт пияница и на земята виждат 100 кинта...Кой ще ги вземе??? - Дъртия пияница, щото другите са измислени персонажи.
Седят трима в една лодка и ловят риба. Единият поглежда замечтано слънцето и въздъхва: - Слънцето залязва. Вторият поглежда хоризонта и допълва: - Откога не съм виждал такъв красив залез. Третият без да продума ги бута във водата. Те изплуват и плюейки вода го питат: - Защо?!? - Първия за офтопик, втория за флууд. - Кретен, ти полудя ли бе! "Модераторът" спокойно взима едно гребло и ги прасва по главите: - За обида - бан!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Кораб минава покрай малък остров сред океана. По брега тича брадат мъж в окъсани дрехи и отчаяно маха с ръцe. - Кой е този? – пита един пътник капитана? - Нямам понятие. Всяка година като минаваме оттук изведнъж откача…