Комични ситуации с объркани екипи на отбори през годините

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Комични ситуации с объркани екипи на отбори през годините

Мнениеот mironi88 » 03 дек 2012 01:09

Едно от нещата с които винаги съм асоциирал Славия (освен с няколко други относно броя на феновете им, но да не засягам Big brother) е една снимка за поредицата "Футболна България". Годишника, който излиза преди всеки сезон в А група и представя съставите на родните тимове придружени с някаква отборна снимка. Славия винаги на тези снимки е добре изтупана. Отбора е подреден, седнал на пейки, подравнен. За разлика от любимия ми ЦСКА, който обикновено е сниман преди някоя контрола, с тренировъчни и различни фланелки. Именно фланелките ми направиха тогава, както и днес впечатление. Всички на въпросната снимка бяха с изчистен и наподобяващ истински Адидас екип, докато вратаря Данчо Господинов се кипреше с Пума. Парадокс. След това не съм засичал подобни гафове поне от Славия до днес. Тренират с Легеа, на рекламните Лога отзад е Легеа, някой път играят официално с Легеа, но някой път с Joma. Зарове ли хвърлят преди мач? Как се определя и кой в крайна сметка облича "белите"?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Legea или Joma? С какво се облича Славия?

Мнениеот bilyaletdinov » 03 дек 2012 01:26

В България , често се случва вратарите да играят с различна екипировка от полевите играчи . За мен трябва да се задължат отборите играещи в А група да имат на фланелките имената на играчите на БЪЛГАРСКИ ! Вратарят на Етър в сряда имаше лепенка на екипа , за да се прикрие името , което беше написано на нея . Славия си цъкат половин сезон с Легеа , сега преминават на Жома . Левски играе първо с емблема , след това с Л-то , а накрая и без него . Мога да дам още много примери , но няма смисъл . В България има всико друго , но не и професионализъм ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 03 дек 2012 01:34

Съгласен съм с това за имената на български. Освен може би за отборите, които играят в евротурнирите тъй като ще им се наложи може би само за 2-4 мача да си правят фланелки и на латиница. Но и в Русия и в Гърция надписите са на родните им езици като в Гърция някой път имената на чужденците съм виждал да си остават на латиница и в първенството.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 03 дек 2012 01:36

bilyaletdinov написа:В България , често се случва вратарите да играят с различна екипировка от полевите играчи . За мен трябва да се задължат отборите играещи в А група да имат на фланелките имената на играчите на БЪЛГАРСКИ ! Вратарят на Етър в сряда имаше лепенка на екипа , за да се прикрие името , което беше написано на нея . Славия си цъкат половин сезон с Легеа , сега преминават на Жома . Левски играе първо с емблема , след това с Л-то , а накрая и без него . Мога да дам още много примери , но няма смисъл . В България има всико друго , но не и професионализъм ...

А имаше и уникални парадокси и това не смятам, че даже е позволено в правилника. Васил Камбуров вратаря на буферите беше с екип на английския национален отбор в дербито срещу Ботев преди 8-9 години, май миналата година Банско игра с Левски за купата и вратарят на Банско Тодор Кючуков беше с вратарския екип на Тотнъм.....

Изображение

Потребителски аватар
Speranza
Контакти:

Мнениеот Speranza » 03 дек 2012 04:27

Аз пък си спомням,че през 2006та мисля беше, пролетта - Ботев (Пд) гостуваше на ЦСКА и сътвориха уникален гаф ! Излязоха с екипи на Рома, с актуалния им спонсор - Мазда, като някои беше пришил емблема на Ботев на фланелките , но на гащетата си беше лика на Рома... Невероятна обида към пловдивския клуб и непрофесионализъм !
Изображение
Изображение

You'll never walk alone!!

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 03 дек 2012 08:52

ХАХАХАХА това ме разби с фанелки на Рома ХАХАХАХАХА.Тази тема е интересна!Качвайте още такива гафове!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 дек 2012 09:05

Последната снимка кърти ;)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 03 дек 2012 09:58

Славия вече играят с Joma. Наистина започнаха с Легеа, но са решили от ръководството да ги сменя в средата на сезона. Много "професионално' :oops:
П.П. За колегите дето искат имената да са на български. Имената са си на български, просто трябва да са на кирилица ;) Аз съм ЗА!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rigobert
Контакти:

Мнениеот Rigobert » 03 дек 2012 10:18

Joma и Legea се внасят от една фирма в България. А за смяната на доставчика и професионализма - гледайте само как Рома ще смени Kappa по средата на сезона и ще се съдят

а тук това... http://www.trikorni.com/something-is-rotten-in-the-state-of-denmark/ ;) :)

Изображение

Върни се в “Свободна зона”