Комични ситуации с объркани екипи на отбори през годините
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Комични ситуации с объркани екипи на отбори през годините
Едно от нещата с които винаги съм асоциирал Славия (освен с няколко други относно броя на феновете им, но да не засягам Big brother) е една снимка за поредицата "Футболна България". Годишника, който излиза преди всеки сезон в А група и представя съставите на родните тимове придружени с някаква отборна снимка. Славия винаги на тези снимки е добре изтупана. Отбора е подреден, седнал на пейки, подравнен. За разлика от любимия ми ЦСКА, който обикновено е сниман преди някоя контрола, с тренировъчни и различни фланелки. Именно фланелките ми направиха тогава, както и днес впечатление. Всички на въпросната снимка бяха с изчистен и наподобяващ истински Адидас екип, докато вратаря Данчо Господинов се кипреше с Пума. Парадокс. След това не съм засичал подобни гафове поне от Славия до днес. Тренират с Легеа, на рекламните Лога отзад е Легеа, някой път играят официално с Легеа, но някой път с Joma. Зарове ли хвърлят преди мач? Как се определя и кой в крайна сметка облича "белите"?

- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Legea или Joma? С какво се облича Славия?
В България , често се случва вратарите да играят с различна екипировка от полевите играчи . За мен трябва да се задължат отборите играещи в А група да имат на фланелките имената на играчите на БЪЛГАРСКИ ! Вратарят на Етър в сряда имаше лепенка на екипа , за да се прикрие името , което беше написано на нея . Славия си цъкат половин сезон с Легеа , сега преминават на Жома . Левски играе първо с емблема , след това с Л-то , а накрая и без него . Мога да дам още много примери , но няма смисъл . В България има всико друго , но не и професионализъм ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Съгласен съм с това за имената на български. Освен може би за отборите, които играят в евротурнирите тъй като ще им се наложи може би само за 2-4 мача да си правят фланелки и на латиница. Но и в Русия и в Гърция надписите са на родните им езици като в Гърция някой път имената на чужденците съм виждал да си остават на латиница и в първенството.

- Пловдивчанинът
- Контакти:
bilyaletdinov написа:В България , често се случва вратарите да играят с различна екипировка от полевите играчи . За мен трябва да се задължат отборите играещи в А група да имат на фланелките имената на играчите на БЪЛГАРСКИ ! Вратарят на Етър в сряда имаше лепенка на екипа , за да се прикрие името , което беше написано на нея . Славия си цъкат половин сезон с Легеа , сега преминават на Жома . Левски играе първо с емблема , след това с Л-то , а накрая и без него . Мога да дам още много примери , но няма смисъл . В България има всико друго , но не и професионализъм ...
А имаше и уникални парадокси и това не смятам, че даже е позволено в правилника. Васил Камбуров вратаря на буферите беше с екип на английския национален отбор в дербито срещу Ботев преди 8-9 години, май миналата година Банско игра с Левски за купата и вратарят на Банско Тодор Кючуков беше с вратарския екип на Тотнъм.....

Аз пък си спомням,че през 2006та мисля беше, пролетта - Ботев (Пд) гостуваше на ЦСКА и сътвориха уникален гаф ! Излязоха с екипи на Рома, с актуалния им спонсор - Мазда, като някои беше пришил емблема на Ботев на фланелките , но на гащетата си беше лика на Рома... Невероятна обида към пловдивския клуб и непрофесионализъм !

You'll never walk alone!!
ХАХАХАХА това ме разби с фанелки на Рома ХАХАХАХАХА.Тази тема е интересна!Качвайте още такива гафове!
Последната снимка кърти 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Славия вече играят с Joma. Наистина започнаха с Легеа, но са решили от ръководството да ги сменя в средата на сезона. Много "професионално' 
П.П. За колегите дето искат имената да са на български. Имената са си на български, просто трябва да са на кирилица
Аз съм ЗА!

П.П. За колегите дето искат имената да са на български. Имената са си на български, просто трябва да са на кирилица

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Joma и Legea се внасят от една фирма в България. А за смяната на доставчика и професионализма - гледайте само как Рома ще смени Kappa по средата на сезона и ще се съдят
а тук това... http://www.trikorni.com/something-is-rotten-in-the-state-of-denmark/

а тук това... http://www.trikorni.com/something-is-rotten-in-the-state-of-denmark/