Осемгодишният шахматист и европейски шампион по шах за деца Цветан Стоянов победи последователно премиера Бойко Борисов и образователния министър Сергей Игнатов в шахматен двубой, който се проведе в сградата на Министерския съвет.
[wrapimg=]http://dariknews.bg/uploads/news_images/201209/photo_verybig_962210.jpg[/wrapimg]
8-годишен победи премиера Борисов в партия шах
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shumkar_44
- Контакти:
8-годишен победи премиера Борисов в партия шах
Последна промяна от shumkar_44 на 15 сеп 2012 01:23, променено общо 2 пъти.
Толстолоб, на теб съм роб.
Re: 8-годишен победи премиера Борисов в партия шах
От кога възрастта определя познанията в дадена сфера?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Браво на г-н Борисов, на децата трябва да им се пуска, за да им расте самочувствието 
п.п. Благородна постъпка, дано комунистите вземат пример

п.п. Благородна постъпка, дано комунистите вземат пример

Последна промяна от шивача на 15 сеп 2012 01:29, променено общо 1 път.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Pro-European
- Контакти:
тук съм на друго мнение. Браво на ... Бойко ! можеше само да загуби срещу този симпатяга, даже и да беше победил. да излезеш пред публика в такава среща е победа над собственото его. кой от нас би имал смелостта да играе на шах с 8-годишно момче примерно пред колегите си в офиса? аз не. а иначе - когато трябва, като има за какво - ще критикуваме ББ.
Авторът на темата: Ще спре ли..
- anihilator
- Контакти:
Водиш битка срещу пошлоста и плиткоумието но за жалост темите са ти точно такива , всъщност днес ти от една приятна новина ти създаде цирк , а именно талантливо българско дете се е срещнало с примиера какво лошо има в това
Ти си пошъл и циничен опитваш се от всичко да създадеш сензация ето по този начин ограничаваш моята свобода когато преиначаваш истината , също така и с историята на България която ти представяш по свой си начин
За движение че гевара не знам нищо но знам кой всъщност е бил той , а именно директор на националната банка на Куба именно от там идват и проблемите му с Кастро трудно са си поделяли парите

-
- Контакти:
Като бях на 18 имах ело 1900 и загубих точно от 8 годишно момче на едно републиканско. Възрастта в шаха няма никакво значение, не знам колко трябва да си тъп за да не го осъзнаваш това.
Ами съвсем естествено е да го победи-европейски шампион не се става защото си човек на някого,а защото си много добър в нещо.По-точно би било,ако ББ го бе победил,малкия да му е пуснал аванта!
Шахът е игра,в която възрастта не е определяща,момчето е европейски шампион за деца-ще бие почти 100% от пишещите във форума.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Ах, комунистите пак налазиха във форума... Световен шампион е победил премиера. И какво? Срамно ли е да загубиш от световен шампион или поне да му "пуснеш" победа за пред публиката? Все пак това е дете и трябва да се стимулира с такива мачове!
Тия червени недорасли индивиди нямат ли си друга работа освен да плюят по този, който вади България от дупката, в която ни вкараха за толкова години именно те?
Тия червени недорасли индивиди нямат ли си друга работа освен да плюят по този, който вади България от дупката, в която ни вкараха за толкова години именно те?
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Примиера си има достатъчно работа и главоболия със злощастната ни страна, за да чете теория по шах. Браво на невръстния младеж, дано стане втори Веско Топалов, ама аз не съм чул някъде Бойко да се е хвалил че е силен на шахмат. Излезте го бийте на футбол, на тенис, на карате и тогава ми се правете на вървежни